Містер кеш здуріли?

• Автор теми Автор теми Nasyia
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 3K

Nasyia

Only read
Дописи
30
Реакції
30
Бали
33
Nasyia не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Скільки ще дзвінки щохвилинні будуть продовжуватись,до мене,батьків?Вже здається ні труколлер не допомагає,нерви здають?????Дзвонять другий день без перестанку???

Скільки ще дзвінки щохвилинні будуть продовжуватись,до мене,батьків?Вже здається ні труколлер не допомагає,нерви здають?????Дзвонять другий день без перестанку???
Месяц стояла на прозвоне. Каждую мин автоответчик

Не витримуєте - міняйте сімку і буде вам спокій. Принаймі деякий час точно.

Змініть номер і буде вам спокій.

ВаЛиКо, та мені то все-рівно,а от батькам...тато перший час розмовляв,а тепер поняв що без толку,хоч і програма стоїть,але в дзвінах вибиває хто звонив і скільки разів...телефони “сині”

ВаЛиКо, та мені то все-рівно,а от батькам...тато перший час розмовляв,а тепер поняв що без толку,хоч і програма стоїть,але в дзвінах вибиває хто звонив і скільки разів...телефони “сині”
Така ж ситуація. Третій день обриваються телефон

В мене з ними любов??вже більш як півтора року повного ігнору, (змінила номер просто від початку) раз в тиждень лист на електронку. Вже просять?закрити за два тіла?

Screenshot_20210313-075116_Chrome.webp

В мене з ними любов??вже більш як півтора року повного ігнору, (змінила номер просто від початку) раз в тиждень лист на електронку. Вже просять?закрити за два тіла?

Screenshot_20210313-075116_Chrome.jpg
Немного не туда, здесь про мистер кеш?

Первая и самая главная ошибка что ваш тато с ними разговаривал, мои вообще не разговаривали ни с кем и им уже вообще не звонят, а вот брат и муж сестры имели неосторожность сказать им что знают меня и передадут мне их просьбу связаться с ними, теперь у них тоже телефоны красные

Dnieper7, сьогодні взагалі написали що внесуть в реєстр боржників,смішно за 2тис,і 10днів просрочки?

Назад
Угорі