Мікрозаймів на 50000 грн

• Автор теми Автор теми A.R
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 12
  • Перегляди Перегляди 732

A.R

Форумчанин
Дописи
33
Реакції
4
Бали
283
A.R не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Добрий день! Я тут не так давно. У мене мікрозаймів приблизно на 50000 грн. Хочу повернути, зарплата дозволяє, якби не пролонгації. Можливо підскажете де можна позичити таку суму, щоб платити відсотки лише в одному місці?

Добрий день! Я тут не так давно. У мене мікрозаймів приблизно на 50000 грн. Хочу повернути, зарплата дозволяє, якби не пролонгації. Можливо підскажете де можна позичити таку суму, щоб платити відсотки лише в одному місці?
Не треба позичати.....якщо зп дозволяє,почекайте і за тіло заплатите...ну будуть звонити смс слати.... От і заплатите..

Оно Вам, нужно? Если хотите вернуть прочтите по каждому мфо отдельно на форуме. Например май кредит через 10 дней просрочки предлагает реструктуризацию на 6 мес, тело +50% вроде. А так это глупо брать у одного чтобы дать другим

Не треба позичати.....якщо зп дозволяє,почекайте і за тіло заплатите...ну будуть звонити смс слати.... От і заплатите..
У тому то і проблема, що не хочу, щоб рідні знали.
Оно Вам, нужно? Если хотите вернуть прочтите по каждому мфо отдельно на форуме. Например май кредит через 10 дней просрочки предлагает реструктуризацию на 6 мес, тело +50% вроде. А так это глупо брать у одного чтобы дать другим
Я розумію, але я не хочу, щоб хтось із рідних знав. А це не можливо буде, якщо чекати на реструктизацію.

Краще виходьте в просрочку і по тихеньку платіть.Не лізьте далі в яму.

Я розумію, але я не хочу, щоб хтось із рідних знав. А це не можливо буде, якщо чекати на реструктизацію.
Це не мільйон.Поговоріть з рідними і потихеньку віддавайте.

Ми всі не хотіли....але так вийшло..ситуація не смертельна...але вирішенню підлягає....тому не треба лізти далі..Які у вас займи?

Добрий день! Я тут не так давно.
Це відразу очевдно, бо .......
У мене мікрозаймів приблизно на 50000 грн. Хочу повернути, зарплата дозволяє, якби не пролонгації. Можливо підскажете де можна позичити таку суму, щоб платити відсотки лише в одному місці?
.... бо трішки би довше посиділи на форумі, почитали - і не думаю, що так впевнено хотіли би саме таким чином вирішувати питання.
Повірте - це дуже хиткий шлях.
Я за два роки перебування на форумі дуже багато подібних вам "рєшатєлєй" зустрічав, які трохи згодом писали "Боже який я був/ла дурний і наївний"...
Замість декількох "боргів" люди влазили ще в гірше... У деяких залишались і попередні і добавлялись нові, ще більші.
Ви ж повинні розуміти, що ваше "зарплата дозволяє" може по певним причинам обірватися раптово і стрімко, а боргові зобов'язання нікуди не дінуться.
Вам вирішувати, проте я би особисто цього не робив.

Зрозумійте,не треба так ризикувати.З банками трішки справи інші...потихеньку так закриєте...Але не лізьте далі...

Точно не берите кредитов новых. Если зп норм, то может по знакомым?

Тем более что вряд ли при наличии МФО кто то даст вам такую сумму,а лезть в оферы не стоит,поверьте на слово людям которые через это уже прошли.

Тем более что вряд ли при наличии МФО кто то даст вам такую сумму,а лезть в оферы не стоит,поверьте на слово людям которые через это уже прошли.
Котрі ранок починали не з чашки кави і сніданку з сім,єю а перед комп'ютером шукали де взяти займ..або обзвонювали банки під який %%%видають гроші...а потім ще з документами в руках ходили по банках де дають гроші шоб погасити займи і платити в одномі місці проценти...дякую тобі Боженьку що мені скрізь відмовили....

Ми всі не хотіли....але так вийшло..ситуація не смертельна...але вирішенню підлягає....тому не треба лізти далі..Які у вас займи?
Маніве тіло 12000 грн зараз просрочка місяць і набігло 20000грн тільки що написали що готові за тіло списати кредит. Soscredit 5000грн уже 9000 грн набігло через просрочку і Кредікаса тіло 7000 грн по просрочці уже 12000 грн, маніфою 5000грн

Маніве тіло 12000 грн зараз просрочка місяць і набігло 20000грн тільки що написали що готові за тіло списати кредит. Soscredit 5000грн уже 9000 грн набігло через просрочку і Кредікаса тіло 7000 грн по просрочці уже 12000 грн, маніфою 5000грн
Ну я вам скажу так,не самий гірший варіант....зупиніться зараз...хто пропонує на норм умовах закривайте

Назад
Угорі