Щоденник Мені стало набагато легше жити, відколи я знайшла цей форум

• Автор теми Автор теми Taja271710
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 23
  • Перегляди Перегляди 1K

Taja271710

Форумчанин
Дописи
68
Реакції
33
Бали
33
Taja271710 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, хочу розповісти свою історію боргової ями. Отже, я в цих кредитах з 2019 року.Я нормально заробляла і чоловік також працював, але коли залишився без роботи, то тоді почалися ці мікрозайми(у цей період і дитинку другу родила) , тому майже рік не працювала. Ну , і звичайно, де гроші брати.... Але потім війна і ще більше мікрозаймів.І у квітні 2022 сума досягла 150 тисяч, я прийняла рішення їхати з дітьми за кордон, в Італію до своєї мами. Я з двома дітьми за 9 місяців до грудня місяця віддала всі борги і без грошей повернулися назад. І десь протягом двох місяців 2023 року знайшла роботу, але дохід на 4 осіб був 7 тисяч. І тут знову почалось, мама моя мені вже не допомагала зовсім, бо я відмовилася, знаючи про то як її тут важко, мені було соромно просити допомоги.З березня 2023 року почалося знову і на сьогодні у мене сума тіла майже 260 тисяч. І вгадайте де я? .... Так я знову в Італії, але у липні 2024 року в нас родилась третя дитина, це був найважчий період у моєму житті. Чоловік ніде не працював вже років 5, точно, я все тягнула сама і дуже боялася, що він не дізнався реальну суму боргу, але в липні це сталося, саме коли родився малий. Ще крім цього ми маємо борг у друга 3000 євро. Тобто загальна сума боргу дуже велика. Коли він дізнався, то це був треш... Дійшла справа до розлучення, він пішов з дому. Але через три дня повернувся і сказав, що борги ми всі віддамо, питай мами чи зможе нас прийняти , ми виїхаємо закордон. Так як у нас троє дітей, кінець жовтня, зробивши всі документи ми виїхали. Вже через місяць чоловік знайшов роботу, саме тоді я найшла ваш форум та групу у фейсбуці. І з 2 грудня почалися протермінування.Я сказала, що більше копійки їм не віддам лишньої. Ще трохи і він отримає першу зарплату за грудень і я почну з ними домовлятися. Кредит плюс вже пішли на зустріч і в них оформила реструктуризацію тіла кредиту, бо сама трохи підробляю і тому мала змогу внести перший платіж. Пишу це все і плачу, що я довела свою сім'ю до такого, але вже з чоловіком говоримо про наші мрії після виплати цих всіх боргів. Тому руки не опускати, треба йти до здійснення цих мрій. А найперше це закрити всі шараги. Хочу написати де маю кредит - майкредит, монівео, кредос, лимон,аванс, фінбар,кредісенд, фірсткредит,слон,селфі, Єгроші,сункредит, кредит плюс ( реструктуризація тіла на 17 день), кредит 7,соскредит, клік кредит, Алекс кредит,монто, легко кредит, треба кредит. Майже скрізь пролонгації по 2- 3 рази, за що себе дуже картаю.У чоловіка ще є швидко гроші, взяла в кінці жовтня, раз робила пролонгацію, але також взяла для пролонгації іншого кредиту.Всім бажаю скоріше вийти з цього пекла

Денег нет - рожай детей.
Муж 5 лет без работы.

Ай, не мне судить. Желаю выбраться из этого гуана поскорее и забыть всё как страшный сон.

Денег нет - рожай детей.
Муж 5 лет без работы.

Ай, не мне судить. Желаю выбраться из этого гуана поскорее и забыть всё как страшный сон.
Не вам судити, але ви осудили. Дякую за підтримку

Муж 5лет не работал, а сейчас прийдется работать столько же "забесплатно", чтоб раздать долги...

Мужа не интересовало, откуда еда в доме, если 5 лет не ходить на работу? Зачем он устроил треш, когда узнал?

Желаю поскорее отдать все и не повторять ошибок. Просто 5 лет не работать, имея двух, а потом трех детей - это инфантилизм, сорри

Денег нет - рожай детей.
Муж 5 лет без работы.

