Щоденник Маю кредити у МФО ,305 тисяч тіло кредиту просрочка 60 днів не знаю що робити ,грошей немаю на даний момент

• Автор теми Автор теми myklvbn
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 435

myklvbn

Форумчанин
Дописи
11
Реакції
1
Бали
3
myklvbn не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хтось може щось порадити ,дзвінками вже задовбали рідних ,26 МФО відкрито на даний момент

Селфі ,кредит каса ,мілове, егроші, мійкредіт, клік , манівео, твоя позика, фінсфера , старфін, швидко гроші,Алекс кредит ,авіра ,кредокс ,монто ,сунд кредит,рок кредит ,cli,flm,

Останнє редагування:
Незнаю що робити ,саме більше боюся суду ,багато випадків що суд не списує відсотки і потрібно всю суму платити

Кредит Каса, швидко гроші - закривати першими, бо хотять в суд

Селфі запропонує реструктуризацію десь на 60 день

Мілоан запропонує тіло +2 тис одним платежем десь на 80й день,

Є гроші продадуть, там буде цикл перепродаж. У мене є окрема тема. Хз що на виході буде 😆

манівео продають достатньо швидко, десь через місяць Таліону. Ці запропонують реструктуризацію

старфін на 30 день запропонують за тіло +100-500 грн закрити одним платежем

Кредит Каса, швидко гроші - закривати першими, бо хотять в суд

Селфі запропонує реструктуризацію десь на 60 день

Мілоан запропонує тіло +2 тис одним платежем десь на 80й день,

Є гроші продадуть, там буде цикл перепродаж. У мене є окрема тема. Хз що на виході буде 😆

манівео продають достатньо швидко, десь через місяць Таліону. Ці

запропонують реструктуризацію

старфін на 30 день запропонують за тіло +100-500 грн закрити одним платежем
А через який термін вони подадуть в суд просто мінімальні кошти появляться через два місяця

А через який термін вони подадуть в суд
Я не ризикував. Кредиткасу закрив з простроченням в 2 дні, а з швидко гроші сам звʼязався і попросив реструктуризацію. По ним у мене найбільша переплата з усіх мфо вийшла
Але краще так, ніж з ВП потім

Я не ризикував. Кредиткасу закрив з простроченням в 2 дні, а з швидко гроші сам звʼязався і попросив реструктуризацію. По ним у мене найбільша переплата з усіх мфо вийшла
Але краще так, ніж з ВП потім
Вп це що

Виконавче провадження в через який час його можна закрити якщо дойде діло до цього який термін

Назад
Угорі