Листи по прописці від МФО

• Автор теми Автор теми Гуцулка Ксеня
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 11
  • Перегляди Перегляди 764
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Гуцулка Ксеня

заТРЕМБІТАна
✩ Premium ✩
Дописи
2832
Рішення
1
Реакції
7461
Бали
2435
Гуцулка Ксеня не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Кому приходять листи від мфо по прописці (а ви там не проживаєте), можете піти на відділення Укрпошти, де ви фактично поживаєте і написати заяву, щоб всю кориспонденцію переадресовували вам за вказаною вами адресою. Ця послуга коштує в районі 24-25 грн.
Можна орендувати ячейку, приблизно 400-500 грн на рік

Кому приходять листи від мфо по прописці (а ви там не проживаєте), можете піти на відділення Укрпошти, де ви фактично поживаєте і написати заяву, щоб всю кориспонденцію переадресовували вам за вказаною вами адресою. Ця послуга коштує в районі 24-25 грн.
И что, тогда распределительный центр не будет пересылать по более мелким, по прописке?

Опа. Круто.

И что, тогда распределительный центр не будет пересылать по более мелким, по прописке?
Я написала на всю кориспонденцію, а там можна буде як вам зручно вказати. Можна тільки на рекомендовані і цінні.

як називається така послуга? я сьогодні звернулась на відділення, бабуліни, що там сидять сказали що такого не має і вони не знають як це робити, і взагалі у них і так місця мало щоб вони ще мої листи зберігали, мусила з самого ранку скандалити (. Так як запізнювалась на роботу пообіцяла повернутися до них в обід.

як називається така послуга? я сьогодні звернулась на відділення, бабуліни, що там сидять сказали що такого не має і вони не знають як це робити, і взагалі у них і так місця мало щоб вони ще мої листи зберігали, мусила з самого ранку скандалити (. Так як запізнювалась на роботу пообіцяла повернутися до них в обід.
Поштові відправлення (крім відправлень “EMS”), поштові перекази за заявою відправника/адресата можуть бути доставлені на іншу адресу за окрему плату згідно із встановленими тарифами (згідно п.118 Правил надання послуг поштового зв’язку, затверджених постановою Кабінету Міністрів України від 05.03.09 № 270).

У меня знакомые работают на Укрпочте. Уточнил по этой услуге: услуга такая есть но заявление нужно писать на отделении куда ПРИХОДЯТ письма ( то есть по месту прописки). Услуга стоит 24 грн и действует 30 дней. Потом новое заявление, 24 грн, 30 дней и т.д.

У меня знакомые работают на Укрпочте. Уточнил по этой услуге: услуга такая есть но заявление нужно писать на отделении куда ПРИХОДЯТ письма ( то есть по месту прописки). Услуга стоит 24 грн и действует 30 дней. Потом новое заявление, 24 грн, 30 дней и т.д.
12 грн за письмо. Там нет фиксированной цены

капец .... мне до места прописки ехать 12 часов на поезде(((((
Post automatically merged:

какие то недоделанные... новая почта и другие за несколько лет наладили свою работу. и решить с ними можно многое на любом отделении , а эти инвалиды им по ходу ничего никогда не поможет что б они для удобства людей работали....

Останнє редагування:

какие то недоделанные... новая почта и другие за несколько лет наладили свою работу. и решить с ними можно многое на любом отделении , а эти инвалиды им по ходу ничего никогда не поможет что б они для удобства людей работали....
Госучереждения и частные компании работают по разным принцыпам. УП работает согласно норм закона ( транспортное законодательство обновлялось последний раз в 96 году) а частные компании согласно устава.

Я написала на відділенні, на якому буду отримувати листи. Сказали, шо так можна без проблем

Мені теж далеко їхати, тому начальник відділення запевнив, що можна писати заяву на відділенні, де фактично поживаєт. У мене все ок вийшло, тому і скинула цю кортсну інфу)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі