МФО.як з ними боротися?і до чого вони можуть докотиться?які можуть бути наслідки?

• Автор теми Автор теми Няша
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 78
  • Перегляди Перегляди 3K
Маю близько 25 мікропозик.що робити? видзвонюють мені різні номери щодня.вже дістали
Що робити? Трубки не брати, попередити оточення про можливі дзвінки і погрози. Читати форум, тут є багато корисної інформації. Змінити сімку по можливості. Або встановити на телефон труколлєр. І жити далі. Перетерпіти , а потім почнуть пропонувати заплатити тіло, або тіло і процент.

Що робити? Трубки не брати, попередити оточення про можливі дзвінки і погрози. Читати форум, тут є багато корисної інформації. Змінити сімку по можливості. Або встановити на телефон труколлєр. І жити далі. Перетерпіти , а потім почнуть пропонувати заплатити тіло, або тіло і процент.
а як почнуть пропонувати, якщо замінена сімка?)

Тала 1110, поміняти сімку то не вихід,вони ж і можуть іншу вичислити.
Поверьте лучше поменять , потому Ваш телефон будет гореть от их звонков и только Ваши нервы будут страдать. Лучше удалите все соц сети, по возможности всех предупредите родственников и на работе , что бы не было "сюрпризом"

Маю близько 25 мікропозик.що робити? видзвонюють мені різні номери щодня.вже дістали
ну ответ же элементарный - если надоели звонки - смените симку или не включаите телефон

Поверьте лучше поменять , потому Ваш телефон будет гореть от их звонков и только Ваши нервы будут страдать. Лучше удалите все соц сети, по возможности всех предупредите родственников и на работе , что бы не было "сюрпризом"
Так вони вже і до мами моєї дійшли,а ще грозяться якщо не оплачу сьогодні до 8 вечора то ще і свекруха буде знати,а мені з нею проблем не треба

Так вони вже і до мами моєї дійшли,а ще грозяться якщо не оплачу сьогодні до 8 вечора то ще і свекруха буде знати,а мені з нею проблем не треба
Не треба проблем ?? Вы же знали на что идете, я Вам говорю как облегчить и тратить меньше нервов , что бы не было звонков варианты только платить и ещё раз платить , по другому они не закончатся. И уж поверьте лучше самой рассказать , чем потом они это сделают . Набиритесь смелости и сами расскажите.

ну приидетса либо пострадывать - либо закрывать кредиты . Не отдавать кредиты и не иметь проблем - ну это уже за гранью допустимого . Идите тогда свекрови говорите что мошенники набрали на ваши данные кредитов .

Тала 1110, поміняти сімку то не вихід,вони ж і можуть іншу вичислити.
Не тільки можуть а й з вірогідністю 100% - вичислять, або через банки, абл через НП або через "добрих" рідних чи сусідів. Але це дасть Вам час зрозуміти пустоту іх погроз і навести порядок в голові. А це основа всього - Ви будете готові до розмов з каналізаціею. Особисто я взагалі рекомендую не знмщувати сімку а повернути іі через 3-4 місяці - контакт з калами вбереже Вас від страху перед невідомістю, а за цей період іх "фантразіі" зменьшаться - одже нерви збережете. Основне, що я хочу донести Вам - режим сніжинки не позбавить Вас необхідності спілкування з каналізацією, а відкладе на корисний для Вас час. А от те як з ними спілкуватися, як відноситись до іх "пугалок" - і є запорука спокійного життя. Я зараз з радістю тролю будь яку звонілку, навіть піднімаю собі настрій, а колись не знав шо відповісти і платив..., платив...., платив. .., Давно це було - років два назад. Тепер ім все пробачив і тільки піддразнюю час від часу щоб себе повеселити. Все у Вас в голові.

Не треба проблем ?? Вы же знали на что идете, я Вам говорю как облегчить и тратить меньше нервов , что бы не было звонков варианты только платить и ещё раз платить , по другому они не закончатся. И уж поверьте лучше самой рассказать , чем потом они это сделают . Набиритесь смелости и сами расскажите.
Я розумію на що ішла,я мала все їм оплатити але так сталося і мене киданули на гроші,що не могла сплатити але це не привід їм мені хамити і погрожувати і пояснювала нормально що заплачу після карантину,не доходить до них

Я розумію на що ішла,я мала все їм оплатити але так сталося і мене киданули на гроші,що не могла сплатити але це не привід їм мені хамити і погрожувати і пояснювала нормально що заплачу після карантину,не доходить до них
Там не с кем говорить , только будете слышать угрозы , оскорбления и ничего больше , так что не вижу в этом смысла , когда будут деньги, тогда можете пробовать договорится за тело плюс процент без штрафов и пени

Там не с кем говорить , только будете слышать угрозы , оскорбления и ничего больше , так что не вижу в этом смысла , когда будут деньги, тогда можете пробовать договорится за тело плюс процент без штрафов и пени
Вже з манівео прийшло смс що скоро приїдуть оцінювати майно,а дзвоню на 1545,то там всі оператори зайняті

Им наплевать они будут угрожать,они ищут слабые места ,они чушь вам будут присылать . Терпение .У меня родня на них заявление написала в полицию .Им они сами сказали ,что они мошенники .

Им наплевать они будут угрожать,они ищут слабые места ,они чушь вам будут присылать . Терпение .У меня родня на них заявление написала в полицию .Им они сами сказали ,что они мошенники .
І як ви це пережили все?

Вже з манівео прийшло смс що скоро приїдуть оцінювати майно,а дзвоню на 1545,то там всі оператори зайняті
Почитайте форум , там куча тем подобных есть , это все лишь слова , никто ничего не будет приходить и делать , это все пугалки.

Назад
Угорі