Мельник і Горай ВП.Вердикт Капитал. Хто мав справу з ними?

• Автор теми Автор теми Irinagh
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

Irinagh

Форумчанин
Дописи
594
Реакції
339
Бали
5225
Irinagh не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
16.02 відкрито ВП, карти не заблоковані. В асвп документів нема. Я так зрозуміла, що потрібно в них запитувати. Хто як з ними боровся? Відкрили Вердикт Капітал , але хто їм продав не знаю.

16.02 відкрито ВП, карти не заблоковані. В асвп документів нема. Я так зрозуміла, що потрібно в них запитувати. Хто як з ними боровся? Відкрили Вердикт Капітал , але хто їм продав не знаю.
У вас есть электронный ключ?

То вы рано узнать хотите. Ждите документов почтой. Или пишите исполнителю заявление на ознакомление с материалами дела. Пусть хоть идентификатор вам скинет. По нему и по номеру производства можно посмотреть ху из ху в асвп
Ні, а якщо буде то що мені це дає?
Его кстати можно сделать бесплатно в полной версии приложения приват24

Якщо воно там є, в
То вы рано узнать хотите. Ждите документов почтой. Или пишите исполнителю заявление на ознакомление с материалами дела. Пусть хоть идентификатор вам скинет. По нему и по номеру производства можно посмотреть ху из ху в асвп

Его кстати можно сделать бесплатно в полной версии приложения приват24
Якщо воно там є, можна скачати. І ці документи можна нести в суд?

Якщо воно там є, в

Якщо воно там є, можна скачати. І ці документи можна нести в суд?
Не в суд, а юристу, который составит вам иск о признании инн таковой что не подлежит исполнению. А вот с ним уже в суд
го кстати можно сделать бесплатно в полной версии приложения приват24
Я тут видимо не правильно поняла предыдущего автора . Она имела ввиду электронный идентификатор, а я описала как получить электронную подпись

Не в суд, а юристу, который составит вам иск о признании инн таковой что не подлежит исполнению. А вот с ним уже в суд

Я тут видимо не правильно поняла предыдущего автора . Она имела ввиду электронный идентификатор, а я описала как получить электронную подпись
Немає ні ецп ні ідентифікатора, щоб зайти і скачати документи. То потрібно робити ецп щоб знайти документи, чи все таки просити щоб надали документи чи ідентифікатор?

Немає ні ецп ні ідентифікатора, щоб зайти і скачати документи. То потрібно робити ецп щоб знайти документи, чи все таки просити щоб надали документи чи ідентифікатор?
как вам удобнее, так и действуйте)) оба варианта "рабочие"

Чекайте документ поштою. Якщо ні. То у вас в реєстрі є контакти виконавця. Напишіть йому на електронку, або ще краще подзвонить і попросіть нехай надасть вам хоча б електронний ідентифікатор справи. Для цього скажете чи напишете йому номер справи. .десь на форумі бачила зразок заяви на ознайомлення. Але спробуйте по телефону. Так буде швидше

Чекайте документ поштою. Якщо ні. То у вас в реєстрі є контакти виконавця. Напишіть йому на електронку, або ще краще подзвонить і попросіть нехай надасть вам хоча б електронний ідентифікатор справи. Для цього скажете чи напишете йому номер справи. .десь на форумі бачила зразок заяви на ознайомлення. Але спробуйте по телефону. Так буде швидше
Добре

Irinagh, есть человек который может помочь составить запроси и заявление в суд обращайтесь 066*******

Останнє редагування модератором:
Irinagh, есть человек который может помочь составить запроси и заявление в суд обращайтесь
Вы с какой целью находитесь на форуме?
Рекомендую ознакомиться с Основными правилами форума , а в особенности с пунктом:3.16. Кросспостинг (помещение одного и того же поста или очень похожих постов определенного содержания сразу на несколько разделов или тем форума)

А так же, с правила размещения рекламы !

Назад
Угорі