Мілоан і Шевченківське управління поліції

• Автор теми Автор теми Drdartdart
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 33
  • Перегляди Перегляди 2K

Drdartdart

Форумчанин
Дописи
106
Реакції
74
Бали
68
Drdartdart не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Форумчани, тут таке діло, я знаю , що договір з МФО це цивільно-правова угода, а вони написали, що подали звернення до Шевченківського управління поліції за статею по шахрайству) кому таке приходило і чи поліція не посилає їх нафіг з тими заявами?))

Форумчани, тут таке діло, я знаю , що договір з МФО це цивільно-правова угода, а вони написали, що подали звернення до Шевченківського управління поліції за статею по шахрайству) кому таке приходило і чи поліція не посилає їх нафіг з тими заявами?))
Да читайте же форум-там все это есть:dash1:

Это их фантазии. Читайте форум

Подайте на них в марсіанську службу підтримки по роботі з мівіноїдами.

Ознайомитесь зі статтею про шахрайство, якою Вас лякають і зрозумієте, що до Вас вона не має жодного відношення, якщо Ви не використовували чужі документи для оформлення займу.
Так, всім таку маячню присилали, ще ні за ким поліція з шаражкою не приїзжала ??

І що,як в Вас справи з Шевченківським управлінням??А то мені теж таке прийшло ,не знаю чого очікувати..

І що,як в Вас справи з Шевченківським управлінням??А то мені теж таке прийшло ,не знаю чого очікувати..
Да ничего! Знаете почему Шенченковское? Потому что оно в каждом городе почти есть :ahaha: я как по России катался так не в зависимости от города всем ментам говорил что живу на Ленина)))

Ничего не ожидать! Попугают, помусолят и продадут! Надписи, правда, делать начали, но это тоже не проблема, все сносится в суде. Следите за реестрами и будьте спокойны. В моем случае они одни из самых безобидных.

Да ну не нервничайте это все ерунда
https://anticollector.ua/threads/sms-kotorye-nam-shljut.1552/
Почитайте какого бреда только не шлют
Та за смс я якось асобо не переживаю,а от лист прийшов шо готують заяву в Шевченківське за ст 190

Та за смс я якось асобо не переживаю,а от лист прийшов шо готують заяву в Шевченківське за ст 190
Хотите я вам своих штук 200 из 27 мфо пришлю)))) печку топить)))
Шевченковский хоть в городе каком?
ато мне просто в Шенченковский все шлют :ahaha:

Хотите я вам своих штук 200 из 27 мфо пришлю)))) печку топить)))
Шевченковский хоть в городе каком?
ато мне просто в Шенченковский все шлют :ahaha:
В Шевченківський м Києва, так в листі написано

Назад
Угорі