Щоденник МФО і безробіття

• Автор теми Автор теми Василь 1
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 88
  • Перегляди Перегляди 5K

Василь 1

Форумчанин
Дописи
82
Реакції
59
Бали
1790
Василь 1 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня.
Знайшов форум 1,5 року тому, завдяки йому перестав платити шарагам. Через пару місяців почав закривати за тіло, все не вспів.
Далі став офіційною безробітним забив на оплату. Борги перепродувалися.
Власне рішив написати через позов до суду без якихось попередніх пропозицій.
Думаю чи є смисл захищатися?
Думаю що да, багато зверху хочуть

Доброго дня.
Знайшов форум 1,5 року тому, завдяки йому перестав платити шарагам. Через пару місяців почав закривати за тіло, все не вспів.
Далі став офіційною безробітним забив на оплату. Борги перепродувалися.
Власне рішив написати через позов до суду без якихось попередніх пропозицій.
Думаю чи є смисл захищатися?
Думаю що да, багато зверху хочуть
Конечно есть. Если присудят кругленькую сумму, то она будет на всю жизнь. Вы же не всю жизнь планируете быть безработным?

Руйнуємо міф про те, що «ЄАПБ» подає в суд тільки на офіційно працевлаштованих. 🙌 )

..Очевидно, що для юристів форуму цей магічний передріздвяний час проходить під фльором судів з «ЄАПБ»… ☃️✨

Доброго дня, якщо є земельний пай то його можуть забрати за борги, чи тільки накладуть арешт і я не зможу нічого з ним робити?

Доброго дня, якщо є земельний пай то його можуть забрати за борги, чи тільки накладуть арешт і я не зможу нічого з ним робити?
можуть.
принаймні про один такий випадок знаю.
правда там стягувач банк.
попереджуючи питання, зазначу, що пай не був у заставі.

Руйнуємо міф про те, що «ЄАПБ» подає в суд тільки на офіційно працевлаштованих. 🙌 )

..Очевидно, що для юристів форуму цей магічний передріздвяний час проходить під фльором судів з «ЄАПБ»… ☃️✨
співчуваю юристам єапб, для яких цей магічний передріздвяний час проходить під фльором юридичного вужа за щокою 🤭

співчуваю юристам єапб, для яких цей магічний передріздвяний час проходить під фльором юридичного вужа за щокою 🤭

Ну! Скажіть. )

P. S. Дозвольте поцікавитись: то щороку в них така активність чи тільки цього? )

Я тут подумав що виходячи на протермінування ще й можна трохи зекономити даже якщо потім оплачуєш тіло. Інфляція ж з'їдає по трохи цінність грошей

Я тут подумав що виходячи на протермінування ще й можна трохи зекономити даже якщо потім оплачуєш тіло. Інфляція ж з'їдає по трохи цінність грошей
Не зовсім зрозумів, до чого тут інфляція...)

Мабуть малось на увазі, що припустим ті 10тис що я брав в січні 2019 зовсім не ті гроші що 10тис зараз.
Ціни зросли. На все
І якщо віддавати зараз 10тис, то виходить що віддаєш ніби то меньше ніж брав.
Хоча якщо доходи не зросли, то однаково це 10тис.

Василь має на увазі, що гіпотетичні 5000 грн гіпотетично взяті у 2021 мали більшу цінність, ніж ті ж 5000 гіпотетично повернуті у 2024-му.
Купити на них у 2021 більше можна було.

Мабуть малось на увазі, що припустим ті 10тис що я брав в січні 2019 зовсім не ті гроші що 10тис зараз.
Ціни зросли. На все
Ага, тоді зрозуміло) Мене ввели в оману поняття "вийти в протермінування" і "економія")))

Назад
Угорі