Щоденник Маю мікропозики... Категорично не можу дозволити дзвонити родичам

• Автор теми Автор теми HitBox
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 482

HitBox

Читач
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
HitBox не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Десь пів року тому взяв кредит в МФО. Проценти дали мінімальні, відсотків майже не було, повернув гроші і залишився задоволений послугою, але потім почалося... Звільнився з роботи через погіршення здоров'я, став безробітнім на 4 місяці, а гроші потрібні були. Вліз в більші кредити, думав, знайду роботу і все погашу, але коли нарешті знайшов, зрозумів що мені не вистачає зарплатні на покриття кредитів. Всього сума всіх кредитів близько 50тис. гривень. Зараз немає протермінувань, але вже наступного місяця будуть. Я не можу дозволити їм подзвонити моїм рідним, по особистих причинах... Якщо хтось знає як вирішити цю проблему, підкажіть, будь ласка. На разі я маю +- 8 тис. в місяць, якими можу вільно розпоряджатись. Я справді повинен вирішити це сам.

Якщо хтось знає як вирішити цю проблему, підкажіть, будь ласка
Фильтр звонков установить родственникам. Или оплатить кредиты.
Других вариантов вроде как нет пока.

Я не можу дозволити їм подзвонити моїм рідним
Дело в том, что они как бы и спрашивать не будут...

Десь пів року тому взяв кредит в МФО. Проценти дали мінімальні, відсотків майже не було, повернув гроші і залишився задоволений послугою, але потім почалося... Звільнився з роботи через погіршення здоров'я, став безробітнім на 4 місяці, а гроші потрібні були. Вліз в більші кредити, думав, знайду роботу і все погашу, але коли нарешті знайшов, зрозумів що мені не вистачає зарплатні на покриття кредитів. Всього сума всіх кредитів близько 50тис. гривень. Зараз немає протермінувань, але вже наступного місяця будуть. Я не можу дозволити їм подзвонити моїм рідним, по особистих причинах... Якщо хтось знає як вирішити цю проблему, підкажіть, будь ласка. На разі я маю +- 8 тис. в місяць, якими можу вільно розпоряджатись. Я справді повинен вирішити це сам.
Вы главное не набирайте дальше кредиты чтоб перекрывать, я тоже так боялась звонков окружению что теперь имею коллекцию из почти всех существующих мфо. Скажите правду, и не переживайте, сумма подъемная

Якщо вам немає 25 років то є шлях як швидко закрити все і так що ніхто з родичів і не знатиме про ваші кредити

Доброго вечора)
Ну про дзвінки вам правду сказали,ніхто не питатиметься чи можна дзвонити,дзвінки будуть,це точно.
Я б спробувала або позичити у знайомих,або по просити зарплатню наперед,але закрити їх.Сума насправді не така і велика.

Як сама вік на це впливає?
Підписати контракт на війну.....

напишите список своих мфо, чтоб понимать картину по звонкам

Родичам дзвонити будуть, краще самі скажіть їм правду, як є. І так дізнаються. Дорікати будуть в будь-якому випадку. А там можливо 2 варіанти: запропонують допомогу або їм буде по фіг, як моїм. Чи приймати допомогу вирішувати Вам. Часом достатньо порадити родичам хороший фільтри дзвінків і вони про кредити не будуть Вам нагадувати роками, якщо живете не разом.

Какие именно, подскажите
@Marfa1,У мене в протермінування пішли єГроші ,Селфі кредит ,з ними думала заяви на реструктуризацію домовитись на списання хочаб штрафів але не вийшло ,вони дзвонили родичам ,після цього щоб не турбували дзвінками старалась сплачувати,але ГОЛОВНЕ не брати ще МФО!

Назад
Угорі