Andriiisach
✩ Premium ✩
- Дописи
- 86
- Реакції
- 89
- Бали
- 308
Andriiisach не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, друзі!
Хочу поділитися своїм шляхом у боротьбі з мікропозиками та, можливо, отримати від вас актуальну інформацію щодо декількох проблемних компаній.
Моя історія почалася з того, що я опинився у непростій фінансовій ситуації й звернувся до мікрокредитних компаній. Але, як і багато хто тут, зіткнувся з нереальними відсотками та нав'язливими умовами.
Що вдалося зробити:
Завдяки порадам та історіям, які я знайшов тут на форумі, я почав переговори з кредиторами. В деяких випадках мені вдалося домовитися про списання відсотків та штрафів і закрити борги на більш адекватних умовах. Щиро вдячний усім, хто ділиться своїми стратегіями – це справді працює!
Що залишилося:
Є кілька компаній, які поки не йдуть на діалог або ситуація незрозуміла. Буду вдячний за будь-які поради чи досвід стосовно них:
Форум став для мене справжнім рятівним колом, і я сподіваюся, що мій пост допоможе іншим, як і ваші поради допомогли мені.
Буду радий будь-яким підказкам та готовий відповісти на запитання!
Дякую всім за підтримку та небайдужість. Разом ми сильніші!
Хочу поділитися своїм шляхом у боротьбі з мікропозиками та, можливо, отримати від вас актуальну інформацію щодо декількох проблемних компаній.
Моя історія почалася з того, що я опинився у непростій фінансовій ситуації й звернувся до мікрокредитних компаній. Але, як і багато хто тут, зіткнувся з нереальними відсотками та нав'язливими умовами.
Що вдалося зробити:
Завдяки порадам та історіям, які я знайшов тут на форумі, я почав переговори з кредиторами. В деяких випадках мені вдалося домовитися про списання відсотків та штрафів і закрити борги на більш адекватних умовах. Щиро вдячний усім, хто ділиться своїми стратегіями – це справді працює!
Що залишилося:
Є кілька компаній, які поки не йдуть на діалог або ситуація незрозуміла. Буду вдячний за будь-які поради чи досвід стосовно них:
- AlekсКредит
Домовився на тіло + 10% із розбивкою під платежі раз на місяць по 942 грн. Зараз сплачую за графіком. - Microcash & Eazycash
Ситуація "ніяка" — іноді приходять листи на пошту, але активних дій немає. Поки депріоритетизую ці борги. - Miloan
Тіло боргу — 10 тис. грн. Компанія продала кредит Кредит Кепітал, але вони мовчать: не телефонують і не зв'язуються.- Питання: Як бути у такій ситуації? Чого очікувати далі?
- Фінбар
Тіло боргу — 12 тис. грн. Права відступили компанії ЄАПБ. Поки також тиша, жодних контактів.- Питання: Можливо, у когось є досвід, як діяти в подібному випадку?
- Навсе
Тіло боргу — 20 тис. грн, нарахували близько 80 тис. грн, але в особистому кабінеті запропонували закрити за 32 тис. грн.- Питання: Чи можна сплачувати частинами? Краще зв'язатися з ними зараз чи почекати, поки сума зменшиться або накопичити всю суму?
- ШГ
Тіло боргу — 15 тис. грн, сплатив один раз 3 тис. грн. Зараз нарахували вже 25 тис. грн, але прострочення всього 22 дні.- Питання: Чекати розвитку ситуації чи краще зв'язатися з ними вже зараз?
- Просто кредит - пропонують в пошту тіло + 30% то від них, то від Дебтфорт. Очікуємо просто тіло?
Форум став для мене справжнім рятівним колом, і я сподіваюся, що мій пост допоможе іншим, як і ваші поради допомогли мені.
Буду радий будь-яким підказкам та готовий відповісти на запитання!
Дякую всім за підтримку та небайдужість. Разом ми сильніші!