Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Мне не предлагали,в прошлом году продали финфорсу.Хтось мав справу З Містер Кеш? Поділіться чи пропонували закрити за тіло?
Почитайте розділ. Тут багато чого цікавого і саме відповіді на ваші питання...Хтось мав справу З Містер Кеш? Поділіться чи пропонували закрити за тіло?
Ничего себе. Мне только реструктуризацию на всю сумму с их оппупительным процентом в 21к или тело+процент. Это 13к, при теле 9к.А мені щойно запропонували заморозити відсотки, сплатити до 13 половину тіла, а решту розбити на 3-4 місяці. А я у прстрочці лише 5 день
Пропонують і не одноразово.Якщо будуть кошти і бажання можете самі з ними вийти на зв'язок.Йдуть на контакт.Хтось мав справу З Містер Кеш? Поділіться чи пропонували закрити за тіло?
Как долго просрочка была?Одри, закрыла за тело.написали в вайбер,высылали гарантийку на почту.все ок.
Ого, быстро. У меня уже где-то полгода они висят и тело не предлагаютKordelia, на 26 день.сейчас проверила по смс.

Я извиняюсь, у меня шарага Мистер Мани, а не Мистер КешОго, быстро. У меня уже где-то полгода они висят и тело не предлагают![]()
да, мне предложили за тело и плюс 1000. скинули 2800.Мне эти ничего не предлагали, продали финфорсу. И все. Финфорсы тихие у меня, что-то там предлагали. Но я не рассматриваю финансовые предложения от мошенников, которые хотят от меня денег. В принципе. Раз было дело дозвонились, я внятно сказала, жду договор переуступки укпочтой как положено. Жду и сейчас. Что-то думается, не дождусь))) А до того - они мошенники.
То есть на всю сумму? А гарантийку вы просили?Тільки що дізналась. що Містер кеш мене кинув. Вони оформили Розстрочку на тіло і проценти. Платити не буду. За брехню їхню
Как узнали?Тільки що дізналась. що Містер кеш мене кинув. Вони оформили Розстрочку на тіло і проценти. Платити не буду. За брехню їхню
Зайшла в особистий кабінет. Потім передзвонила на гарячу лінію Гарантійний лист отримала ОсьНовый год как никак.
То есть на всю сумму? А гарантийку вы просили?