Alinochka35
Форумчанин
- Дописи
- 222
- Реакції
- 52
- Бали
- 1825
Alinochka35 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Раніше платила,пролонгували,потім забили..Пройшло більше 4-5 років.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А навіщо вам той кредит?)Раніше платила,пролонгували,потім забили..Пройшло більше 4-5 років.
Я не думаю,що МФО вже дадуть тій людині яка наприклад не виплатила їм борг.І через час хоче звернутись.А навіщо вам той кредит?)
МФО дають всім.
Банки наврядчи дадуть. МФО, навіть якщо були не виплачені кредити, через деякий час, кілька років, можуть дати.Я не думаю,що МФО вже дадуть тій людині яка наприклад не виплатила їм борг.І через час хоче звернутись.
Меня більше цікавить банк,а чи дадуть не знаю((((
МФО, навіть якщо були не виплачені кредити, через деякий час, кілька років, можуть дати.

Дорослі розвагиМені дали 500 грн через 5 (пʼять) років протермінувань. Більше і не просив, бо цікавили не гроші шараги, а факт видачі займу через майже 2000 днів просрочки
Дали не Алекс, інші, назву не писатиму
На вырученные деньги приобрел автомобиль МосквичГроші брав, щоб повернути в останній день строку, з надією, що хоч якось допоможе кредитній історії, яка з середини 2019 року становить 0 (дефолт)
Допоможе чи ні - ще невідомо, відпишу пізніше)
Займ закрив, переплата склала 1 грн 50 коп![]()
А в этой шараге просрочки были у вас?Мені дали 500 грн через 5 (пʼять) років протермінувань. Більше і не просив, бо цікавили не гроші шараги, а факт видачі займу через майже 2000 днів просрочки
На вырученные деньги приобрел автомобиль МосквичГроші брав, щоб повернути в останній день строку, з надією, що хоч якось допоможе кредитній історії, яка з середини 2019 року становить 0 (дефолт)
У них я тогда (в 2018) не брал. Скажу больше - их не было ещеА в этой шараге просрочки были у вас?
Сейчас много новых появилось. И старые переименовались.У них я тогда (в 2018) не брал. Скажу больше - их не было еще
А вот их родительская структура (скорее всего, т.к. сразу 3 конторки относятся к одному ТОВ) - была, и там, кажется, долг так и не закрыт
Походу то майкредит и кликУ них я тогда (в 2018) не брал. Скажу больше - их не было еще
А вот их родительская структура (скорее всего, т.к. сразу 3 конторки относятся к одному ТОВ) - была, и там, кажется, долг так и не закрыт
Не допоможе такий варіант, мені навіть 21 вчасно закритий кредит не допомігМені дали 500 грн через 5 (пʼять) років протермінувань. Більше і не просив, бо цікавили не гроші шараги, а факт видачі займу через майже 2000 днів просрочки
Я вже перевірив це)Не допоможе такий варіант, мені навіть 21 вчасно закритий кредит не допоміг(той кредит, який рахується типу відкритим, тягнеться ще з 2018-го року, і контора обновлює його в УБКІ до сих пір без яких небудь пропозицій закрити його)
![]()
Много кредитов.Я вже перевірив це)
До речі, картинка кредитного рейтингу дуже-дуже подібна з твоєю. Тільки незакритих кредитів трохи більше
![]()
Естественно)Много кредитов.
Это из серии "вывел деньги из бк - вернул конторе"? Потом опять взял, опять вернул и так далее )