містер кеш. Хто мав справу

• Автор теми Автор теми eli4ka
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K
У меня просрочка. А что интересует? Дважды на работу звонили. Просили передать, что ищут. Нашли на второй день номер мамы, звонят по 3 раза в день, но она с левых номеров трубку не берет. И на третий вроде прислали ей смс с суммой долга и счётом куда платить.

У меня , звонят контактным
А я хочу с ними поговорить, но ко мне живые пока не дозваниваются. Один раз перезвонила им, сказала, что пропущенный. Через минуту перезвонили предложили пролонгацию со скидкой. Я сказала, что подумаю. Обиделись, крикнули, что кому-то другому предложат. А про то, что просрочка забыли сказать?

У мене є він, тіло невелике, але ця контора просто, вибачте, гр***ий п**зц. Зразу пишіть в кіберполіцію, поліцію, ненадовго, але затихають.

У меня просрочка. А что интересует? Дважды на работу звонили. Просили передать, что ищут. Нашли на второй день номер мамы, звонят по 3 раза в день, но она с левых номеров трубку не берет. И на третий вроде прислали ей смс с суммой долга и счётом куда платить.
Полный игнор или смена симки и все .

У мене є він, тіло невелике, але ця контора просто, вибачте, гр***ий п**зц. Зразу пишіть в кіберполіцію, поліцію, ненадовго, але затихають.
А що вони роблять ? В мене просрочка від сьогодні в них пішла

А що вони роблять ? В мене просрочка від сьогодні в них пішла
Дістають рідню автододзвоном і просто дзвонять, брешуть постійно, що поручитель та інше (щодо мене сказали що в мене сотні тисяч боргів:crazy:))), мати по телефону від якоїсь селючки, за пару днів % більші ніж тіло, робот щоденно дзвонить (вже записала розмову і робота на всяк випадок). Чула ще, що любителі подзвонити сусідам і на роботу

Вкладення

• FE6CC341-43EC-46B7-AEF0-3EF8661200C2.webp
    FE6CC341-43EC-46B7-AEF0-3EF8661200C2.webp
    53.1 Кб · Перегляди: 111
Звонят на работу, контактному. Запугивают судом и т.д.

:письмо: кто это писал?))
Маме реально наяривают, где-то пробили номер...

Вкладення

• Screenshot_2020-04-16-16-10-38-626_com.android.mms.webp
    Screenshot_2020-04-16-16-10-38-626_com.android.mms.webp
    44.8 Кб · Перегляди: 93
Назад
Угорі