Bilosnizka
Форумчанин
- Дописи
- 117
- Реакції
- 94
- Бали
- 343
Bilosnizka не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Просрочка місяця ще не має..також і смс на телефон такого плану сьогодні прийшло...телефон телефоном,а ось за лист трохи стрьомно..пугалка, выбросьте
Реально... Жалею что раньше не нашла этот форум(((весной из-за этих звонилок попала на сохранение довела одна д*pa... Во всем себя ущемляла... Пролонгации... Пролонгации и т.д(((Задолбалась...на рождение ребёнка родственники дарили деньги... Естественно они ушли "нуждающимся" (((ночами не спала... Труханило... А сейчас уже 2 неделю тут... Начала общаться по их же "понятиям" со зворарями))) купила детям то, что посчитала нужным... Себе теперь как кормящей маме ни в чем не отказывают... Иногда накрывает... Перечитываю форум)))Не обращайте внимания, такого много ещё будет
Вот и молодец, тебе нервы нах ненужны щас, а деньги нужны)) дети растут ты их радуешь и все здоровы-это самое главное в жизни!!!Реально... Жалею что раньше не нашла этот форум(((весной из-за этих звонилок попала на сохранение довела одна д*ра... Во всем себя ущемляла... Пролонгации... Пролонгации и т.д(((Задолбалась...на рождение ребёнка родственники дарили деньги... Естественно они ушли "нуждающимся" (((ночами не спала... Труханило... А сейчас уже 2 неделю тут... Начала общаться по их же "понятиям" со зворарями))) купила детям то, что посчитала нужным... Себе теперь как кормящей маме ни в чем не отказывают... Иногда накрывает... Перечитываю форум)))
Мені таке раніше також приходило...А сьогодні листи прийшли..А соціалку я минулого місяця перевела на пошту,коли зрозуміла що оплачувати МФО я не маю чимА мне такое сегодня прислали... Просрочка дней 20 наверное...Хз..очоьо не переживаю всех предупредила... А кого не предупредила, значит не такие они мне близкие люди))) но задумываюсь пойти переоформить соц.выплаты на почту)))
А будьте любезны подскажите как Вы переоформили на почту??? Если Вас не затруднит) Заранее благодарю)))Мені таке раніше також приходило...А сьогодні листи прийшли..А соціалку я минулого місяця перевела на пошту,коли зрозуміла що оплачувати МФО я не маю чим
Їздила в Райсобез по місцю прописки,писала заяву що хочу перевести соціальну виплату з картки на Укр пошту,спочатку вимахувались що тільки інваліди можуть на пошту отримувати,але я сказала що знаю що маю право перевести...Та й таки перевелиА будьте любезны подскажите как Вы переоформили на почту??? Если Вас не затруднит) Заранее благодарю)))
Спасибо большоеЇздила в Райсобез по місцю прописки,писала заяву що хочу перевести соціальну виплату з картки на Укр пошту,спочатку вимахувались що тільки інваліди можуть на пошту отримувати,але я сказала що знаю що маю право перевести...Та й таки перевели
Немає за що ?Спасибо большое
А получаєте по місцю прописки?Їздила в Райсобез по місцю прописки,писала заяву що хочу перевести соціальну виплату з картки на Укр пошту,спочатку вимахувались що тільки інваліди можуть на пошту отримувати,але я сказала що знаю що маю право перевести...Та й таки перевели
Так,по місцю прописки отримуюА получаєте по місцю прописки?
Дякую..Так,по місцю прописки отримую
Цікавлюсь таким питання чи можна в своєму районі,в районному центрі отримувати,в не в селі по місцю прописки,і ніяк не можу зрозуміти..походу тільки по місцю пропискиТак,по місцю прописки отримую
Так,по місцю пропискиА получаєте по місцю прописки?
Я вже точно не пам'ятаю,але здається,що в заяві можна вказувати куди саме,на яку пошту чи по місцю прописки чи проживання отримувати кошти..Треба уточнити в Вашому місті)Дякую..
Цікавлюсь таким питання чи можна в своєму районі,в районному центрі отримувати,в не в селі по місцю прописки,і ніяк не можу зрозуміти..походу тільки по місцю прописки
Зрозуміло..дякуюТак,по місцю прописки
Я вже точно не пам'ятаю,але здається,що в заяві можна вказувати куди саме,на яку пошту чи по місцю прописки чи проживання отримувати кошти..Треба уточнити в Вашому місті)
У вас багато мфоМені таке раніше також приходило...А сьогодні листи прийшли..А соціалку я минулого місяця перевела на пошту,коли зрозуміла що оплачувати МФО я не маю чим
17 чи 18 ,одне закритеУ вас багато мфо
В мене 10 ?17 чи 18 ,одне закрите