чоловік ухилянт, тому зрозуміло, що йому треба була 3 дитина, щоб бути спокійним

Мужа не интересовало, откуда еда в доме, если 5 лет не ходить на работу? Зачем он устроил треш, когда узнал?

Желаю поскорее отдать все и не повторять ошибок. Просто 5 лет не работать, имея двух, а потом трех детей - это инфантилизм, сорри
Та ми ж чули лише одну сторону, можливо не все так як розповідає автор. Автор переживає що чоловік піде, якби був дійсно неблагонадійним то була б рада що пішов. Щось не так тут. Чоловіка в студію:)
А якщо серйозно то нащо чоловік який 5 років не працював... хз...

Останнє редагування:
Пожалуйста, давайте без буллинга новичков.
Некоторые за это уже в бан отправились.

У каждого своя ситуация.
"Не суди да не судим будешь"

Привіт, хочу розповісти свою історію боргової ями. Отже, я в цих кредитах з 2019 року.Я нормально заробляла і чоловік також працював, але коли залишився без роботи, то тоді почалися ці мікрозайми(у цей період і дитинку другу родила) , тому майже рік не працювала. Ну , і звичайно, де гроші брати.... Але потім війна і ще більше мікрозаймів.І у квітні 2022 сума досягла 150 тисяч, я прийняла рішення їхати з дітьми за кордон, в Італію до своєї мами. Я з двома дітьми за 9 місяців до грудня місяця віддала всі борги і без грошей повернулися назад. І десь протягом двох місяців 2023 року знайшла роботу, але дохід на 4 осіб був 7 тисяч. І тут знову почалось, мама моя мені вже не допомагала зовсім, бо я відмовилася, знаючи про то як її тут важко, мені було соромно просити допомоги.З березня 2023 року почалося знову і на сьогодні у мене сума тіла майже 260 тисяч. І вгадайте де я? .... Так я знову в Італії, але у липні 2024 року в нас родилась третя дитина, це був найважчий період у моєму житті. Чоловік ніде не працював вже років 5, точно, я все тягнула сама і дуже боялася, що він не дізнався реальну суму боргу, але в липні це сталося, саме коли родився малий. Ще крім цього ми маємо борг у друга 3000 євро. Тобто загальна сума боргу дуже велика. Коли він дізнався, то це був треш... Дійшла справа до розлучення, він пішов з дому. Але через три дня повернувся і сказав, що борги ми всі віддамо, питай мами чи зможе нас прийняти , ми виїхаємо закордон. Так як у нас троє дітей, кінець жовтня, зробивши всі документи ми виїхали. Вже через місяць чоловік знайшов роботу, саме тоді я найшла ваш форум та групу у фейсбуці. І з 2 грудня почалися протермінування.Я сказала, що більше копійки їм не віддам лишньої. Ще трохи і він отримає першу зарплату за грудень і я почну з ними домовлятися. Кредит плюс вже пішли на зустріч і в них оформила реструктуризацію тіла кредиту, бо сама трохи підробляю і тому мала змогу внести перший платіж. Пишу це все і плачу, що я довела свою сім'ю до такого, але вже з чоловіком говоримо про наші мрії після виплати цих всіх боргів. Тому руки не опускати, треба йти до здійснення цих мрій. А найперше це закрити всі шараги. Хочу написати де маю кредит - майкредит, монівео, кредос, лимон,аванс, фінбар,кредісенд, фірсткредит,слон,селфі, Єгроші,сункредит, кредит плюс ( реструктуризація тіла на 17 день), кредит 7,соскредит, клік кредит, Алекс кредит,монто, легко кредит, треба кредит. Майже скрізь пролонгації по 2- 3 рази, за що себе дуже картаю.У чоловіка ще є швидко гроші, взяла в кінці жовтня, раз робила пролонгацію, але також взяла для пролонгації іншого кредиту.Всім бажаю скоріше вийти з цього пекла
Ви не винна,такий період вжитті, багато людей людей беруть кошти через втрату робити,за рахунок того ці МФО і живуть.З часом все віддасте, головне не пролонговувати більше.

