Мілоан, великий відсоток і комісія за оформлення кредиту.

Дописи
104
Реакції
163
Бали
2625
Юлия_желаю_всем_счастья не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вітаю всіх учасників форуму. Я у вас новенька від учора..
В мене великі проблеми фінансового характеру, тому довелося влізти в цю клоаку. Вчора впалила Мілоан на 20000 грн, навіть без промокоду. Тому що через свій емоційний стан навіть не побачила, що беру не під 0%, а під скажений відсоток. Плюс ще впаяли якусь комісію за оформлення - 2200! Я в шоці! От що мені тепер робити?
Чи можуть вони якось дізнатися номери телефонів моїх близьких, якщо я їх ніде не вказувала? Чи можливо буде домовитися на виплату тіла?

В мене великі проблеми фінансового характеру, тому довелося влізти в цю клоаку. Вчора впалила Мілоан на 20000 грн, навіть без промокоду. Тому що через свій емоційний стан навіть не побачила, що беру не під 0%, а під скажений відсоток. Плюс ще впаяли якусь комісію за оформлення - 2200! Я в шоці! От що мені тепер робити?
Чи можуть вони якось дізнатися номери телефонів моїх близьких, якщо я їх ніде не вказувала? Чи можливо буде домовитися на виплату тіла?
Почитайте раздел, в который перенесена ваша тема : Miloan
Номера телефоном, могут найти даже те и тех кого вы не знали не видели.

А ви думаєте всі кого находять з друзів і родичів,ти ми вказували?Захочуть знайдуть.
Кредитка Приват, Сслоан і Кредит плюс. Вже починаю думати про самогубство????? платити реально нічим(((( пенсію 2200 отримую по інвалідності і дитячі гроші.
Більш нема про що подумати?

Кредитка Приват, Сслоан і Кредит плюс. Вже починаю думати про самогубство????? платити реально нічим(((( пенсію 2200 отримую по інвалідності і дитячі гроші.
Вы это серьезно???? А ну прекратите панику. Лето на носу))) ребёнку клубнику купите. И не кормите больше эти шараги пролонгациями . Если что, у меня их 29 ;). 2 года просрочка. И скажу я вам, жизнь прекрасна )

Вже починаю думати про самогубство
Ви з глузду з'їхали?! Приберіть це геть і не згадуйте більше.
платити реально нічим((((
Не буду казати що це добре, але це взагалі не трагедія... все можно і можливо!!! вирішити.
пенсію 2200 отримую по інвалідності і дитячі гроші.
Отже у вас є дитина - це найперший пріоритет. Забудьте на деякий час про борги і переосмисліть свої цінності.

Вы это серьезно???? А ну прекратите панику. Лето на носу))) ребёнку клубнику купите. И не кормите больше эти шараги пролонгациями . Если что, у меня их 29 ;). 2 года просрочка. И скажу я вам, жизнь прекрасна )
Ого!
І як Ви з ними вирішуєте? Я боюсь, якщо почнуть діставати моїх батьків, мені краще втекти з країни. В мене такі батьки, що приб'ють швидше за МФО. Мені тридцять років, якщо що ?

А о ребенке вы подумали?Какое самоубийство?Это не те проблемы с которыми вы бы не справились.Вы попали на форум, и это очень хорошо,найдете для себя много ответов на все свои вопросы.
Это не самая страшная шарага среди всех.У меня никому не звонили кроме меня.Вообще о них забыла.А морально вас здесь все поддержат!Возьмите себя в руки и выше нос!

Ого!
І як Ви з ними вирішуєте? Я боюсь, якщо почнуть діставати моїх батьків, мені краще втекти з країни. В мене такі батьки, що приб'ють швидше за МФО. Мені тридцять років, якщо що ?
Ви уже сама мама,і ще боїтесь батьків?Нікого не хвалили за ці поступки,ну нікого ще і не вбили.

У вас є дитина, зосередьтеся на ній) ви їй потрібна! Почитайте форум, реально заспокоює. Я тут недавно, але завдяки ньому не так боюся своїх просрочок. У мене 18 МФО! Планую жити і вирулювати. Хоча дуже добре вас розумію, це психологічно важко.

Вайбер перенастройте,снимите все галочки в настройках где указаны контакты,снимите любую синхронизацию с контактами в записной книжке.

А о ребенке вы подумали?Какое самоубийство?Это не те проблемы с которыми вы бы не справились.Вы попали на форум, и это очень хорошо,найдете для себя много ответов на все свои вопросы.
Это не самая страшная шарага среди всех.У меня никому не звонили кроме меня.Вообще о них забыла.А морально вас здесь все поддержат!Возьмите себя в руки и выше нос!
Дякую!
Це ви до чого ?
Ви дивно себе поводите, зважаючи на грамотність назви теми і показову розгубленість в постах.
Грамотна назва теми, бо я колись підробляла копірайтером))) але з того часу багато чого сталося, я в декреті, двоє дітей, чоловік мало заробляє, і він не знає про мої борги (((((( бо вони в мене тягнуться вже рік(((( почалося з привату. Коли звідси висмоктала всі гроші, почалися МФО. Спочатку брала під 0, щоб перекрити інші. Тепер в мене боргів 75 тисяч?

Останнє редагування:
Дякую!

Грамотна назва теми, бо я колись підробляла копірайтером))) але з того часу багато чого сталося, я в декреті, двоє дітей, чоловік мало заробляє, і він не знає про мої борги (((((( бо вони в мене тягнуться вже рік(((( почалося з привату. Коли звідси висмоктала всі гроші, почалися МФО. Спочатку брала під 0, щоб перекрити інші. Тепер в мене боргів 75 тисяч?
Те що чоловік не знає ...погано.А ви на що гроші брали?Чоловік чому не знає?

Дякую!

Наберитесь мужества и попробуйте рассказать ему. Потому что при просрочке кто-то до него да доберется.

Ого!
У меня был долг по ним 20000, потом на почту пришло письмо и предложили за 2500 закрыть, но это был месяц прострочки, меня они не доставали, только мне звонили

У меня был долг по ним 20000, потом на почту пришло письмо и предложили за 2500 закрыть, но это был месяц прострочки, меня они не доставали, только мне звонили
Может быть долг был 2 000?) и закрыли за 2 500?

Бо я така дурна, багато проблем вирішую самостійно. Грошей взяти нізвідки, то машина зламалася, то ліки дітям були потрібні, то те, то це, так в назбиралося. Мені було простіше влізти в кредити, ніж дочекатися, що він Лесь знайде гроші (((( отак і живемо
Було таке, що народжувати йшла з пустим гаманцем. Здрастуй кредит. Потім хрестини. Здрастуй кредит. Потім терміново довелося купити диван. Короче, наші розходи перевищують доходи ((( а інакше не виходить (((

Назад
Угорі