Мені прислали. Що скажете?

• Автор теми Автор теми Marisha
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 1K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marisha

Читач
Дописи
24
Реакції
2
Бали
278
Marisha не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хтось написав. Трошки не по собі

Вкладення

• Screenshot_20190510-115456.webp
    Screenshot_20190510-115456.webp
    36.7 Кб · Перегляди: 164
А від чого не по собі?!?
Хай надіяться))

Хтось написав. Трошки не по собі
По почерку,чомусь,мені здається що шг..А взагалі,є тема спеціальна для таких повідомлень...Якщо кожен буде створювати тему після отриманого повідомлення,що тут робитиметься???
Та якось нервуюсь
Нервуєте що приїдуть чи що обдурять?))

Скажіть у кого смартивей звонив лякав родичів що приїдуть ноги поламають ітд.якщо незаплачу.Яб хотіла побачити цього п...д особисто.І переламати йому та його родичами усе що можна.?Що взагалі вони можуть?

Скажіть у кого смартивей звонив лякав родичів що приїдуть ноги поламають ітд.якщо незаплачу.Яб хотіла побачити цього п...д особисто.І переламати йому та його родичами усе що можна.?Що взагалі вони можуть?
Все,що вони можуть,це дзвонити і лякати..І не лише Ваш смартивей..Зрозумійте це нарешті...:isterika:

Marisha, мені щось подібне прислала Ваша готівочка

Вкладення

• Screenshot_2019-05-07-16-17-54-423_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-05-07-16-17-54-423_com.android.mms.webp
    13.4 Кб · Перегляди: 110
По почерку,чомусь,мені здається що шг..А взагалі,є тема спеціальна для таких повідомлень...Якщо кожен буде створювати тему після отриманого повідомлення,що тут робитиметься???
[
Marisha, мені щось подібне прислала Ваша готівочка
Мені точно такий самий текст присилали.. Десь місяць тому.

Та я знаю і непепеживаю.Але вони телефонують моїй мамі а вона в це вірить.Хоч кажу їй що це їх методи але це марно.Я взагалі їм невідповідаю. Так як нема сенсу.

Я думаю таких смсок достатньо щоб образитися на МФОшки і взагалі забити на ці 'борги'. Шкода що вони не підписуються з якої саме вони МФОшки(

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі