Манивео возобновляет начисление процентов

• Автор теми Автор теми What_does_the_fox_say
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 3K
Дописи
5
Реакції
4
Бали
278
What_does_the_fox_say не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
У меня только один вопрос : они там совсем поехавшие?В стране всё ещё продолжаются военные действия.

Вкладення

• IMG_20220406_151944.webp
    IMG_20220406_151944.webp
    21.3 Кб · Перегляди: 82
Ну то теж чиясь там робота)а дізнатись про стан їхнього психічного здоров'я можете зателефонувати на їхні номери та запитати,навряд тут є їхні представники)

У меня только один вопрос : они там совсем поехавшие?В стране всё ещё продолжаются военные действия.
МЕНІ також прийшло це смс.Куди можна пожалітися?У нас війна ми без роботи сидимо.На них управа є чи немає?

МЕНІ також прийшло це смс.Куди можна пожалітися?У нас війна ми без роботи сидимо.На них управа є чи немає?
Сейчас не то время чтоб жалобы катать . Не обращайте внимания , они могут хоть миллион сверху насчитать , мамкины фантазёры :prankster:

И мне пришло такое же смс. Совсем обалдели. Денег даже на хлеб нету!!!!! Собираюсь завтра звонить им и узнавать что у них за нистыковки такие...когда заходишь в личный кабинет пишут" с 24.02 до окончания военного положения проценты НЕ НАСЧИТЫВАЮТСЯ....и.т.д." а тут вдруг бах и 11 они возобновляют.??

И мне пришло такое же смс. Совсем обалдели. Денег даже на хлеб нету!!!!! Собираюсь завтра звонить им и узнавать что у них за нистыковки такие...когда заходишь в личный кабинет пишут" с 24.02 до окончания военного положения проценты НЕ НАСЧИТЫВАЮТСЯ....и.т.д." а тут вдруг бах и 11 они возобновляют.??
Приват навіть не повідомив і почав відсотки нараховувати а вам мфо хоч повідомило...

Да не тратьте на них свои нервы и время. Игнор им в щадницу и пусть идут курсом российского корабля.

Приват навіть не повідомив і почав відсотки нараховувати а вам мфо хоч повідомило...
Даже їм дякую, паскудам! Ви хоч би порівняли який відсоток у ПриватБанку і у МФО. І що, що то чиясь робота. Підла то робота, обіцяти не нараховувати відсотки під час війни, а потім бац - переобулися. Не розумію, чому ви їх виправдовуєте..
Ще й "поспішайте" пишуть. Мародери кляті

Даже їм дякую, паскудам! Ви хоч би порівняли який відсоток у ПриватБанку і у МФО. І що, що то чиясь робота. Підла то робота, обіцяти не нараховувати відсотки під час війни, а потім бац - переобулися. Не розумію, чому ви їх виправдовуєте..
Ще й "поспішайте" пишуть. Мародери кляті
Я нікого не виправдовую,я оцінюю все в цілому,благо поки що немає штрафів і пені....як вс закінчиться тоді банки ними як наженуть відсотки буде...

По банкам понятно,они депозиты должны содержать.А эти петухи не кредитуют же и обязательств нет,чисто мародёры.Гороховский своим сообщением запустил всю эту жесть

Так прикол еще в том, что к ним невозможно дозвониться, ни сообщения наисать.Сегодня и с 9.00 звонила и после 11звонила , а толку ноль.Говорят на линии мол звоните в рабочее время с 9.до 19.
И как и что думай сам. Толи будет все как 24.02( сумма и проценты), толи все пересчитаеться.....

я у них типу в віп клубі, то тоже не відповідають
при цьому інформація у них має розбіжності щодо нарахування

Нажаль що цей бордель НБУ підтримує. По закінченні війни остаточно оскаженіють що банки ,що шаражки. Дертимуть на шматки. Тут треба буде на випередження нам працювати. Писати де тільки можна великим колективом. Ще можуть купу законів прийняти,які спрацюють не на нашу користь. Банки треба буде підтримувати щоб осталися на плаву. То не буде ні кому діла. Країну треба відбудовувати,а ми хоч трісни,а віддайте. За житло борги копляться. Щоб потім з цим розрахуватись ,життя не хватит. Тут масове збанкрученя треба оформляти. Та головне і саме важливе зараз життя людей. Сонечко,квітучі каштани у Києві,сади у селах. І бодай їх чорти розірвали. Ми УКРАЇНА.

Так прикол еще в том, что к ним невозможно дозвониться, ни сообщения наисать.Сегодня и с 9.00 звонила и после 11звонила , а толку ноль.Говорят на линии мол звоните в рабочее время с 9.до 19.
И как и что думай сам. Толи будет все как 24.02( сумма и проценты), толи все пересчитаеться.....
Вам більш позвонить нема кому,крім МФО?)?

y6людku, просто.
Какие нахрен проценты, с чего?
Людям зп не платят в лучшем случае, в худшем, большинство просто без работы ?

Тю на них! Хай їм відшкодування відсотків та і тіло кредиту також. Виплачує країна агресора. Збитки які вони понесли. По закону президента України перекладаються на країну агресора. Так что вслед за плавсредством пусть идут.

Назад
Угорі