МФО не горит желанием удалять персональные данные

• Автор теми Автор теми Kashuk
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kashuk

Читач
Дописи
10
Реакції
0
Бали
1
Kashuk не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Контора именующая себя Credit up не хочет удалять персональные данные митивируя ето обязаностю хранить данные о клиентах куда их послать или куда лудше накатать заяву и как много подобных организаций?

Kashuk, если на словах просили ужалить то они имеют права этого не делать...только на бумаге заяву об отказе хранения сбора и обработки персональных данных, а так же их уничтожении с их баз.

В май валет просила видалити всі дані і особистий кабінет. В кабінет зайти дійсно не можу, але на емейл вони і далі присилають свою рекламу і пропозиціі

Kashuk, если на словах просили ужалить то они имеют права этого не делать...только на бумаге заяву об отказе хранения сбора и обработки персональных данных, а так же их уничтожении с их баз.
Од руки пишется или есть какой то шаблон, и некоторые сразу говорят пишите на електроннную почту то то то, и я так понимаю законом предусмотрен отзыв своих личных данных?

Kashuk, да предусмотрен. Уверен что писать только укрпочтой на бумаге. А как не знаю даже...

Доброго вечора ! Сьогодні наткнулась на таке цікаве оголошення в інстаграмі наче хтось може видалити Вашу всю інформацію з усіх баз МФО і всі займи, які у вас є. От цікаво чи користувався хтось такою послугою? Якщо так ,то який результат? Почитайте кому цікаво. Думаю чи варто скористатися такою послугою. Бо в мене їх більше 20 і всі задовбують і мене і моїх родичів і друзів.
Admin: (ссылку убрал)

Доброго вечора ! Сьогодні наткнулась на таке цікаве оголошення в інстаграмі наче хтось може видалити Вашу всю інформацію з усіх баз МФО і всі займи, які у вас є. От цікаво чи користувався хтось такою послугою? Якщо так ,то який результат? Почитайте кому цікаво. Думаю чи варто скористатися такою послугою. Бо в мене їх більше 20 і всі задовбують і мене і моїх родичів і друзів.
Брехня.Не ведіться.

Останнє редагування модератором:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі