МФО кредити,боргова яма

• Автор теми Автор теми Ольга Б
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 696

Ольга Б

Форумчанин
Дописи
83
Реакції
35
Бали
2590
Ольга Б не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Як хочеться проснутись ранком,і щоб всі займи,які були і є в МФО,були як у ві сні.Хочеться про все забути(дзвінки всім,колекторів,листи).

Як хочеться проснутись ранком,і щоб всі займи,які були і є в МФО,були як у ві сні.Хочеться про все забути(дзвінки всім,колекторів,листи).
А где брали? Сколько про строчки? Продавали ли ваши кредиты?

Так,продавали.Від початку карантину прострочки.Незнаю хто ще продав,але дзвонять з Фактору.
Тоже самое из за ранатнита ушли в про строчку, кредит Каса сказала платить тело я и отдал А остальные такие проценты влепили что послали их подальше, кредит 7 вообще сразу после карантина продали, май кредит реструктуризацию разрешили А остальные шараги только угрожают, кредит плюс жаловался что из за таких как я они розорятся

Мечты у вас конечно.....
Ну хоть помріяти можна.
Тоже самое из за ранатнита ушли в про строчку, кредит Каса сказала платить тело я и отдал А остальные такие проценты влепили что послали их подальше, кредит 7 вообще сразу после карантина продали, май кредит реструктуризацию разрешили А остальные шараги только угрожают, кредит плюс жаловался что из за таких как я они розорятся
Хто хто,але не кредит+
Ну хоть помріяти можна.

Хто хто,але не кредит+
А дінеро і укрпозика є у Вас?

Кредиткасса?
Предложили?
Тело?

та ну не гоните...))

Так,продавали.Від початку карантину прострочки.Незнаю хто ще продав,але дзвонять з Фактору.
Самі безобідні. В них завжди питалась про договір факторингу і чому його в мене немає... На цьому наша розмова чомусь завжди закінчувалася.?

Самі безобідні. В них завжди питалась про договір факторингу і чому його в мене немає... На цьому наша розмова чомусь завжди закінчувалася.?
Від якої шарашки вони можуть бути?В особ.кабінети не заходжу.

Спустя 3 -4 месяца это естесвенное состояние. Не думаешь больше о глупостях)

Нажаль,машину часу ще не винайшли.. Все погане,що могло бути-вже відбулось...Розцінюйте цей період життя-як перевірку характеру.. Все,що нас не вбиває -робить сильнішими..

Від якої шарашки вони можуть бути?В особ.кабінети не заходжу.
В мене дінеро і укрпозика у них
Чтото за договор?
Документальне підтвердження передачі прав на мій займ. Шаражка 1 продала шаражці 2 мій "борг". За законом між ними мав би бути укладений договір факторингу копію якого мали б прислати мені. ТА для них закони не писані

Останнє редагування:
Назад
Угорі