Люди хто домовлявся з Монеткою?

• Автор теми Автор теми Olesja
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 7
  • Перегляди Перегляди 721

Olesja

Форумчанин
Дописи
81
Реакції
11
Бали
853
Olesja не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Просрочки 141день...мфо багато,закриваю тих хто пропонує тіло... дійшла черга до Монетки там кредит 3000грн а хочуть 16000. Знаю що знайомі стоять на автопрозвоні!хочу їх закрити...

Просрочки 141день...мфо багато,закриваю тих хто пропонує тіло... дійшла черга до Монетки там кредит 3000грн а хочуть 16000. Знаю що знайомі стоять на автопрозвоні!хочу їх закрити...
Если и договариваться то явно не за 16000. А пролонгации были?

Дві на 1000грн. Хочу їм позвонити,але незнаю навіть з чого почати...
О чем вы с ними хотите договориться? вряд ли они пойдут на уступки, ну максимум из 16к скинут до 12-13, а вам оно нада такую сумму платить

О чем вы с ними хотите договориться? вряд ли они пойдут на уступки, ну максимум из 16к скинут до 12-13, а вам оно нада такую сумму платить
Щоб закрити за тіло!
Цікаво чи тут є такі хто зміг це зробити...

Щоб закрити за тіло!
Цікаво чи тут є такі хто зміг це зробити...
Я же говорю вряд ли они в начале пойдут на это, они хотят получить с каждого по максимум, а вот спустя время когда все их труды будут напрасны они сами уже умоляют отдать хотя бы тело

Я же говорю вряд ли они в начале пойдут на это, они хотят получить с каждого по максимум, а вот спустя время когда все их труды будут напрасны они сами уже умоляют отдать хотя бы тело
141 день то мало?)

Назад
Угорі