Май кредит продав по договору факторингу. Чи йдуть вони на лояльні умови?

• Автор теми Автор теми viki_vr
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 894

viki_vr

Форумчанин
Дописи
139
Реакції
45
Бали
193
viki_vr не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Сьогодні прийшло сповіщення що продали цим колекторам . Бачу , що вони дуже полюбляють в суди йти . З тіла 9 тис нарахували 36 тис . Чи йдуть вони на лояльні умови . Вже жалію що не встигла рекстризацію підключити в май кредит (

Сьогодні прийшло сповіщення що продали цим колекторам . Бачу , що вони дуже полюбляють в суди йти . З тіла 9 тис нарахували 36 тис . Чи йдуть вони на лояльні умови . Вже жалію що не встигла рекстризацію підключити в май кредит (
А попри реструктуризацію ще сам май кредит пропонував якісь лояльні умови закриття.
А попри реструктуризацію ще сам май кредит пропонував якісь лояльні умови закриття.
В мене також 9 т реструктуризація буде доступна з суботи, і от думаю що робити.

2 тела это минимум. И их еще заслужить надо))

Лише за 2 тіла закривають з розбивкою на максимум 3 місяці.

В мене на поступки не йдуть. Максимум що запропонували розбити 3 тіла на 6 місяців. Сказав хай в суд ідуть. Також написав звернення щоб надали документи на підставі чого вимагають борг.

То саме

Та судів мені не треба
А ви і не можете знати цього напевно.
В мене вони помурижили два моїх борга і "передали естафету" іншим попрошайкам.
Тож не все золото що блистить.

Назад
Угорі