маленька перемога. Повернення коштiв

• Автор теми Автор теми Tetiana
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 51
  • Перегляди Перегляди 4K

Tetiana

Форумчанин
Дописи
840
Реакції
140
Бали
5125
Tetiana не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт! с*ськи сьогодні самі передзвонили і сказали що є переплата і вони хочуть повернути 314 грн. Скинули зразок заяви і сказали написати на їхню електронку.
Закрила їх минулого тижня, тіло 2000, пролонгаціями заплатила 21000. Писала на повернення, вони відмовили, а сьогодні самі дались чутись. Цікаво, нацком до них добрався, чи що. Правда сума маленька, але приємно)))

Всім привіт! с*ськи сьогодні самі передзвонили і сказали що є переплата і вони хочуть повернути 314 грн. Скинули зразок заяви і сказали написати на їхню електронку.
Закрила їх минулого тижня, тіло 2000, пролонгаціями заплатила 21000. Писала на повернення, вони відмовили, а сьогодні самі дались чутись. Цікаво, нацком до них добрався, чи що. Правда сума маленька, але приємно)))
Поздравляю вас!!!А вы писали на них в нацком ?

Главное,что справедливо так!!!!314 грн с 21000?????благодарность напишите им!!!!!

Поздравляю вас!!!А вы писали на них в нацком ?
так писала, щоб перевірили і окремо щоб повернули кошти
Главное,что справедливо так!!!!314 грн с 21000?????благодарность напишите им!!!!!
нехай горять в аду!! може нацком ще не зосвім розібрався)))

так писала, щоб перевірили і окремо щоб повернули кошти

нехай горять в аду!! може нацком ще не зосвім розібрався)))
Будем надеяться на лучшее)))а вы ответ получили?может там реституция?

Будем надеяться на лучшее)))а вы ответ получили?может там реституция?
ще немає відповіді, просто дивно, після вчора с*ськи прислали що порушень з їхнього боку я оплачувала пролонгації, тим самим продовжквала договір, а сьогодні самі повертають

Tetiana, очень странно как-то! Они Вам вдруг отписали и типа возврат средств..... Может нацком к ним обращался насчет Вас и они быстренько к Вам с как бы ответом своим пока нацком не решил...???)

Tetiana, очень странно как-то! Они Вам вдруг отписали и типа возврат средств..... Может нацком к ним обращался насчет Вас и они быстренько к Вам с как бы ответом своим пока нацком не решил...???)
і мені це дивно.
чекаю від нацкома рішення, чогось так довго

Tetiana, Ви зараз погодитесь на 314 грн і вони потім напишуть до Нацкому, що питання з Вами вирішене! А якщо там буде повернення всього, крім тіла і 50%???

Дивлюсь на пости і повідомлення, де пролонгаціями заплатили на 1000% більше тіла, і дякую, що потрапив на цей форум. Як думаєте, є резон пролонгаціями виплачувати 150% тіла, а потім одразу ж писати в нацком, хай розбираються. Хтось так вже робив?

Tetiana, Ви зараз погодитесь на 314 грн і вони потім напишуть до Нацкому, що питання з Вами вирішене! А якщо там буде повернення всього, крім тіла і 50%???
а якщо нічого не вийде(
Дивлюсь на пости і повідомлення, де пролонгаціями заплатили на 1000% більше тіла, і дякую, що потрапив на цей форум. Як думаєте, є резон пролонгаціями виплачувати 150% тіла, а потім одразу ж писати в нацком, хай розбираються. Хтось так вже робив?
я так зробила, але відповіді від нацкома ще не має

Вы переплатили 18000 грн и сейчас радуетесь 314 грн?
а так то Вам виднее!
Я тоже думаю,там что-то получше ждёт))
я тоже так подумала, але 314 грн не помішає
Они этим и пользуются)я вас очень понимаю,получить неожиданно 300 грн,когда бывает,что нет ни на хлеб ни на проезд!!!но в вашем случае,пусть себе их заберут!!!
Я тоже думаю,там что-то получше ждёт))

Они этим и пользуются)я вас очень понимаю,получить неожиданно 300 грн,когда бывает,что нет ни на хлеб ни на проезд!!!но в вашем случае,пусть себе их заберут!!!
Простите,нервов не хватает)))

Останнє редагування:
Так,це приємно.Але ви їм переплатили в 10разів більше!!!314грн-це напевно, те що ви один,два-три рази не вчасно сплатили пролонгацію їхню довбану.

де-факто Ви підписали з ними мирову угоду.
тепер претендувати на повернення 18 000 дуже важко...
але ж 314 грн Ви отримали!
маленька перемога, тільки не впевнений, що Ваша...

Назад
Угорі