Манівео передали борг Таліону

• Автор теми Автор теми vasyaa49
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 139
  • Перегляди Перегляди 7K

vasyaa49

Читач
Дописи
1
Реакції
1
Бали
1
vasyaa49 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брала кредит ще до війни, 10000 грн. Планувала закрити, але під час війни мені урізали зарплату (бо був простій), а потім ще й в декрет пішла. Чоловік офіційно не працює, я не працюю. Намагалася закривати кредит, як могла, але наразі треба сплатити 16000. Сьогодні прийшло повідомлення, що кредитну справу передано Таліону. Скажіть, будь ласка, чи є можливість домовитись про виплату частинами?

Брала кредит ще до війни, 10000 грн. Планувала закрити, але під час війни мені урізали зарплату (бо був простій), а потім ще й в декрет пішла. Чоловік офіційно не працює, я не працюю. Намагалася закривати кредит, як могла, але наразі треба сплатити 16000. Сьогодні прийшло повідомлення, що кредитну справу передано Таліону. Скажіть, будь ласка, чи є можливість домовитись про виплату частинами?
З Таліон цілком можливо. А ще якщо їх морозити,то вони можуть запропонувати закрити за пів тіла.

Не викидайте кошти на вітер, дочекайтесь вигідних умов для вас, обмежте з ними спілкування до мінімуму, назбираєте кошти - потім будете домовлятись! Холодний розум і відкиньте емоції, почитайте форум, тут дуже багато слушних порад, не переймайтеся!

Рівно через рік пришла пропозиція за пів тіла, правда дали два дня всього і ніц не отримали, але сам факт)

Нікого такого не було і от знову... Ну почитайте форум, як це працює, що робити. Купа тем однакових.
Навіщо вам щось виплачувати? Сидіть собі в декреті, виховуйте дитину, поставте труколлери та не спілкуйтесь с ідіотами. Через 3-4 місяці запропонуються тіло. Накопите - виплатите. ВСЕ!

Нікого такого не було і от знову... Ну почитайте форум, як це працює, що робити. Купа тем однакових.
Навіщо вам щось виплачувати? Сидіть собі в декреті, виховуйте дитину, поставте труколлери та не спілкуйтесь с ідіотами. Через 3-4 місяці запропонуються тіло. Накопите - виплатите. ВСЕ!
Сейчас так быстро не предлогают, у меня с октября просрочка, пока чуть меньше 2 тел было их лучшее предложение.
Но я и не спешу никуда.
Хотя в моем случае может потому, что тело довольно большое.

Сейчас так быстро не предлогают, у меня с октября просрочка, пока чуть меньше 2 тел было их лучшее предложение.
Но я и не спешу никуда.
Хотя в моем случае может потому, что тело довольно большое.
Торопиться и не надо. именно вы решаете когда вернуть деньги и именно они зависят от вас))) Я доношу эту истину каждому коллектору, но не все хотят сразу её воспринимать.

Звонит талион всем в округе. А ещё один звонил с досудового отдела . И говорит ,что сегодня будете оплачивать . Говорю нет . А 5000 сейчас . А в понедельник ещё 5000. А потом остачу .... Я Вам гарантийку пришлю . Говорю меня устроит только тело. А он тогда подадим на вас в суд ...

Звонит талион всем в округе. А ещё один звонил с досудового отдела . И говорит ,что сегодня будете оплачивать . Говорю нет . А 5000 сейчас . А в понедельник ещё 5000. А потом остачу .... Я Вам гарантийку пришлю . Говорю меня устроит только тело. А он тогда подадим на вас в суд ...
Не існує ніяких досудових відділів

Не існує ніяких досудових відділів
Оо мою бабусю цим лякали,вже відключає телефон.
Ну хай спробують, мої поки акції пропонують, нічого суттєвого.

Назад
Угорі