Манибум прислали

• Автор теми Автор теми 565455
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 741

565455

Форумчанин
Дописи
62
Реакції
11
Бали
853
565455 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Жене прислали сегодня. Но прикол в том что она никогда с ними не говорила. Что от них ждать. Задолбали.
IMG-66c58eff119f52fbdc49a75ca1286adb-V.webp

Жене прислали сегодня. Но прикол в том что она никогда с ними не говорила. Что от них ждать. Задолбали.
IMG-66c58eff119f52fbdc49a75ca1286adb-V.jpg
А вы с ними говорите по телефону? И говорите, что отказываетесь платить?

Они всем сегодня такое прислали, я тоже получила, не смотря на то, что вообще с мфо ни с кем не общаюсь.

Ігноруйте. Зв'яжетесь з ними, коли захочете віддати борг. І тоді торгуйтесь до суми тіла кредиту.
Ті мані-бум - ніхто і звати їх ніяк. Кімната з двадцятьма студентами на телефонах. Не портьте собі нерви через них. Вони знають, що писати і що говорити, щоб ви відчували тривогу постійно і хотіли закрити борг якнайшвидше.
В мене 32 прострочених кредита в МФО, повірте, знаю що кажу) Ігноруйте шантаж і все буде добре.

А вы с ними говорите по телефону? И говорите, что отказываетесь платить?
нет не говорил с ним некто просто игнорим и номера в Чорний список добаляем
Post automatically merged:

Они всем сегодня такое прислали, я тоже получила, не смотря на то, что вообще с мфо ни с кем не общаюсь.
ми тоже не общаемся

нет не говорил с ним некто просто игнорим и номера в Чорний список добаляем
Post automatically merged:

ми тоже не общаемся
Ну и всё! Какие доказательства телефонных записей с вашим отказом может быть? Никаких!!!! Они всем такое пишут под капирку.

Назад
Угорі