Щоденник Мій досвід погашення мікропозик + запит на актуальну інформацію

• Автор теми Автор теми Andriiisach
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 691

Andriiisach

✩ Premium ✩
Дописи
86
Реакції
89
Бали
308
Andriiisach не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, друзі!

Хочу поділитися своїм шляхом у боротьбі з мікропозиками та, можливо, отримати від вас актуальну інформацію щодо декількох проблемних компаній.

Моя історія почалася з того, що я опинився у непростій фінансовій ситуації й звернувся до мікрокредитних компаній. Але, як і багато хто тут, зіткнувся з нереальними відсотками та нав'язливими умовами.

Що вдалося зробити:
Завдяки порадам та історіям, які я знайшов тут на форумі, я почав переговори з кредиторами. В деяких випадках мені вдалося домовитися про списання відсотків та штрафів і закрити борги на більш адекватних умовах. Щиро вдячний усім, хто ділиться своїми стратегіями – це справді працює!
Що залишилося:
Є кілька компаній, які поки не йдуть на діалог або ситуація незрозуміла. Буду вдячний за будь-які поради чи досвід стосовно них:

1. AlekсКредит
    Домовився на тіло + 10% із розбивкою під платежі раз на місяць по 942 грн. Зараз сплачую за графіком.
  2. Microcash & Eazycash
    Ситуація "ніяка" — іноді приходять листи на пошту, але активних дій немає. Поки депріоритетизую ці борги.
  3. Miloan
    Тіло боргу — 10 тис. грн. Компанія продала кредит Кредит Кепітал, але вони мовчать: не телефонують і не зв'язуються.
    • Питання: Як бути у такій ситуації? Чого очікувати далі?
  4. Фінбар
    Тіло боргу — 12 тис. грн. Права відступили компанії ЄАПБ. Поки також тиша, жодних контактів.
    • Питання: Можливо, у когось є досвід, як діяти в подібному випадку?
  5. Навсе
    Тіло боргу — 20 тис. грн, нарахували близько 80 тис. грн, але в особистому кабінеті запропонували закрити за 32 тис. грн.
    • Питання: Чи можна сплачувати частинами? Краще зв'язатися з ними зараз чи почекати, поки сума зменшиться або накопичити всю суму?
  6. ШГ
    Тіло боргу — 15 тис. грн, сплатив один раз 3 тис. грн. Зараз нарахували вже 25 тис. грн, але прострочення всього 22 дні.
    • Питання: Чекати розвитку ситуації чи краще зв'язатися з ними вже зараз?
  7. Просто кредит - пропонують в пошту тіло + 30% то від них, то від Дебтфорт. Очікуємо просто тіло?

Форум став для мене справжнім рятівним колом, і я сподіваюся, що мій пост допоможе іншим, як і ваші поради допомогли мені.

Буду радий будь-яким підказкам та готовий відповісти на запитання!
Дякую всім за підтримку та небайдужість. Разом ми сильніші!

Доброго дня, друзі!

Хочу поділитися своїм шляхом у боротьбі з мікропозиками та, можливо, отримати від вас актуальну інформацію щодо декількох проблемних компаній.

Моя історія почалася з того, що я опинився у непростій фінансовій ситуації й звернувся до мікрокредитних компаній. Але, як і багато хто тут, зіткнувся з нереальними відсотками та нав'язливими умовами.

Що вдалося зробити:
Завдяки порадам та історіям, які я знайшов тут на форумі, я почав переговори з кредиторами. В деяких випадках мені вдалося домовитися про списання відсотків та штрафів і закрити борги на більш адекватних умовах. Щиро вдячний усім, хто ділиться своїми стратегіями – це справді працює!
Що залишилося:
Є кілька компаній, які поки не йдуть на діалог або ситуація незрозуміла. Буду вдячний за будь-які поради чи досвід стосовно них:

