МФО і нова робота

• Автор теми Автор теми Бубочк@
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 15
  • Перегляди Перегляди 625

Бубочк@

Форумчанин
Дописи
204
Реакції
43
Бали
68
Бубочк@ не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) дуже потрібна порада. Йду з першого вересня на офіційну роботу, хвилююсь до ужаса. Чи можуть МФО пробити місце роботи і почати звонити туди? Прострочки з березня місяця!

Если
Всім привіт) дуже потрібна порада. Йду з першого вересня на офіційну роботу, хвилююсь до ужаса. Чи можуть МФО пробити місце роботи і почати звонити туди? Прострочки з березня місяця!
Если зп будет через приват, то сольют, но не всем мфо.
Заучите фразу перед зеркалом.
Какие кредиты? Это мошенники, я не знаю кто это. Подскажите, как написать заявку в полицию.

Найдут, но уже после продажи) а кто то такие - хз.

Найдут, но уже после продажи) а кто то такие - хз.
Йду працювати в школу де вчилася сама і вчаться мої діти. Тому питання для мене дуже серйозне і потрібно вирішити сьогодні-завтра((( чи буду працювати чи ні.. якось так. Бо якщо реально знайдуть то тоді не піду працювати

Не знаю чи правда, але хтось писав у них старі бази, не найдуть
Але то таке, приват дійсно їм все розкаже
Теж постійно думаю над цим, якщо десь піду працювати(((

Йду працювати в школу де вчилася сама і вчаться мої діти. Тому питання для мене дуже серйозне і потрібно вирішити сьогодні-завтра((( чи буду працювати чи ні.. якось так. Бо якщо реально знайдуть то тоді не піду працювати
Ну то ви самі приймайте рішення, хто ж дасть гарантії .Як немає іншої роботи то йдіть ,скажіть зразу керівництву що може бути така с ака

Они не докажут коллегам, что вы должница. Будете стоять на своём.
Напишите коллективное заявление в полицию.
Хватит бояться!

Бубочк@, все знали старое название предприятия где раньше работал. Новое нашли за день после трудоустройства.
Бубочк@, и одни и другие у меня за 4 месяца ничего не нашли. Вобще ничего.

Бубочк@, вам нужно подготовиться,если начнут звонить,как,что говорить коллегам....у вас шараг не мало,со временем кто-то найдет.Но это все решимо,если рядом адекватные,умные люди?

Как повезет...если никому не говорили и нигде не светили( кроме карты на зп в банке)новое место то не факт, даже если офиц.оформлены.

Назад
Угорі