Майже вибрався з кредитів

• Автор теми Автор теми Vitalik777
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 5
  • Перегляди Перегляди 552

Vitalik777

Читач
Дописи
3
Реакції
0
Бали
1
Vitalik777 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Назріло тут у мене таке питання,коли я вже практично"виліз" з кредитної ями...
Оскільки МФО у мене було багато,можу припустити,що мої дані практично у вільному доступі,чи не огризатися мені тепер,що на мене можуть "повісити" кредит, оскільки дані "гуляють" по інтернету?

Не тільки ваші дані в легкому доступі...мфо ж якось находять таких "лєвих людей" , мають ж якісь бази для цього. Так що простим українцям і не сподіватися що їх дані будуть надійно захищені

Назріло тут у мене таке питання,коли я вже практично"виліз" з кредитної ями...
Оскільки МФО у мене було багато,можу припустити,що мої дані практично у вільному доступі,чи не огризатися мені тепер,що на мене можуть "повісити" кредит, оскільки дані "гуляють" по інтернету?
А Вы не пробовали обращаться в мфо по поводу обработки Ваших данных? Они не в свободном доступе должны храниться, и это должно быть указано в соглашении на обработку, которое Вы принимали. Вам, конечно, ответят, что Вы их предоставили, и что согласно законодательству Ваши персональные данные мфо обязаны хранить 5 лет до конца "существования" мфо, но всё равно есть вариант разобраться как Вы их предоставляли, и как подписывали согласие, и т.д.
Вы действительно боитесь использования своих данных в ракурсе возможности оформления кредита на Вас, или ищете отмазку о своих долгах для окружающих?)))

Смените паспорт, якобы потеряли.

Назад
Угорі