Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А где брали? Сколько про строчки? Продавали ли ваши кредиты?Як хочеться проснутись ранком,і щоб всі займи,які були і є в МФО,були як у ві сні.Хочеться про все забути(дзвінки всім,колекторів,листи).
Так,продавали.Від початку карантину прострочки.Незнаю хто ще продав,але дзвонять з Фактору.А где брали? Сколько про строчки? Продавали ли ваши кредиты?
мне бы ваши мечты....Як хочеться проснутись ранком,і щоб всі займи,які були і є в МФО,були як у ві сні.Хочеться про все забути(дзвінки всім,колекторів,листи).
Мечты у вас конечно.....Як хочеться проснутись ранком,і щоб всі займи,які були і є в МФО,були як у ві сні.Хочеться про все забути(дзвінки всім,колекторів,листи).
Хуже,да?мне бы ваши мечты....
Тоже самое из за ранатнита ушли в про строчку, кредит Каса сказала платить тело я и отдал А остальные такие проценты влепили что послали их подальше, кредит 7 вообще сразу после карантина продали, май кредит реструктуризацию разрешили А остальные шараги только угрожают, кредит плюс жаловался что из за таких как я они розорятсяТак,продавали.Від початку карантину прострочки.Незнаю хто ще продав,але дзвонять з Фактору.
Ну хоть помріяти можна.Мечты у вас конечно.....
Хто хто,але не кредит+Тоже самое из за ранатнита ушли в про строчку, кредит Каса сказала платить тело я и отдал А остальные такие проценты влепили что послали их подальше, кредит 7 вообще сразу после карантина продали, май кредит реструктуризацию разрешили А остальные шараги только угрожают, кредит плюс жаловался что из за таких как я они розорятся
А дінеро і укрпозика є у Вас?Ну хоть помріяти можна.
Хто хто,але не кредит+
Кредиткасса?Тоже самое из за ранатнита ушли в про строчку, кредит Каса сказала платить тело я и отдал А остальные такие проценты влепили что послали их подальше, кредит 7 вообще сразу после карантина продали, май кредит реструктуризацию разрешили А остальные шараги только угрожают, кредит плюс жаловался что из за таких как я они розорятся
Ой извините, кредит плюсКредиткасса?
Предложили?
Тело?
та ну не гоните...))
Самі безобідні. В них завжди питалась про договір факторингу і чому його в мене немає... На цьому наша розмова чомусь завжди закінчувалася.?Так,продавали.Від початку карантину прострочки.Незнаю хто ще продав,але дзвонять з Фактору.
Від якої шарашки вони можуть бути?В особ.кабінети не заходжу.Самі безобідні. В них завжди питалась про договір факторингу і чому його в мене немає... На цьому наша розмова чомусь завжди закінчувалася.?
Спустя 3 -4 месяца это естесвенное состояние. Не думаешь больше о глупостях)Як хочеться проснутись ранком,і щоб всі займи,які були і є в МФО,були як у ві сні.Хочеться про все забути(дзвінки всім,колекторів,листи).
Чтото за договор?Самі безобідні. В них завжди питалась про договір факторингу і чому його в мене немає... На цьому наша розмова чомусь завжди закінчувалася.?
Нажаль,машину часу ще не винайшли.. Все погане,що могло бути-вже відбулось...Розцінюйте цей період життя-як перевірку характеру.. Все,що нас не вбиває -робить сильнішими..Як хочеться проснутись ранком,і щоб всі займи,які були і є в МФО,були як у ві сні.Хочеться про все забути(дзвінки всім,колекторів,листи).
В мене дінеро і укрпозика у нихВід якої шарашки вони можуть бути?В особ.кабінети не заходжу.
Документальне підтвердження передачі прав на мій займ. Шаражка 1 продала шаражці 2 мій "борг". За законом між ними мав би бути укладений договір факторингу копію якого мали б прислати мені. ТА для них закони не писаніЧтото за договор?