Marta1111
Читач
- Дописи
- 4
- Реакції
- 4
- Бали
- 1
Marta1111 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
В мене 9 МФО на суму близько 60 000 грн.
Назбирались через те що брала одні на погашення відсотків у інших.
Наразі розумію що більше не можу так жити.
Близьким розповісти не можу та і вони не допоможуть, боюся що скоро почнуться дзвінки, нехай мені, а от рідним і знайомим не хотілося б.
Прострочки поки немає але почнеться з 1 червня, бо я вже не буду брати нові займи на погашення інших.
Робота є, але вона не дозволяє це все погасити, ось сьогодні навіть, внесла в Аванс кредит 1500, де тіло 10000, і все пішло на відсотки, замкнуте коло.
Зверталась до них з проханням реструктуризації-відмовляють.
Як далі жити і вибратися із боргової ями?
Якби дзвонили тільки мені-я б забила і чекала кращих умов, доки самі пропонуватимуть оплатити тільки тіло, але боюсь дзвінків знайомим.
Назбирались через те що брала одні на погашення відсотків у інших.
Наразі розумію що більше не можу так жити.
Близьким розповісти не можу та і вони не допоможуть, боюся що скоро почнуться дзвінки, нехай мені, а от рідним і знайомим не хотілося б.
Прострочки поки немає але почнеться з 1 червня, бо я вже не буду брати нові займи на погашення інших.
Робота є, але вона не дозволяє це все погасити, ось сьогодні навіть, внесла в Аванс кредит 1500, де тіло 10000, і все пішло на відсотки, замкнуте коло.
Зверталась до них з проханням реструктуризації-відмовляють.
Як далі жити і вибратися із боргової ями?
Якби дзвонили тільки мені-я б забила і чекала кращих умов, доки самі пропонуватимуть оплатити тільки тіло, але боюсь дзвінків знайомим.