Листи від гофінго та смс

• Автор теми Автор теми Sergii911
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 6
  • Перегляди Перегляди 1K

Sergii911

Форумчанин
Дописи
223
Реакції
117
Бали
5125
Sergii911 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не знаю стоит верить письмам которые приходят? Хоть за все время это уже второе письмо.
Может кто сталкивался и может объяснить.

Вкладення

• IMG_20191216_163056.webp
    IMG_20191216_163056.webp
    199.5 Кб · Перегляди: 96
Не знаю стоит верить письмам которые приходят? Хоть за все время это уже второе письмо.
а сами вы как думаете? стоит верить или нет?
Подсказка: правильный ответ выделено жирным :)

Капец тупые они. Вы написали на них в Нацком?

Капец тупые они. Вы написали на них в Нацком?
Писать не писав але звернувся через гарячу урядову лінію, моє звернення зареєстрували це було декілька днів назад.
А сьогодні прийшло ось таке смс
????
Писать не писав але звернувся через гарячу урядову лінію, моє звернення зареєстрували це було декілька днів назад.
А сьогодні прийшло ось таке смс
????
Цікаво хто ці треті особи?

Вкладення

• Screenshot_20191216_164727.webp
    Screenshot_20191216_164727.webp
    21.7 Кб · Перегляди: 86
Мне тоже приходило такое письмо..переживала тоже)но забила и всё)скоро новый год)ходите по магазинам,покупайте подарки ,удивляйте своих близких людей)за эти МФО забудьте)

Доброго вечора форумчани! Хочу запитати як мені поступити. Сьогодні прийшов лист від " гофінго" щоб сплатила борг, но діло не втому, а те що цей лист попав до тітки і матері, так тітка до них подзвонила і сказала що подасть в прокуратуру і в міліцію. В мене в них прострочена 4 місяці, тіло кредита 1000, наросло 10000, ніодної проглантацій, ніразу трубку не брала. Тепер заплуталася може хто щось порадить. Буду вдячна

Назад
Угорі