Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ні. Вирішуйте питання з МФО через "сніжинку"Доброго вечора, загальна сума усіх кредитів(МФО) 90000 грн, чи вартує робити банкрутство?
НіДоброго вечора, загальна сума усіх кредитів(МФО) 90000 грн, чи вартує робити банкрутство?
Вітаю! Підкажіть будь ласка а кого обрали Вашим представником( маю на увазі адвоката чи компанію) бо я зараз теж в пошуку до кого звернутись.ДякуюВам просто невигідно йти на банкрутство з такою сумою, тут вже краще чекати поки вони почнуть тіло пропонувати. Я йду на банкрутство але в мене борг 350к був місяць тому. Зараз нарахували вже бог знає скільки. Одні тільки манівео з 19 000 за 21 день прострочення вже наклацали 64 000![]()
На форумі тільки Strom наскільки я знаю може проконсультувати вас з приводу банкрутства і він вам вже дав відповідь. Повірте, для вас це не вигідно. І вас всеодно будуть турбувати мфо перший час і ваше оточення, всі всеодно дізнаються. Плюс, там є умова, що сума боргу має бути вища ніж 30 мінімальних зп.Вітаю! Підкажіть будь ласка а кого обрали Вашим представником( маю на увазі адвоката чи компанію) бо я зараз теж в пошуку до кого звернутись.Дякую
Дякую,ні я не шукаю за тіло,шукаю саме банкрутство,я без роботи зараз,і навряд найближчий рік щось знайду,адже маю маленьку дитину( офіційно я в декреті) віддаленої роботи знайти таку яка в мене була вкрай важко.Навіть якщо якісь і погодяться за тіло то я просто вже не маю фінансів за що їх віддати,а тіла великі 4 МФО по 30000 40000 грн.Загальний борг 144000((( тому у мене нажаль тільки такий варіантНа форумі тільки Strom наскільки я знаю може проконсультувати вас з приводу банкрутства і він вам вже дав відповідь. Повірте, для вас це не вигідно. І вас всеодно будуть турбувати мфо перший час і ваше оточення, всі всеодно дізнаються. Плюс, там є умова, що сума боргу має бути вища ніж 30 мінімальних зп.
Якщо ви шукаєте адвокатів, щоб допомогли закрити за тіло, то це гроші на вітер. Просто повний ігнор поки не запропонують тіло
Дитина то плюс для вас в банкрутстві. Вибачте, я переплутала вас з автором темиДякую,ні я не шукаю за тіло,шукаю саме банкрутство,я без роботи зараз,і навряд найближчий рік щось знайду,адже маю маленьку дитину( офіційно я в декреті) віддаленої роботи знайти таку яка в мене була вкрай важко.Навіть якщо якісь і погодяться за тіло то я просто вже не маю фінансів за що їх віддати,а тіла великі 4 МФО по 30000 40000 грн.Загальний борг 144000((( тому у мене нажаль тільки такий варіант
ДякуюДитина то плюс для вас в банкрутстві. Вибачте, я переплутала вас з автором теми
Ось про це все забудьте. Я переплутала дирява башка
Напишіть спеціалісту, він вас проконсультує конкретно по вашій ситуації
Який адвокат можна контакти через кого банкрутство?Вам просто невигідно йти на банкрутство з такою сумою, тут вже краще чекати поки вони почнуть тіло пропонувати. Я йду на банкрутство але в мене борг 350к був місяць тому. Зараз нарахували вже бог знає скільки. Одні тільки манівео з 19 000 за 21 день прострочення вже наклацали 64 000![]()
Та якась фігня... також закрив швидко.Блудник шо там, бо я натиснув на посилання, але встиг закрити до того як перейшов, дійшло шо там може бути шось погане)
Нема картВжух і нема коштів на карті напевно. Мда треш
Вжух і нема коштів на карті напевно. Мда треш
Коштів такожНема карт![]()
![]()
Кошти в хустинці а хустинка в баночціКоштів також
Мало того що тут мфо з бітами пасуться так ще й ці фокусники![]()
А де баночка?Кошти в хустинці а хустинка в баночці![]()
В попіА де баночка?![]()
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги