Маю борг у Альфа банку

• Автор теми Автор теми Ольчик29
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 28
  • Перегляди Перегляди 2K

Ольчик29

Форумчанин
Дописи
246
Реакції
57
Бали
68
Ольчик29 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Я не положила на кредитні карти платіж,просрочка місяць.Кажуть що підготували документи на досрочне погашення кредиту(всю суму відразу,а це 10 тис.) Що робити? Коштів нема,МФО дуже багато.Підскажіть,що робити?

Я не положила на кредитні карти платіж,просрочка місяць.Кажуть що підготували документи на досрочне погашення кредиту(всю суму відразу,а це 10 тис.) Що робити? Коштів нема,МФО дуже багато.Підскажіть,що робити?
успокоиться

Я спокійна :) У мене була така ситуація з Абанком,довелось за 3дні відвалить 7тис.А що тут? Вони таке зроблять?

А чому вони не списують із зарплатноі карти? Вона в мене також Альфа

А чому вони не списують із зарплатноі карти? Вона в мене також Альфа
а вы хотите, чтобы списывали? не списывают и хорошо.... но лучше не допускать ситуации списаний.... возможно все что угодно.... сегодня не списали, а чтобудет завтра не известно....

Я отримую зп на руки,моя карта у керівницва:) Туди зараховують мінімалку.А взагалі з ними якось можна домовитись?

у меня в Альфа два кредита. Около пяти месяцев не плачу. Пока только звонят...

Блефуют, не ведитесь
И ещё, скажите например, что готовы оплатить только 2 платежа, пусть спишут штрафы.

ну и хрен с ним, с досрочным погашением
ты отвечай так: нема питаннячка, усе через суд
и посмотришь, никто никуда не подаст ибо им невыгодно это
могут обратиться к частной нотариальной надписи, могут, однако это в обход суда и незаконно
тогда тупо идти в суд и оспорить это решие
конец жизни чи шо?

они мне 3 месяца такое рассказывали
у меня в Альфа два кредита. Около пяти месяцев не плачу. Пока только звонят...
насчитали штрафы?

Фух...щойно говорила з менеджером...Фу...хамло,неприємна дівчина,я пояснюю що до кінця місяця проплачу всі платежі за два місяці а вона ні...Тільки до завтра,бо документи вже готові.Це у мене на одній карті 10 тис.а ще готівковий в 30 тис.То я думаю що варіант з судом таки можливий.З МФО страху нема говорити ,а от з банком шось страшненько

Фух...щойно говорила з менеджером...Фу...хамло,неприємна дівчина,я пояснюю що до кінця місяця проплачу всі платежі за два місяці а вона ні...Тільки до завтра,бо документи вже готові.Це у мене на одній карті 10 тис.а ще готівковий в 30 тис.То я думаю що варіант з судом таки можливий.З МФО страху нема говорити ,а от з банком шось страшненько
не нужно боятся и банков.... если не идут на встречу, тогда только суд, не ведитесь у них на поводу.... вы их клиент....

с февраля 2тыс штрафа. тело 15тыс.
не очень много,у них ,кажется,до 5 дней просрочки 100 гривен,а потом 300 гривен в месяц
в любом случае,не так как эти сумасшедшие МФО насчитывают

У меня 5 дней прострочка. Звонит пока автомат говорит срочно оплатити а то какой то двойной штраф влепят. Что это значит? Сейчас штраф 101 грн+платеж 2800грн. Кто то сталкивался что за двойной штраф.

У меня 5 дней прострочка. Звонит пока автомат говорит срочно оплатити а то какой то двойной штраф влепят. Что это значит? Сейчас штраф 101 грн+платеж 2800грн. Кто то сталкивался что за двойной штраф.
Это "хотелки".

Назад
Угорі