Мікропозики та стратегія

• Автор теми Автор теми Олена23
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 19
  • Перегляди Перегляди 1K

Олена23

Читач
Дописи
1
Реакції
0
Бали
1
Олена23 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня!

Почну з того, що в мене більше 20 позик відкритих на початку 2018 року.

Я стала жертвою своєї наівності і відкрила декілька для чоловіка, який був у відносинах зі мною, наприкінці 2017 року. Він їх закрив. Щез з мого життя, вкравши багато чого. А в квітні-травні 2018 почалися листи, дзвінки і багато чого іншого.

Я тих кредитів не оформлювала, але він якось це зробив і знімав з моєї картки, якою користувався. В поліції заяву прийняли, в розшук об'явили, по іншому питанню, а по займах відповіли, що нічим допомогти не можуть...

Я була тою щасливецею, до якої дві позики приходили додому. З переляку їх закрила. Усі інші так і висять по сей день.

Найстрашніше те, що я не розумію скільки і кому я винна і як це перепровірити, кому який перепродали і т.п.

В серпні 2021, коли вже пройшло понад 3 роки за одною позикою наклали виконавчий надпис.

Перше - цієї позики я не знайшла в витязі УБКІ, тому знову питання: "де знайти увесь перелік позик на моє ім'я?"

По-друге, я звернулася до АО "Захист".
Це шарлатани знатні. Коротко кажучи, не звертайтесь до них!
В моєму випадку, не завдяки ним, а всупереч, суд був на моїх стороні. А виконавець - нормальною людиною, прийняв рішення, яке я скачала з інтернету і в вайбері проконсультував, що робити, щоб він закрив і зняв арешт.

Поки діяв закон, що не дозволяв накладати арести, все було добре. Як тільки відмінили, одразу ж декілька повідомлень типу "або оплати тіло, або підемо до приватного нотаріусу"

Я не знаходжуся в Україні, але в мене відкритий ФОП, я живу з надходжень на карту і арешт рахунків - це те, що мені менш всього потрібно.

Я шукаю фахівця, який допоможе виявити повний перелік моїх кредитів і кому вони належать/перепродані.

Допоможе спрогнозувати розвиток подій, проконсультує по можливим варіантам.

Проконсультую, що краще зробити з тими, які пишуть, закрити їх за тіло (і як це правильно зробити) чи морозити.

Я розумію, що минуло більше 5 років, але борги є і мені потрібно розуміти, як їх позбутися.

Зняття виконавчого напису не ліквідує борг, а займає багато часу і грошей тратиться більше ніж на закриття самого кредиту.

Рідкажіть, в кого була подібна ситуація, що робили, до кого звертались і що маєте на даний момент.

Адвокат на практиці, а не на папері, знайдись))))

Всім доброго дня!

Я стала жертвою своєї наівності і відкрила декілька для чоловіка, який був у відносинах зі мною, наприкінці 2017 року. Він їх закрив. Щез з мого життя, вкравши багато чого. А в квітні-травні 2018 почалися листи, дзвінки і багато чого іншого.

Я тих кредитів не оформлювала, але він якось це зробив і знімав з моєї картки, якою користувався. В поліції заяву прийняли, в розшук об'явили, по іншому питанню, а по займах відповіли, що нічим допомогти не можуть...

Я була тою щасливецею, до якої дві позики приходили додому. З переляку їх закрила. Усі інші так і висять по сей день.

Найстрашніше те, що я не розумію скільки і кому я винна і як це перепровірити, кому який перепродали і т.п.

В серпні 2021, коли вже пройшло понад 3 роки за одною позикою наклали виконавчий надпис.

Перше - цієї позики я не знайшла в витязі УБКІ, тому знову питання: "де знайти увесь перелік позик на моє ім'я?"

В моєму випадку, не завдяки ним, а всупереч, суд був на моїх стороні. А виконавець - нормальною людиною, прийняв рішення, яке я скачала з інтернету і в вайбері проконсультував, що робити, щоб він закрив і зняв арешт.

Поки діяв закон, що не дозволяв накладати арести, все було добре. Як тільки відмінили, одразу ж декілька повідомлень типу "або оплати тіло, або підемо до приватного нотаріусу"

Я не знаходжуся в Україні, але в мене відкритий ФОП, я живу з надходжень на карту і арешт рахунків - це те, що мені менш всього потрібно.

Я шукаю фахівця, який допоможе виявити повний перелік моїх кредитів і кому вони належать/перепродані.

Проконсультую, що краще зробити з тими, які пишуть, закрити їх за тіло (і як це правильно зробити) чи морозити.