Може чоловiк 5років ніде не робив, але заробляв, приносив гроші... робити на дядю і заробляти це теж різне... хто знає, але 5років без грошей, як описала автор і цей час+2дитини... хто знає що там було... але то таке... кожен живе як йому подобається. Але потім треба за це відповідати... а може й ні... якщо чоловік не кинув а навпаки взявся виправляти ситуацію, то це вже дуже добре.
В этом случае можно попробовать зарабатывать в интернете
ещё можно пойти ценные трофеи металоискателем поискать где-то за городом)

Останнє редагування:
Автор, чоловік за ці 5 років хоча б час від часу десь підробляв неофіційно? Його тут винуватять, але от на моїй старій роботі - чоловіки на пилорамі працювали неофіційно і нерегулярно, в залежності від активності ТЦК. І коли у власниці було складно з 💵, жінкам платила в 1 чергу, бо у жінки в Україні зараз більший вибір роботи.
Чоловік колеги сам розібрався з електрикою, сантехнікою, підключив сусідці інвертор ніби, "циганська пошта" рознесла і стабільно міг заробити за пару годин, як жінка за тиждень.

Автор, чоловік за ці 5 років хоча б час від часу десь підробляв неофіційно? Його тут винуватять...
Та вроде никто, вроде и не винит её мужа, просто многие не могут понять... как можно жить и размножаться вообще не обеспечивая семью... ну у меня как бы только такое непонимание, с описанной истории.

Останнє редагування:
Та вроде никто, вроде и не винит её мужа, просто многие не могут понять... как можно жить и размножаться вообще не обеспечивая семью... ну у меня как бы только такое непонимание, с описанной истори
Так и у меня такое впечатление сложилось 🤔 может автор не совсем правильно описала ситуацию, мы не так поняли🤷

Денег нет - рожай детей.
Муж 5 лет без работы.

Аналогичные мысли пришли в голову после прочтения. Но не нам судить кого-то...
чоловік ухилянт, тому зрозуміло, що йому треба була 3 дитина, щоб бути спокійним
Я в Норвегии встречал типа, который прямо сказал, что заделал третьего ребёнка ради выезда из Украины. Это так омерзительно, когда ребёнок не желанный, а вот такой... Очень жаль, что такое случается.
Все эти отцы, которые ничего не могут дать детям кроме фамилии, - убогость.

Останнє редагування:
мда, треш…
Т.е мужичок 5 лет не работал, а извините за любопытство, элементарно на еду он где деньги брал все это время? Встал на путь просветления и отказался от мирской пищи питаясь только духовной или на детские и Ваши кредиты спокойно существовал?
Так еще и истерику закатил когда «узнал», а то ж он не знал и думал, что денюжку по ночам в кошельку зубная фея приносит. Очень удобно 😂

Всі хто описала мого чоловіка і мене,всім дякую. А що ж по мікрозаймах??? Ви не забули, що всі ви також на цьому форумі через ту ж саму причину. Якщо немає грошей, чому ж ви не заробляли достатньо, щоб не залізти в борги. Третя дитина якраз і дуже бажана, бо це хлопчик, а старших двоє дівчатка.

Всі хто описала мого чоловіка і мене,всім дякую. А що ж по мікрозаймах??? Ви не забули, що всі ви також на цьому форумі через ту ж саму причину. Якщо немає грошей, чому ж ви не заробляли достатньо, щоб не залізти в борги. Третя дитина якраз і дуже бажана, бо це хлопчик, а старших двоє дівчатка.
Та ніхто ж його не описував. Ви ж самі написали що він 5 років не працював а чому не написали. От всим і цікаво чому він не працював...

А що ж по мікрозаймах???
Ну что-что... Копить деньги, читать форум в разделе «МФО» по своим шарагам, тем более что проблемные у вас есть. Ну и перевыпустите карточку, и игнорьте их. Вот и всё 🤷‍♂️
От всим і цікаво чому він не працював...
Мне — вообще не интересно было. Так какие тут «всем»?

Назад
Угорі