Закрила сьогодні й бітів. Перший день протермінування і почали влаштовувати ТЕРОР. Було 425 юсдт, нарахували 769. З 8 ранку почали телефонувати з погрозами. Бєшений чувак почав ставити умови що я повинна сплатити 100 юсдт щоб він оточенню не телефонував, а залишок до 18:00. Тобто 669 до вечора. Ну я то розумію, що те що я взяла повернути треба і була готова на це. Але не 769!! Було дуже багато дзвінків особисто мені, та повідомлень про те що він все таки штурмує мою телефонну книгу, оскільки я барину не відповіла чітко "так, я сплачу 669 юсдт до 18:00!!!" Потім олень почав писати "я вже телефонував вашому дядьку Михайлу і він в курсі ситуації. Але почала я згадувати своїх родичів, а дядька Михайла в мене то немає. Історія продовжувалася майже цілий день, поки ця недолюдина написала мені "сплатіть 450 юсдт і ваша позика буде закрита". Виходить, що заробили на мені 125 юсдт, але хоч не 769 сплатила і не отримала нервовий зрив. А чоловік взагалі як дізнався про позику , просто сказав що йому ці проблеми не потрібні і він хоче зі мною розлучитися, бо жінка з проблемами йому не потрібна))) дуже насичений вийшов день. А позику закрила сама, у чоловіка лише запитала "що нам робити?" ну і почула те, що почула. Під вечір вирішила написати сюди , бо такий трошки настрій "г".