Мфо та суди

• Автор теми Автор теми Mr.Titty Twister
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 17
  • Перегляди Перегляди 1K

Mr.Titty Twister

Форумчанин
Дописи
186
Реакції
75
Бали
2625
Mr.Titty Twister не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім доброго дня!
Хотілося б дізнатися ваш досвід(більше,напевно,стосується тих,хто не платить взагалі та чекає судів)стосовно хто найчастіше йде до суду,в який період приблизно на кого реально можна забити,а кого краще сплатити до початку розгляду справи.Дякую

Всім доброго дня!
Хотілося б дізнатися ваш досвід(більше,напевно,стосується тих,хто не платить взагалі та чекає судів)стосовно хто найчастіше йде до суду,в який період приблизно на кого реально можна забити,а кого краще сплатити до початку розгляду справи.Дякую
МФО в суд практически не ходят, ходят коллекторы.
Исключение Кредиткаса сейчас и еще пару контор.

Всім доброго дня!
Забити поняття розтяжиме.
Так робити можно лишень коли готовий в разі суду борсатись з ними.
В інакшому разі забиття може привести до програшу, присудження баснословної суми, яку рано чи пізно доведеться сплатити.
Все жеття "пєтляти" і говорити "на мені нічого немає" навряд чи вийде, бо рано чи пізно стикнешся з тим, що це доведеться вирішувати.
Я забив чотири з половиною роки назад. Поки що жодного суду.
Але я готовий від самого початку був, що таке може мати місце.
Проте цим підвальним з особистої ініціативи чи жалості жодної копійки не дам. Принципово.
Онлі суд або ж на йух... в моєму варіанті поки що їм зручніше на другому напрямку.

Mr.Titty Twister, як на мене ,то важко визначити на кого можна забити.
Так як ваш борг можуть перепродавати декілька раз, і він може потрапити до тих колек.кантор ,які люблять бігати в суд.
Ну звичайно і яка сумма боргу теж напевно впливає.Бо якщо тіло кредиту ,наприклад ,500 гр. то не дуже хтось там буде за ці копійки бігти до суду.
Морально будуть давити,щоб сплатили.

Так як ваш борг можуть перепродавати декілька раз, і він може потрапити до тих колек.кантор ,які люблять бігати в суд.
Ну звичайно і яка сумма боргу теж напевно впливає.Бо якщо тіло кредиту ,наприклад ,500 гр. то не дуже хтось там буде за ці копійки бігти до суду.
Оффтоп

Десь було в темах що комунальщіки в суд подали на копійошний борг в сотню чи пару сотень гривень)... тож ці шакали можуть перейняти "досвід"

видел что вроде веллфин подал в суд за 185 грн долга, правда они "насчитали" под 200к ? ответчик не пришел, но суд постановил выплатить вроде 430 грн и какой-то копеечный судебный сбор

Останнє редагування:
МФО в суд практически не ходят, ходят коллекторы.
Исключение Кредиткаса сейчас и еще пару контор.
Дивно,але в судових справах я не бачу Укркредитфінанс,щоб подавали до суду саме по стягненню боргів
Забити поняття розтяжиме.
Так робити можно лишень коли готовий в разі суду борсатись з ними.
В інакшому разі забиття може привести до програшу, присудження баснословної суми, яку рано чи пізно доведеться сплатити.
Все жеття "пєтляти" і говорити "на мені нічого немає" навряд чи вийде, бо рано чи пізно стикнешся з тим, що це доведеться вирішувати.
Я забив чотири з половиною роки назад. Поки що жодного суду.
Але я готовий від самого початку був, що таке може мати місце.
Проте цим підвальним з особистої ініціативи чи жалості жодної копійки не дам. Принципово.
Онлі суд або ж на йух... в моєму варіанті поки що їм зручніше на другому напрямку.
Алекс может в суд подать, а может реструктуризацию предложить
Мені запропонували тіло через півроку,тому я їх закрив

а де ви їх шукаєте?
Вже знайшов треба окремо укр кредит фінанс писати в пошуку.
Справа № 373/989/23
І знайшов приклад справи, де суд задовольнив позов частково по договору на 300днів.і я згоден з тим ,що з 10к нарахувати 100к це абсурд.

Така проблема не збереглося й договорів. Більшість закачав після просрочки, але самі злі 2шт які передані колекторам, закачати вже неможливо. Наскільки велика проблема, якщо до суду дійде?

Наскільки велика проблема, якщо до суду дійде?
Окрім вашого адвоката і судді, цього вам ніхто не передбачить.
Зазвичай при профзахисті суд присуджує в кращому випадку йти їм куди їх і до того посилали.
В гіршому виплатити тіло і мінімальні відсотки подекуди. Але не всі їхні мрії.

А що думаєте, чи варто в досудовому листуванні оперувати фактами, що за кордоном, без прописки та майна в Укр., щоб викорастити це, як важелі оплати тільки за тіло та прискорити процес? Це ще більше їх роздраконить?

Назад
Угорі