Щоденник Мені 19 і я потрапив в борги

• Автор теми Автор теми Денис 2005
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 346

Денис 2005

Читач
Дописи
2
Реакції
1
Бали
1
Денис 2005 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Привіт, мене звати Денис, мені 19 років.
Я потрапив у неприємну ситуацію: взяв невеликий кредит, щоб зробити подарунок близьким, але не врахував умови.
Зараз через відсотки борг виріс до 40 000–50 000 грн. Я дуже хочу повернути все сам, не звертаючись до рідних — не хочу бути тягарем для них.
Працюю над тим, щоб заробити, але поки що не встигаю погашати вчасно.

Якщо ви можете допомогти хоч невеликою сумою — буду неймовірно вдячний.
Це не милостиня — це підтримка, щоб я міг стояти на своїх ногах.

Моя карта **** обанк
Якщо хочете — скину підтвердження боргу в особисті.

Щиро дякую кожному, хто прочитав і не засудив.

Привіт, мене звати Денис, мені 19 років.
Я потрапив у неприємну ситуацію: взяв невеликий кредит, щоб зробити подарунок близьким, але не врахував умови.
Зараз через відсотки борг виріс до 40 000–50 000 грн. Я дуже хочу повернути все сам, не звертаючись до рідних — не хочу бути тягарем для них.
Працюю над тим, щоб заробити, але поки що не встигаю погашати вчасно.

Якщо ви можете допомогти хоч невеликою сумою — буду неймовірно вдячний.
Це не милостиня — це підтримка, щоб я міг стояти на своїх ногах.

Моя карта **** обанк
Якщо хочете — скину підтвердження боргу в особисті.

Щиро дякую кожному, хто прочитав і не засудив.
Тут люди по 500 тисяч в боргах сидять, ваші 50 тисяч це копійки. В 19 років їх можна заробити за 2 місяці спокійно. Руки, ноги є? Якщо в місті живеш:
- Вантажник
- Автомийка
- Роздавати брошурки
- Доставка їжі

Якщо в селі:
- Городи (копати, садити)
- Дрова (рубати, пиляти, складати)
- Ліс (вантажити машини)

Треба бажання, все швидко заробляється. З власного досвіду скажу, товариш у студентські роки програв в карти 20 тисяч, заклав в ломбард цепочку, печатку й ноутбук.
Він пішов розвантажувати вагони на жд, пахав як кінь з 8 вечора до 8 ранку. За місяць заробив 30 тисяч грн, викупив все що заклав і заробив хороший досвід👍

Тут люди по 500 тисяч в боргах сидять, ваші 50 тисяч це копійки. В 19 років їх можна заробити за 2 місяці спокійно. Руки, ноги є? Якщо в місті живеш:
- Вантажник
- Автомийка
- Роздавати брошурки
- Доставка їжі

Якщо в селі:
- Ліс (вантажити машини)

Треба бажання, все швидко заробляється. З власного досвіду скажу, товариш у студентські роки програв в карти 20 тисяч, заклав в ломбард цепочку, печатку й ноутбук.
Він пішов розвантажувати вагони на жд, пахав як кінь з 8 вечора до 8 ранку. За місяць заробив 30 тисяч грн, викупив все що заклав і заробив хороший досвід👍
Автомийка в таку пору року не варіант)
Та й там не такі великі гроші, хоча може я не на тій мийці працював що треба)

- Вантажник
- Автомийка
- Роздавати брошурки
- Доставка їжі

Якщо в селі:
- Ліс (вантажити машини)

Краще б розказав як з лудоманії вилізти 😁

Краще б розказав як з лудоманії вилізти 😁
Ніяк. То назавжди. Можна обмежити себе, але завʼязати назавжди не вийде.

Є прості поради:
- Не тримати гроші на карті;
- Як отримали дохід, відразу оплатити все що необхідне (комуналка, кредити, купити щось для дому);
- Якщо є бажання закидати через термінал, то краще готівку не тримати в себе, віддавати дружині чи родичам, таким чином ви обмежете себе і бажання трошки зменшиться. Це з власного прикладу.

Автомийка в таку пору року не варіант)
Та й там не такі великі гроші, хоча може я не на тій мийці працював що треба)
Я вдома мию автомобілі, коли є вільний час, вчора 1к заробив за 4 години. А так в тиждень 2-3к можна заробити при бажанні. Це я не робив рекламу, чисто по знайомим сказав що мию, зараз 12 постійних клієнтів на місяць є. В середньому 350 грн з машини.

В студентські роки підробляв на автомийці, 3 роки працював, то дохід не поганий був. На той час 2013 рік було 1800-2500 на тиждень + чай

Останнє редагування:

Є прості поради:
- Як отримали дохід, відразу оплатити все що необхідне (комуналка, кредити, купити щось для дому);
- Якщо є бажання закидати через термінал, то краще готівку не тримати в себе, віддавати дружині чи родичам, таким чином ви обмежете себе і бажання трошки зменшиться. Це з власного прикладу.

Я вдома мию автомобілі, коли є вільний час, вчора 1к заробив за 4 години. А так в тиждень 2-3к можна заробити при бажанні. Це я не робив рекламу, чисто по знайомим сказав що мию, зараз 12 постійних клієнтів на місяць є. В середньому 350 грн з машини.

В студентські роки підробляв на автомийці, 3 роки працював, то дохід не поганий був. На той час 2013 рік було 1800-2500 на тиждень + чай
А ти з якого міста?
Я в 17-18 році працював то в мене в середньому виходило 6000+чай
але там графік був 2-2, то в цілому не сказав би що багато робочих годин виходило) і ціни у нас були демократичні, хоча мийка нова
звичайна 90, комплекс 150

Є прості поради:

Що за поради як до маленької дитини? Гроші на карті не тримати, одразу всі кошти віддавати. Якщо так робити так не перебороти залежність

Що за поради як до маленької дитини? Гроші на карті не тримати, одразу всі кошти віддавати. Якщо так робити так не перебороти залежність
Ну то давай свої поради, почитаємо, оцінимо

Так её и нельзя побороть) можно только оградить себя от нее, в тот период когда есть сильное желание и пока в мозгах она не станет безразличная, не интересная, не имеющая смысла... но тоже такое... срываются и через многие годы. С этим надо жить

Так её и нельзя побороть) можно только оградить себя от нее, в тот период когда есть сильное желание и пока в мозгах она не станет безразличная, не интересная, не имеющая смысла... но тоже такое... срываются и через многие годы. С этим надо жить
Можно войти в ремиссию длиною в жизнь
Это - лучшее, что может с нами произойти.

Я уже 6,3 года вне игры, но я не уверен, что срыва не будет завтра, в воскресенье или на следующем ЧМ по футболу

Можно войти в ремиссию длиною в жизнь
Это - лучшее, что может с нами произойти.

Я уже 6,3 года вне игры, но я не уверен, что срыва не будет завтра, в воскресенье или на следующем ЧМ по футболу
Футбол дивилися вчора? Арсенал чемпіон:) хоча я за Борусію Д.

Назад
Угорі