Liskasl
Форумчанин
- Дописи
- 73
- Реакції
- 11
- Бали
- 5065
Liskasl не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А що розглянули?Сьогодні забрала рекомендований лист з пошти і стрибала від радості) бо розглянули менше ніж за тиждень
Поздравляю! Мужу моему еще не пришел от них ответ. А мне кредитплюс твapu кровь пьют, форма 5 им не такая и записи в военнике сомнительные. Пусть гуляют, у меня там с учетом проплат в ноль выходит.Сьогодні забрала рекомендований лист з пошти і стрибала від радості) бо розглянули менше ніж за тиждень
Писала заяву, що я військова і щоб переплачені раніше відсотки (по всім старим договорам) перерахували в користь тіла кредиту. Звернення розглянули, прислали рекомендованим листом довідку про відсутність заборгованості з мокрою печаткою і підписом)?А що розглянули?
Спасибо) писала по вашему образцу, только немного дополнила)Поздравляю! Мужу моему еще не пришел от них ответ. А мне кредитплюс ***** кровь пьют, форма 5 им не такая и записи в военнике сомнительные. Пусть гуляют, у меня там с учетом проплат в ноль выходит.
От бачите все налагоджується, просто всьому потрібен час!)))Писала заяву, що я військова і щоб переплачені раніше відсотки (по всім старим договорам) перерахували в користь тіла кредиту. Звернення розглянули, прислали рекомендованим листом довідку про відсутність заборгованості з мокрою печаткою і підписом)?
?Тут так же было, точнее в не большой плюс может около 500, но уже такое. Главное отстали, так как дебфорт задалбывал прилично письмами и звонкамиу меня там с учетом проплат в ноль выходит.
Главное, что отцепились. А как дела у Вас с другими конторками?Тут так же было, точнее в не большой плюс может около 500, но уже такое. Главное отстали, так как дебфорт задалбывал прилично письмами и звонками
Просто мама хоч і довбе мозок постійно, батькові не сказала. Дала шанс розібратися самостійно.От бачите все налагоджується, просто всьому потрібен час!)))
А я пам'ятаю, когось там батько збирався вбивати![]()
?
Монетка забрала, но жду ответ. Смарты не забирают и море грошей тоже. На данный момент их было 4. А переплаченых на общую сумму 50к+ где-то 8-9. Ну посмотрим что будет. У меня есть семейный адвокат, то говорили с ней, что если что будем через суд. Она у отца в фирме по бартеру работает, то мне бесплатно поможетГлавное, что отцепились. А как дела у Вас с другими конторками?
Но Дебфорт ещё вчера и сегодня звонил. Хоть я и не беру трубку. Мистер мани им передавалВот бы всем такие ответы)
а що ви їм писали ?Які аргументи наводилиСьогодні забрала рекомендований лист з пошти і стрибала від радості) бо розглянули менше ніж за тиждень
и шо ?Сьогодні забрала рекомендований лист з пошти і стрибала від радості) бо розглянули менше ніж за тиждень
Перерахувати відсотки і взяти переплачені в користь тіла. Додавала довідку форми 5, копію військового і заяву. Кредит закрилиа що ви їм писали ?Які аргументи наводили
Закрили за переплачені відсотки ??и шо ?