1. AlekсКредит
    Домовився на тіло + 10% із розбивкою під платежі раз на місяць по 942 грн. Зараз сплачую за графіком.
  2. Microcash & Eazycash
    Ситуація "ніяка" — іноді приходять листи на пошту, але активних дій немає. Поки депріоритетизую ці борги.
  3. Miloan
    Тіло боргу — 10 тис. грн. Компанія продала кредит Кредит Кепітал, але вони мовчать: не телефонують і не зв'язуються.
    • Питання: Як бути у такій ситуації? Чого очікувати далі?
  4. Фінбар
    Тіло боргу — 12 тис. грн. Права відступили компанії ЄАПБ. Поки також тиша, жодних контактів.
    • Питання: Можливо, у когось є досвід, як діяти в подібному випадку?
  5. Навсе
    Тіло боргу — 20 тис. грн, нарахували близько 80 тис. грн, але в особистому кабінеті запропонували закрити за 32 тис. грн.
    • Питання: Чи можна сплачувати частинами? Краще зв'язатися з ними зараз чи почекати, поки сума зменшиться або накопичити всю суму?
  6. ШГ
    Тіло боргу — 15 тис. грн, сплатив один раз 3 тис. грн. Зараз нарахували вже 25 тис. грн, але прострочення всього 22 дні.
    • Питання: Чекати розвитку ситуації чи краще зв'язатися з ними вже зараз?
  7. Просто кредит - пропонують в пошту тіло + 30% то від них, то від Дебтфорт. Очікуємо просто тіло?

Форум став для мене справжнім рятівним колом, і я сподіваюся, що мій пост допоможе іншим, як і ваші поради допомогли мені.

Буду радий будь-яким підказкам та готовий відповісти на запитання!
Дякую всім за підтримку та небайдужість. Разом ми сильніші!
Багато залежить від термінів, але напевно, в першу чергу треба закрити ЄАПБ (вони 90 % справ подають до суду при таких сумах )і пробувати одразу з кредит касою ( на все) домовитись, можливо про якесь розтермінування . Швидко гроші поки можна відкласти. Просто кредит поки очікуйте

Невеликий апдейт. за 8 днів січня - просто 9к тіло - закрив за тіло, ізікеш 8к - за тіло, ШГ - закрив за 16500 грн з 15к тіла, алекскредит - заплатив наперед за 7 місяців близько 7к, майже закрив, тіло 13к. Вище ви радили закрити ЄАПБ, але як з ними звязуватися? писати куди і що пропонувати? чи є якийсь апдейт по "навсе" ? в кабінеті так і висить, що можуть закрити за 32к (тіло 20к) можливо є сенс звязуватися з ними напряму?

останній апдейт - закрив всіх або за тіло або за тіло + декілька тисяч наверх.
Із рекомендацій які я взяв на форумі - тотальне ігнорування і просто жити допомагають. Пройшов всі стадії від це "нереально" вирішити до та і *** з ними, весь шлях зайняв з березня 2024 року, до 31.01.25 та близько 450 тис. грн загального боргу сьогодні позаду, всі перекредитування, взяти борг на закриття, погодитися щоб хтось закрив замість тебе - штовхають ще в більшу яму, всім близьким пояснив і ділом довів, що то випадковість та дурість через відсутність досвіду у житті. Дохід збільшився в рази, боргів - 0 як і дзвінків (окрім пропозицій - ще не розібрався як відмовитися від безкінченних розсилок, хоча вони і падають до спаму)

Тому хочу всім подякувати за Ваш досвід та рекомендації.

Із рекомендацій які я взяв на форумі - тотальне ігнорування і просто жити допомагають. Пройшов всі стадії від це "нереально" вирішити до та і *** з ними, весь шлях зайняв з березня 2024 року, до 31.01.25 та близько 450 тис. грн загального боргу сьогодні позаду, всі перекредитування, взяти борг на закриття, погодитися щоб хтось закрив замість тебе - штовхають ще в більшу яму, всім близьким пояснив і ділом довів, що то випадковість та дурість через відсутність досвіду у житті. Дохід збільшився в рази, боргів - 0 як і дзвінків (окрім пропозицій - ще не розібрався як відмовитися від безкінченних розсилок, хоча вони і падають до спаму)

Щаслива людина. Вітаю.

🥳 вітання! Ви вільні! Але памʼятайте цей шлях і не ступайте на нього знову!

Ура! 🎉 Зі звільненням від боргів 🎉🎉🎉

Поздравляю! Подскажите, как решили с Eazycash и ШГ?
Кто за это все время больше всего звонил окружению?

Вітаю 🎉🎉
Ви ще й достатньо швидко впорались 💪

Поздравляю! Подскажите, как решили с Eazycash и ШГ?
Кто за это все время больше всего звонил окружению?
ізікеш просто ігнорував, кидали листи за тіло + 50% дуже довго, потім один раз написали лист, що готові тільки тіло, зайшов в кабінет та закрив.
ШГ в телеграм запропонували тіло + пару тисяч та закрив

Ще на початку Селфі був звонили, кредит7, кредиткаса, єгроші, біткепітал інші не знаю, бо просто в момент перестали брати слухавку. І то оточення це батьки тільки

Назад
Угорі