Листи припинилися! Чи надовго це затишшя?

• Автор теми Автор теми Лорена
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 50
  • Перегляди Перегляди 1K

Лорена

Форумчанин
Дописи
212
Реакції
44
Бали
2625
Лорена не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) 17 МФО і банк прострочка десь 8-9 місяців. Завалювали листами на пошту. Вже тиждень повна тиша принаймні з листами точно до сусідів дзовини десь два місяці тому всього один раз. В мене сім виключена включала вроді би терпимо. За який час очікувати далі завал листами?

Всім привіт) 17 МФО і банк прострочка десь 8-9 місяців. Завалювали листами на пошту. Вже тиждень повна тиша принаймні з листами точно до сусідів дзовини десь два місяці тому всього один раз. В мене сім виключена включала вроді би терпимо. За який час очікувати далі завал листами?
А вам шо листи жить мешают?) С таким то стажем...

Такі питання після 8-9?Жесть
А вам шо листи жить мешают?) С таким то стажем...
Я,тут чужие таскаю домой,а человеку мешают

Приветик! Ну, как бы каждое мфо ведёт себя по разному, есть много тем где можно почитать инфу по каждому из ваших 17-ти. Пысы, а у вас, что бумага закончилась, что так интересуетесь именно завалом писем?)))

Такі питання після 8-9?Жесть

Я,тут чужие таскаю домой,а человеку мешают
Оффтоп
[/OFFTOPIC

Приветик! Ну, как бы каждое мфо ведёт себя по разному, есть много тем где можно почитать инфу по каждому из ваших 17-ти. Пысы, а у вас, что бумага закончилась, что так интересуетесь именно завалом писем?)))
Ні) просто батьки тільки вздихнули з полегшенням що листів немає. А то бабуся тільки бачила зразу в істерику.

Ні) просто батьки тільки вздихнули з полегшенням що листів немає. А то бабуся тільки бачила зразу в істерику.
Чтобы не было истерик можно арендовать ящик на почте, ну или сделать переадресацию на новый адрес). Было бы желание

Чтобы не было истерик можно арендовать ящик на почте, ну или сделать переадресацию на новый адрес). Было бы желание
Мені просто цікаво чи то на довго вони затихли чи знову закидатимуть

Значит снимите ящик на почте и всё
Це є на кожній пошті? Навіть якщо це село?
Вам никто на сто% этого не скажет... Это как гадание на кофейной гуще
А инн після якого терміну починають робити? Просто я на сьомому місяці вагітності оформляю дородові боюся щоб не списали їх

А инн після якого терміну починають робити? Просто я на сьомому місяці вагітності оформляю дородові боюся щоб не списали їх
Вы сейчас в городе или селе?

На любой почте можно сделать аренду ящика... Ну или на худой конец договоритесь с ними, чтобы собирали за месяц всю кореспонденцію для вас, а вы потом за вознаграждение заберете!

Назад
Угорі