Місяць назад банк подав до суду за борг в 1000 грн

• Автор теми Автор теми Боржник
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 848

Боржник

Читач
Дописи
4
Реакції
0
Бали
1
Боржник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня. Ситуація наступна. Місяць назад банк подав до суду за борг в 1000 грн.Борг погасили і банк подав відзив. Засідання було заплановане на 20 жовтня.Юрист з банку запевняв, що цю заяву візьмуть до розгляду в день суду,якщо не раніше.Вчора 24 жовтня, приходить на дію знову повістка до суду!! Пишу юристу, щоб запевнити мене що вони дійсно дали відзив,прислав копію заяви і гадки не має що коїться. Підкажіть будь ласка що далі мені робити??

Боржник, так це нормальна для банку практика. Я вже не розділяю на Приватбанк, чи моно, чи ще якийсь. Жодному банку не можна довіряти.

Якщо Ви погасили суму боргу, прийдіть до суду ( якщо відбудеться засідання) і передайте судді квітанцію про сплату заборгованності. А взагалі - я ничому вже не дивуюся.

Боржник, так це нормальна для банку практика. Я вже не розділяю на Приватбанк, чи моно, чи ще якийсь. Жодному банку не можна довіряти.
Що Ви маєте на увазі? Претензій до мене у них немає, в заяві указано, що відкликали позов з причини виплати боргу і відсутності предмету спору.Просто не можу зрозуміти чому цю заяву не взяли до розгляду на засіданні яке відбулося 20 жовтня. На це засідання ми не ходили,вважали що рішення буде прийнято і без нашої участі

Що Ви маєте на увазі? Претензій до мене у них немає, в заяві указано, що відкликали позов з причини виплати боргу і відсутності предмету спору.Просто не можу зрозуміти чому цю заяву не взяли до розгляду на засіданні яке відбулося 20 жовтня. На це засідання ми не ходили,вважали що рішення буде прийнято і без нашої участі
Дійсно дивно...

Скорее, не глядя материалы дела, судья назначил второе заседание. Т.к. стороны не явились на первое.

Якщо Ви погасили суму боргу, прийдіть до суду ( якщо відбудеться засідання) і передайте судді квітанцію про сплату заборгованності. А взагалі - я ничому вже не дивуюся.

Скорее, не глядя материалы дела, судья назначил второе заседание. Т.к. стороны не явились на первое.
Если на второе никто не придет,какая ответственность за это?У меня этот суд очень далеко, и маленькие дети, просто так кататься нет никакого желания

Если на второе никто не придет,какая ответственность за это?У меня этот суд очень далеко, и маленькие дети, просто так кататься нет никакого желания
Для цього є спеціально навчені люди. Юристи. І ніхто нікуди не катається, все робиться дистанційно.

Просто не можу зрозуміти чому цю заяву не взяли до розгляду на засіданні яке відбулося 20 жовтня. На це засідання ми не ходили,вважали що рішення буде прийнято і без нашої участі
Так то воно так, але ж треба заплатити судовий збір. Розгляд справи почався. Суд почав роботу.
Тому будьте готові сплатити судовий збір.

Якби Ви не пропустили терміни, то могли б сплатити і написати заперечення проти розгляду справи.

Тоді б суд не починався. Збір повернули б в банк.
Зараз Ви на все погодились. Вірогідніше всього Вам тепер треба буде заплатити судовий збір.

Так то воно так, але ж треба заплатити судовий збір. Розгляд справи почався. Суд почав роботу.

Якби Ви не пропустили терміни, то могли б сплатити і написати заперечення проти розгляду справи.

Зараз Ви на все погодились. Вірогідніше всього Вам тепер треба буде заплатити судовий збір.
В цьому ж і проблема, що людина дзвонила і дізнавалась і їй сказали що все ок, як я зрозуміла, тут просто безвідповідальність напевно саме робітників, але якщо доказової бази нема, то буде сумно (?)

З нас і так його вже зняли. Тепер в заяві є фраза" Повернути судовий збір..."

Назад
Угорі