МФО і декларації

• Автор теми Автор теми vov4ik
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 1K

vov4ik

Читач
Дописи
24
Реакції
9
Бали
3
vov4ik не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
в мене вже десь +- місяць як просрочки в мфо,за цей час знайшли тільки тата і його брата,і зараз мамі по роботі потрібно зробити декларацію за участю ПриватБанку,чи можуть МФО так би мовити "просікти" це і вийти на неї?

в мене вже десь +- місяць як просрочки в мфо,за цей час знайшли тільки тата і його брата,і зараз мамі по роботі потрібно зробити декларацію за участю ПриватБанку,чи можуть МФО так би мовити "просікти" це і вийти на неї?
ВоНи і без декларації можуть вийти на неї. Приват зливає інформацію навіть про тих, кому Ви поповнювали моб. рахунок своєю картою, або кошти переводили. В мене племінника знайшли, бо він має карту приват і адреса реєстрації в нас одна.

Якщо мама обслуговується у приматі - знайдуть однозначно.
Ви прописані з мамою ?

У меня первый месяц не особо буйный был , тихо не считая звонков . А вот после второго интерестнее, нашли всех , даже тех с кем 10 лет не общаюсь .

Поменяйте маме номер, выйти на нее-вопрос времени, декларация ни при чем.

Назад
Угорі