МФО BitCapital

Точно пов'язаний, дата створення bitcapital.gold співпадає з створенням окремої сторінки під SMM, цього васі
Найняли якогось мамкіного смм-щика, який не вміє навіть нормально лайкати. :D

Вадим Миколайович, який спілкується від імені крайпсі, при цьому проявляє гарну активність на сторінках бітів та є гроші

Найняли якогось мамкіного смм-щика, який не вміє навіть нормально лайкати. :D
Ну найняли вже добре, його теж треба поза**бувати )

Вкладення

• Screenshot_20250110-225824_Instagram.webp
    Screenshot_20250110-225824_Instagram.webp
    47.3 Кб · Перегляди: 157
Вадим Миколайович, який спілкується від імені крайпсі, при цьому проявляє гарну активність на сторінках бітів та є гроші

Ну найняли вже добре, його теж треба поза**бувати )
У них там ти або вадим, або сергійович, або юлія
Далі фантазія закінчується

Менеджери працюють також, чи тільки роботи роблять продзвон у вихідні?

Останнє редагування:
Доброго ранку!
Ці не адеквати запустили бомбер (приходять смс з паролями + дзвінки з номера 044 ) вже 2 добу !
На телефоні 300 дзвінків + 300 повідомлень:mad:
В когось таке було?

Доброго ранку!
Ці не адеквати запустили бомбер (приходять смс з паролями + дзвінки з номера 044 ) вже 2 добу !
В когось таке було?
В мене така фігня з пʼятниці, на вихідних було відносно спокійно, але не до кінця впевнена що це саме Біти

Доброго ранку!
В когось таке було?
І таке було,і підміна номерів вже була і колажі були

І таке було,і підміна номерів вже була і колажі були
яке протермінування у вас?
скільки часу триває бомбер?
А про колажі вам хтось розказував чи ви з ними переписку вели?

яке протермінування у вас?
скільки часу триває бомбер?
А про колажі вам хтось розказував чи ви з ними переписку вели?
Приблизно 2 місяці.Бомбер по різному,від пів години а може бути цілий день.Не спілкуюсь з ними бо немає сенсу,тільки погрози у відповідь.Про колажі попередили родичів а через декілька годин зробили.

Чего других мфо не было, чтоб взять? Именно "угадали" взять у этих уп*рей?
були й інші )
історія в тому що цю позику я у них не брала ,я мала з ними справу в літку 2024 р закрила і забула про них з надією більше не згадувати.Але вони з'явились на початку грудня з казкою що я взяла в них позику в жовтні!!

були й інші )
історія в тому що цю позику я у них не брала ,я мала з ними справу в літку 2024 р закрила і забула про них з надією більше не згадувати.Але вони з'явились на початку грудня з казкою що я взяла в них позику в жовтні!!
Вы уже 3й или 4й на форуме, кого читал и у кого та же история... а как они взяли? У вас доступ к вашему аккаунту на ихний сайт есть? Или поменяли телефон там в профиле и взяли?

Вы уже 3й или 4й на форуме, кого читал и у кого та же история... а как они взяли? У вас доступ к вашему аккаунту на ихний сайт есть? Или поменяли телефон там в профиле и взяли?
номер телефону змінила ,а старий номер просто був в дома не використовувала,на початку жовтня він перестав працювати зникла мережа,але так як ним не користувалась не звернула на це увагу , в грудні (чи навіть в листопаді здається) чоловікові зателефонували з біт і сказали що шукають мене бо в мене 1 день протермінування ....
Є підозра що вони самі оформили цей нібито кредит..до цього заплатила думали що тут теж буду платити

Назад
Угорі Унизу