МФО за кордоном. Можуть подати до суду?

• Автор теми Автор теми BoomerUP
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

BoomerUP

Форумчанин
Дописи
62
Реакції
4
Бали
133
BoomerUP не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
ВІтання. Через певний факап з телефоном маю штук 7 мфо з прострочками в пару місяців, одне з них вже наярює родичам. В історії ubki один з них на кредитпромсервісі, але від них тиша в плані дзвінків родичам, як і від решти.

Я за кордоном, майна та прописки в Україні не маю. Чи можуть вони в такому разі подати до суду і як перевірити чи не подали? Які мої дії? Тіла би у всіх погасити без питань. Чи реально домовитись?

BoomerUP, и ради этого нужно было дубликат учётной записи создавать?

ВІтання. Через певний факап з телефоном маю штук 7 мфо з прострочками в пару місяців, одне з них вже наярює родичам. В історії ubki один з них на кредитпромсервісі, але від них тиша в плані дзвінків родичам, як і від решти.

Я за кордоном, майна та прописки в Україні не маю. Чи можуть вони в такому разі подати до суду і як перевірити чи не подали? Які мої дії? Тіла би у всіх погасити без питань. Чи реально домовитись?
Подать в суд может кто угодно. Проверить можно тут - Судова влада України

Подать в суд может кто угодно. Проверить можно тут - Судова влада України
Перевірено. поки ніхто не подав.
Які мої дії? Є сенс спрацювати на випередження до початку дзвінків родичам та запропонувати сплатити тіло? До речі дзвонили лише ті в кого 2 тижні прострочки. Інші ні ( в тому числі кредитпромсервіс). Може не мають контактів?

Останнє редагування:
На перших днях і навіть місяцях ніхто не подасть. Бажаєте сплатити тільки тіло? Так і кажіть кредиторам. Рано чи піздно вам його запропонують.

На перших днях і навіть місяцях ніхто не подасть. Бажаєте сплатити тільки тіло? Так і кажіть кредиторам. Рано чи піздно вам його запропонують.
А якщо євоші жодного разу не дзвонили 3м особам є шанс шо й кредитпром не буде? Є сенс написати їм на рахунок тіла при 1-1.5 місяцях прострочки чи чекати ще?

А якщо євоші жодного разу не дзвонили 3м особам є шанс шо й кредитпром не буде? Є сенс написати їм на рахунок тіла при 1-1.5 місяцях прострочки чи чекати ще?
Да тут не предугадаешь. У всех все по-разному. Они сначала считают в одну сторону, потом в другую. Я не писала им, сами предложили Кредитпроминвест.

у каждого всё индивидуально. Задавая подобные глупые вопросы Вы не угадаете как будет в Вашей ситуации. На форуме море инфы по всем шарагам-читать не перечитать. На тело хрен кто согласится на первых неделях просрочки. Если не хотите чтобы звонили близким придётся закрывать со всеми их хотелками. И в суд далеко не все ходят. Судову владу мониторьте и за ранее, вдруг что, определитесь с адвокатом/юристом.

у каждого всё индивидуально. Задавая подобные глупые вопросы Вы не угадаете как будет в Вашей ситуации. На форуме море инфы по всем шарагам-читать не перечитать. На тело хрен кто согласится на первых неделях просрочки. Если не хотите чтобы звонили близким придётся закрывать со всеми их хотелками. И в суд далеко не все ходят. Судову владу мониторьте и за ранее, вдруг что, определитесь с адвокатом/юристом.
Вже одна шарага прислала смс на тіло, але найменша, нажаль.

А на рахунок відсотків, які вже х3 подекуди - за законом всеодно ж не зможуть стягнути більше ніж тіло х2?

Вже одна шарага прислала смс на тіло, але найменша, нажаль.

А на рахунок відсотків, які вже х3 подекуди - за законом всеодно ж не зможуть стягнути більше ніж тіло х2?
Такого закона нет.

Так я ж на цьому форумі й читав, що при воєнному стані не більше тіла кредиту.
Не знаю где вы такое читали.
Зачем вам банкротство вообще, там тело должно быть 200к. Сомневаюсь что у вас такое.

Так я ж на цьому форумі й читав, що при воєнному стані не більше тіла кредиту.
Де це Ви таке читали? Можливо, щось не вірно зрозуміли. При військовому стані заборонені лише штрафи та пені. Проценти - як зазвичай.

а яке у вас тіло кредитів?
108к, всі мфо
Не знаю где вы такое читали.
Зачем вам банкротство вообще, там тело должно быть 200к. Сомневаюсь что у вас такое.
Ну офіційного майна всеодно не маю, втрачати нічого, як то кажуть.

Просто я думав що відсотки зупиняться на х2, а тут бачу що влюдей до мільйонів доходить! Не впевнений, що морально до такого готовий, хоч повертатися й не планую. Я би тіла позакривав хоч за тиждень..але хто дасть таку можливість?

Останнє редагування:
108к, всі мфо

Ну офіційного майна всеодно не маю, втрачати нічого, як то кажуть
Так и зачем оно вам, если сама процедура от 70 к стоит примерно? С таким небольшим телом спокойно ждите предложений и закрывайте на условиях, которые вас устраивают. Тем более вы за границей, если работаете там, то быстро вообще заработаете.

Вы кстати вообще собираетесь возвращаться? Если нет, то в теории можно вообще забить на МФО.

Так и зачем оно вам, если сама процедура от 70 к стоит примерно? С таким небольшим телом спокойно ждите предложений и закрывайте на условиях, которые вас устраивают. Тем более вы за границей, если работаете там, то быстро вообще заработаете.

Вы кстати вообще собираетесь возвращаться? Если нет, то в теории можно вообще забить на МФО.
Вертатися не збираюся, забивати теж не хочу, мало воно як буде. Працюю. Можу тіла з однієї зп закрити. Просто не люблю бути винним. Віддавши тіла такого відчуття не буде. Дуже не хочу побачити в убкі борги в лям...

Вертатися не збираюся, забивати теж не хочу, мало воно як буде. Працюю. Можу тіла з однієї зп закрити. Просто не люблю бути винним. Віддавши тіла такого відчуття не буде. Дуже не хочу побачити в убкі борги в лям...
Ну тогда спокойно закроете, но со временем. Будут предлагать закрыть за тело рано или поздно.
Единственное КредитКаса может в суд подать. Но если вы за границей как бы вам должно быть пофиг...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі