МФО, банкрутство

• Автор теми Автор теми Gosha228
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 29
  • Перегляди Перегляди 451

Gosha228

Читач
Дописи
3
Реакції
1
Бали
3
Gosha228 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго вечора, загальна сума усіх кредитів(МФО) 90000 грн, чи вартує робити банкрутство?

Наскільки я розумію, то процедура банкрутства сама коштує більше ніж ваш борг і потрібна/вигідна у випадку більших боргів, а таку суму краще "вигрібати" без цього

Вам просто невигідно йти на банкрутство з такою сумою, тут вже краще чекати поки вони почнуть тіло пропонувати. Я йду на банкрутство але в мене борг 350к був місяць тому. Зараз нарахували вже бог знає скільки. Одні тільки манівео з 19 000 за 21 день прострочення вже наклацали 64 000😵‍💫

Вам просто невигідно йти на банкрутство з такою сумою, тут вже краще чекати поки вони почнуть тіло пропонувати. Я йду на банкрутство але в мене борг 350к був місяць тому. Зараз нарахували вже бог знає скільки. Одні тільки манівео з 19 000 за 21 день прострочення вже наклацали 64 000😵‍💫
Вітаю! Підкажіть будь ласка а кого обрали Вашим представником( маю на увазі адвоката чи компанію) бо я зараз теж в пошуку до кого звернутись.Дякую

Вітаю! Підкажіть будь ласка а кого обрали Вашим представником( маю на увазі адвоката чи компанію) бо я зараз теж в пошуку до кого звернутись.Дякую
На форумі тільки Strom наскільки я знаю може проконсультувати вас з приводу банкрутства і він вам вже дав відповідь. Повірте, для вас це не вигідно. І вас всеодно будуть турбувати мфо перший час і ваше оточення, всі всеодно дізнаються. Плюс, там є умова, що сума боргу має бути вища ніж 30 мінімальних зп.
Якщо ви шукаєте адвокатів, щоб допомогли закрити за тіло, то це гроші на вітер. Просто повний ігнор поки не запропонують тіло

На форумі тільки Strom наскільки я знаю може проконсультувати вас з приводу банкрутства і він вам вже дав відповідь. Повірте, для вас це не вигідно. І вас всеодно будуть турбувати мфо перший час і ваше оточення, всі всеодно дізнаються. Плюс, там є умова, що сума боргу має бути вища ніж 30 мінімальних зп.
Якщо ви шукаєте адвокатів, щоб допомогли закрити за тіло, то це гроші на вітер. Просто повний ігнор поки не запропонують тіло
Дякую,ні я не шукаю за тіло,шукаю саме банкрутство,я без роботи зараз,і навряд найближчий рік щось знайду,адже маю маленьку дитину( офіційно я в декреті) віддаленої роботи знайти таку яка в мене була вкрай важко.Навіть якщо якісь і погодяться за тіло то я просто вже не маю фінансів за що їх віддати,а тіла великі 4 МФО по 30000 40000 грн.Загальний борг 144000((( тому у мене нажаль тільки такий варіант

Останнє редагування модератором:
Дякую,ні я не шукаю за тіло,шукаю саме банкрутство,я без роботи зараз,і навряд найближчий рік щось знайду,адже маю маленьку дитину( офіційно я в декреті) віддаленої роботи знайти таку яка в мене була вкрай важко.Навіть якщо якісь і погодяться за тіло то я просто вже не маю фінансів за що їх віддати,а тіла великі 4 МФО по 30000 40000 грн.Загальний борг 144000((( тому у мене нажаль тільки такий варіант
Дитина то плюс для вас в банкрутстві. Вибачте, я переплутала вас з автором теми

Ось про це все забудьте. Я переплутала дирява башка😂
Напишіть спеціалісту, він вас проконсультує конкретно по вашій ситуації

Дитина то плюс для вас в банкрутстві. Вибачте, я переплутала вас з автором теми

Ось про це все забудьте. Я переплутала дирява башка😂
Напишіть спеціалісту, він вас проконсультує конкретно по вашій ситуації
Дякую

Доброго дня любі друзі , дивіться ось така ситуація.
Screenshot_2025-02-19-15-45-11-346_com.android.chrome.webp
Що саме краще зробити банкрутство чи платити за тіло?

Який адвокат можна контакти через кого банкрутство?

Доброго дня любі друзі , дивіться ось така ситуація Фото. Що саме краще зробити банкрутство чи платити за тіло?

Який адвокат можна контакти через кого банкрутство?
Блудник шо там, бо я натиснув на посилання, але встиг закрити до того як перейшов, дійшло шо там може бути шось погане)

Вжух і нема коштів на карті напевно. Мда треш

Вжух і нема коштів на карті напевно. Мда треш

Назад
Угорі Унизу