Taja271710
Форумчанин
- Дописи
- 68
- Реакції
- 33
- Бали
- 33
Taja271710 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, хочу розповісти свою історію боргової ями. Отже, я в цих кредитах з 2019 року.Я нормально заробляла і чоловік також працював, але коли залишився без роботи, то тоді почалися ці мікрозайми(у цей період і дитинку другу родила) , тому майже рік не працювала. Ну , і звичайно, де гроші брати.... Але потім війна і ще більше мікрозаймів.І у квітні 2022 сума досягла 150 тисяч, я прийняла рішення їхати з дітьми за кордон, в Італію до своєї мами. Я з двома дітьми за 9 місяців до грудня місяця віддала всі борги і без грошей повернулися назад. І десь протягом двох місяців 2023 року знайшла роботу, але дохід на 4 осіб був 7 тисяч. І тут знову почалось, мама моя мені вже не допомагала зовсім, бо я відмовилася, знаючи про то як її тут важко, мені було соромно просити допомоги.З березня 2023 року почалося знову і на сьогодні у мене сума тіла майже 260 тисяч. І вгадайте де я? .... Так я знову в Італії, але у липні 2024 року в нас родилась третя дитина, це був найважчий період у моєму житті. Чоловік ніде не працював вже років 5, точно, я все тягнула сама і дуже боялася, що він не дізнався реальну суму боргу, але в липні це сталося, саме коли родився малий. Ще крім цього ми маємо борг у друга 3000 євро. Тобто загальна сума боргу дуже велика. Коли він дізнався, то це був треш... Дійшла справа до розлучення, він пішов з дому. Але через три дня повернувся і сказав, що борги ми всі віддамо, питай мами чи зможе нас прийняти , ми виїхаємо закордон. Так як у нас троє дітей, кінець жовтня, зробивши всі документи ми виїхали. Вже через місяць чоловік знайшов роботу, саме тоді я найшла ваш форум та групу у фейсбуці. І з 2 грудня почалися протермінування.Я сказала, що більше копійки їм не віддам лишньої. Ще трохи і він отримає першу зарплату за грудень і я почну з ними домовлятися. Кредит плюс вже пішли на зустріч і в них оформила реструктуризацію тіла кредиту, бо сама трохи підробляю і тому мала змогу внести перший платіж. Пишу це все і плачу, що я довела свою сім'ю до такого, але вже з чоловіком говоримо про наші мрії після виплати цих всіх боргів. Тому руки не опускати, треба йти до здійснення цих мрій. А найперше це закрити всі шараги. Хочу написати де маю кредит - майкредит, монівео, кредос, лимон,аванс, фінбар,кредісенд, фірсткредит,слон,селфі, Єгроші,сункредит, кредит плюс ( реструктуризація тіла на 17 день), кредит 7,соскредит, клік кредит, Алекс кредит,монто, легко кредит, треба кредит. Майже скрізь пролонгації по 2- 3 рази, за що себе дуже картаю.У чоловіка ще є швидко гроші, взяла в кінці жовтня, раз робила пролонгацію, але також взяла для пролонгації іншого кредиту.Всім бажаю скоріше вийти з цього пекла