What_does_the_fox_say
Читач
- Дописи
- 5
- Реакції
- 4
- Бали
- 278
What_does_the_fox_say не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
МЕНІ також прийшло це смс.Куди можна пожалітися?У нас війна ми без роботи сидимо.На них управа є чи немає?У меня только один вопрос : они там совсем поехавшие?В стране всё ещё продолжаются военные действия.
Сейчас не то время чтоб жалобы катать . Не обращайте внимания , они могут хоть миллион сверху насчитать , мамкины фантазёрыМЕНІ також прийшло це смс.Куди можна пожалітися?У нас війна ми без роботи сидимо.На них управа є чи немає?

Приват навіть не повідомив і почав відсотки нараховувати а вам мфо хоч повідомило...И мне пришло такое же смс. Совсем обалдели. Денег даже на хлеб нету!!!!! Собираюсь завтра звонить им и узнавать что у них за нистыковки такие...когда заходишь в личный кабинет пишут" с 24.02 до окончания военного положения проценты НЕ НАСЧИТЫВАЮТСЯ....и.т.д." а тут вдруг бах и 11 они возобновляют.??
Даже їм дякую, паскудам! Ви хоч би порівняли який відсоток у ПриватБанку і у МФО. І що, що то чиясь робота. Підла то робота, обіцяти не нараховувати відсотки під час війни, а потім бац - переобулися. Не розумію, чому ви їх виправдовуєте..Приват навіть не повідомив і почав відсотки нараховувати а вам мфо хоч повідомило...
Я нікого не виправдовую,я оцінюю все в цілому,благо поки що немає штрафів і пені....як вс закінчиться тоді банки ними як наженуть відсотки буде...Даже їм дякую, паскудам! Ви хоч би порівняли який відсоток у ПриватБанку і у МФО. І що, що то чиясь робота. Підла то робота, обіцяти не нараховувати відсотки під час війни, а потім бац - переобулися. Не розумію, чому ви їх виправдовуєте..
Ще й "поспішайте" пишуть. Мародери кляті
Не дарма вони відповіді на свої смс не приймають)?У меня только один вопрос : они там совсем поехавшие?В стране всё ещё продолжаются военные действия.
Кргда успели и в чем вип заслужить?))))я у них типу в віп клубі, то тоже не відповідають
при цьому інформація у них має розбіжності щодо нарахування
Вам більш позвонить нема кому,крім МФО?)?Так прикол еще в том, что к ним невозможно дозвониться, ни сообщения наисать.Сегодня и с 9.00 звонила и после 11звонила , а толку ноль.Говорят на линии мол звоните в рабочее время с 9.до 19.
И как и что думай сам. Толи будет все как 24.02( сумма и проценты), толи все пересчитаеться.....
y6людku, просто.У меня только один вопрос : они там совсем поехавшие?В стране всё ещё продолжаются военные действия.
а я до сих пор не знаю, шо оно мне дает)Кргда успели и в чем вип заслужить?))))