Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
є вірогідність, що можуть.Всім привіт.Цікавить таке питання.Якщо я відкрила новий рахунок у Приватбанку чи можуть мфо стягувати з нього кошти?на новий рахунок кредитів не брала.
Якщо не вказуватимете персрнальні дані банкувської картики яка "прив'язана" до рахунку, то стягувати не будуть. Якшо МФО відомі дані іншої банківської карти, то рекомендую таку банківську карту перевипустити.Всім привіт.Цікавить таке питання.Якщо я відкрила новий рахунок у Приватбанку чи можуть мфо стягувати з нього кошти?на новий рахунок кредитів не брала.
В мене був один віртуальний рахунок,то він заблокований і картка з якої стягували кошти але її заблокували і перевипустили іншу картку з іншим банківським номеромЯкщо не вказуватимете персрнальні дані банкувської картики яка "прив'язана" до рахунку, то стягувати не будуть. Якшо МФО відомі дані іншої банківської карти, то рекомендую таку банківську карту перевипустити.
Їм дані цієї нової картки невідомі,я на її рахунок кредити не брала,хіба вони якось самі дізнаються про неїЯкщо не вказуватимете персрнальні дані банкувської картики яка "прив'язана" до рахунку, то стягувати не будуть. Якшо МФО відомі дані іншої банківської карти, то рекомендую таку банківську карту перевипустити.
Если карта новая, то ничего не будет. Под угрозой карты на которые поступали деньги (с вероятностью в 100% будут пытаться снять средства), так же слышала, что некоторые мфо пытаются вороать и с карт, с которых платили лонгации... ну лично не сталкивалась. У меня пытались списывать только с карты, на которую заходили деньгиВ мене був один віртуальний рахунок,то він заблокований і картка з якої стягували кошти але її заблокували і перевипустили іншу картку з іншим банківським номером
Їм дані цієї нової картки невідомі,я на її рахунок кредити не брала,хіба вони якось самі дізнаються про неї
Рахунок чи карту ?Всім привіт.Цікавить таке питання.Якщо я відкрила новий рахунок у Приватбанку чи можуть мфо стягувати з нього кошти?на новий рахунок кредитів не брала.
Ті карти вже давно заблокованіЕсли карта новая, то ничего не будет. Под угрозой карты на которые поступали деньги (с вероятностью в 100% будут пытаться снять средства), так же слышала, что некоторые мфо пытаются вороать и с карт, с которых платили лонгации... ну лично не сталкивалась. У меня пытались списывать только с карты, на которую заходили деньги
Ну це вже радуєРахунок чи карту ?
Хоча без різниці - в них не має даних вашої нової карти і відповідно вони не можуть нічого стягнути.
Можуть долбити тільки ті карти які ви самі вказували на сайтах при отриманні коштів чи пролонгаціях.
Ну и Слава Богу. Вот и правильно. К новым не доберутся.Ті карти вже давно заблоковані
Це дуже добреНу и Слава Богу. Вот и правильно. К новым не доберутся.