Я розумію, що минуло більше 5 років, але борги є і мені потрібно розуміти, як їх позбутися.

Зняття виконавчого напису не ліквідує борг, а займає багато часу і грошей тратиться більше ніж на закриття самого кредиту.

Рідкажіть, в кого була подібна ситуація, що робили, до кого звертались і що маєте на даний момент.

Нє. Я не адвокат.

1. На час військового стану відкривати вп по напису заборонено.
2. Вчиняти нові написи теж заборонено.
3. Вчиняти написи на договорах з терміном понад 3 роки теж заборонено. В будь-який час.
4. Термін позовної давності для суду вже теж вийшов.

Максимум - смс, дзвінки. Але за 5 років це не має бути проблемою.

Про ціну знесення ВНН. 5000 за послуги і тисяча з чимось збору можна повернути. Через виконавчу, або добровільно. Це не швидко, але і не 5 років.

Шукати де є кредит і кому і як проданий - завдання не для адвоката... Я хз хто це зможе...

Нє. Я не адвокат.

1. На час військового стану відкривати вп по напису заборонено.
2. Вчиняти нові написи теж заборонено.
3. Вчиняти написи на договорах з терміном понад 3 роки теж заборонено. В будь-який час.
4. Термін позовної давності для суду вже теж вийшов.

Максимум - смс, дзвінки. Але за 5 років це не має бути проблемою.

Про ціну знесення ВНН. 5000 за послуги і тисяча з чимось збору можна повернути. Через виконавчу, або добровільно. Це не швидко, але і не 5 років.

Шукати де є кредит і кому і як проданий - завдання не для адвоката... Я хз хто це зможе...
А роз'ясніть будь ласка пункт один, якщо є типу напис, то постанови нові до нього не можуть бути відкриті виконавцем зараз,діють тільки ті що були?

Всім доброго дня!

Ситуация почти как моя. Я знала, что кредиты берутся, но думала что человек контролирует ситуацию. Теперь ж...а полная. 3ий год немогу выбраться. Сама виновата, надо было вникать. И с Захистом с перепугу связалась тоже. Слава Богу, форум нашла и сбежала от них, уpoды те ещё. А найти человека и выяснить у него количество займов и сумму пробовали?

А роз'ясніть будь ласка пункт один, якщо є типу напис, то постанови нові до нього не можуть бути відкриті виконавцем зараз,діють тільки ті що були?
Ви про виконавчі провадження?
Тоді так.

Ви про виконавчі провадження?
Тоді так.
Якщо відкрите виконавче провадження, чи можна зараз наприклад створити виконавцю знову постанову на арешт інших рахунків в банках?

Якщо відкрите виконавче провадження, чи можна зараз наприклад створити виконавцю знову постанову на арешт інших рахунків в банках?
Думаю що так і буде.
В самого поки що наклали по старому, а нову карту на якій арешту не було не чипали.
Будем далі бачити

Якщо є відкрите виконавче з постановою про блокування рахунків, то буде блокування.
Або платити, або зносити виконавчий напис.

Думаю що так і буде.
В самого поки що наклали по старому, а нову карту на якій арешту не було не чипали.
Будем далі бачити
Тобто залишаться лиш старі постанови, нових не чекати надіюсь

Власне, де є кредит можна побачити самостійно у бюро кредитних історій. Принаймні усі мої шараги зараз успішно відображені там. Правда їх ще нікому не продавали, не знаю наскільки коректна буде інформація потім. Але стартова точка для пошуків є)

homicide, в нас є щонайменше 5 бюро кредитних історій... Убкі це одне з них... І там рідко відображається все.

@homicide, в нас є щонайменше 5 бюро кредитних історій... Убкі це одне з них... І там рідко відображається все.

Навіть так?)
Так, я мав на увазі саме убкі, моє все там, на жаль, чи на щастя, є))
Буду знати тепер, що не все так просто буває, дякую за інфо)

а які ще є крім УБКІ та МБКІ??
Screenshot_2023-05-22-12-12-04-108_com.android.chrome.webp

Ще є реєстр бюро, але то з компа треба дивитись.

Я Слава Богу поки що немаю виконавчих( може пронесе). Але Ви мене вибачте може то не патріотично . Але нас наїбали....вони так скоро і ВНН поновлять. Та як в такий час таку х...ню зробити. Заради МФО. Ну це вже ж як нас треба зневажати?.
P.S шановні перевіряючи служби не подумайте що це антидержавний пост. Просто це неможливо витрамити

Назад
Угорі