Злюка
Читач
- Дописи
- 2
- Реакції
- 0
- Бали
- 276
Злюка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго ранку!Маю просрочку в укрпозиці більше року, спочатку були тихі, здається через півроку просрочки у вайбері пропонували розбити суму (тіло +% за місяць) на декілька місяців, але на той час грошей не було, тому і ніякоі оплати не було... Минуло з того часу більш, ніж півроку, тиша... До минулого тижня... Поставили мене на прозвон, кожноі хвилини дзвонять різні номери...виявилося, що продали здається укборгу, робот з трубки називає "повністю моє ПІБ, наша компания выкупила ваш долг перед укрзаймом(динеро), для урегулирования вопроса свяжитесь с нами по тел." (якось так).... І все б нічого, бо читаю форум більше року, як накриває, загляну сюди, то попусте)))) але на такий продзвон вони ставлять і третіх осіб неконтактних, щохвилини різні номери... В мене питання, як довго такий прозвон може бути, чи було в когось таке, скільком незнайомим мені людям вони можуть поставити цей клятий прозвон??? Всі вихідні переживала(продзвону не було), і зранку вже чекаю, чи сьогодні будуть наярювати???