Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Месяц стояла на прозвоне. Каждую мин автоответчикСкільки ще дзвінки щохвилинні будуть продовжуватись,до мене,батьків?Вже здається ні труколлер не допомагає,нерви здають?????Дзвонять другий день без перестанку???
Аналогично. Сслоун так же....Месяц стояла на прозвоне. Каждую мин автоответчик
Не витримуєте - міняйте сімку і буде вам спокій. Принаймі деякий час точно.Скільки ще дзвінки щохвилинні будуть продовжуватись,до мене,батьків?Вже здається ні труколлер не допомагає,нерви здають?????Дзвонять другий день без перестанку???
Змініть номер і буде вам спокій.Скільки ще дзвінки щохвилинні будуть продовжуватись,до мене,батьків?Вже здається ні труколлер не допомагає,нерви здають?????Дзвонять другий день без перестанку???
Така ж ситуація. Третій день обриваються телефонВаЛиКо, та мені то все-рівно,а от батькам...тато перший час розмовляв,а тепер поняв що без толку,хоч і програма стоїть,але в дзвінах вибиває хто звонив і скільки разів...телефони “сині”
В мене з ними любов??вже більш як півтора року повного ігнору, (змінила номер просто від початку) раз в тиждень лист на електронку. Вже просять?закрити за два тіла?Скільки ще дзвінки щохвилинні будуть продовжуватись,до мене,батьків?Вже здається ні труколлер не допомагає,нерви здають?????Дзвонять другий день без перестанку???
Немного не туда, здесь про мистер кеш?В мене з ними любов??вже більш як півтора року повного ігнору, (змінила номер просто від початку) раз в тиждень лист на електронку. Вже просять?закрити за два тіла?
![]()
Ото я тормоз?? сорі))Немного не туда, здесь про мистер кеш?
Містер кеш-це є-кеш?Немного не туда, здесь про мистер кеш?
Нет, это разные вымогатели?Містер кеш-це є-кеш?
Первая и самая главная ошибка что ваш тато с ними разговаривал, мои вообще не разговаривали ни с кем и им уже вообще не звонят, а вот брат и муж сестры имели неосторожность сказать им что знают меня и передадут мне их просьбу связаться с ними, теперь у них тоже телефоны красныеВаЛиКо, та мені то все-рівно,а от батькам...тато перший час розмовляв,а тепер поняв що без толку,хоч і програма стоїть,але в дзвінах вибиває хто звонив і скільки разів...телефони “сині”
Из той же грузинськой серииМістер кеш-це є-кеш?
Раніше вони були є-кеш чи ні?Нет, это разные вымогатели?
Раньше это когда? Мистер и е кеш если я не ошибаюсь всегда были разные (на сколько я помню)Раніше вони були є-кеш чи ні?
Мда?,значить я потєрялася в кредитній павутинкіРаньше это когда? Мистер и е кеш если я не ошибаюсь всегда были разные (на сколько я помню)![]()