Лист з податкової.

• Автор теми Автор теми Юрій с
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 21
  • Перегляди Перегляди 2K

Юрій с

Форумчанин
Дописи
74
Реакції
13
Бали
2565
Юрій с не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
received_1101372730766787.webp

Що це таке, скажіть, що з цим робити?

received_1101372730766787.jpeg

Що це таке, скажіть, що з цим робити?
Це лист з податкової Ви закрили якийсь кредит на умовах прощення кредитної заборгованості.Це вважається вашим прибутком.От з цього прибутку вам треба сплатити налог єд.податок здається і військовий збір...Я так один раз закрила кредит,теж така писулька прийшла,то я сплачувала все онлайн.Зареєструвалася на сайті податкової.Подала онлайн декларацію до 1 травня 23,і до 31 липня сплатила податок.

Це лист з податкової Ви закрили якийсь кредит на умовах прощення кредитної заборгованості.Це вважається вашим прибутком.От з цього прибутку вам треба сплатити налог єд.податок здається і військовий збір...Я так один раз закрила кредит,теж така писулька прийшла,то я сплачувала все онлайн.Зареєструвалася на сайті податкової.Подала онлайн декларацію до 1 травня 23,і до 31 липня сплатила податок.
Дякую!

Скажіть, а в цій декларації потрібно тільки свої доходи та майно вписувати ? Дохід неофіційний, майна нема, але в моїх найближчих рідних є майно на собі. Це якось впливає?

Скажіть, а в цій декларації потрібно тільки свої доходи та майно вписувати ? Дохід неофіційний, майна нема, але в моїх найближчих рідних є майно на собі. Це якось впливає?
Майно ваших родичів, до вас, ніяким чином не відноситься.

Я не вписувала ні майно, ні доходи, ні зарплати своєї.Я тільки у розділі інші доходи вказала суму прощеного боргу і відправила декларацію.Майно родичів ,то вони будуть своє майно декларувати,ви ні,кого відношення не маєте до його.Ви тільки декларуєте суму прощеного боргу.
Ви укажете свої дані,де проживаєте по прописці.У розділі інші доходи вказувати суму прощеного боргу і воно автоматично повинно прорахувати відсоток для сплати,там же біля суми буде значок (і) і там будуть реквізити для сплати.

Неодноразово писали, що це може бути наслідком різного роду гарантійних листів та сплати за ними "із знижкою".
Спочатку невідомо що нарахували за кредитом, а потім списали. От тримайте "додаткове благо" і сплатіть податки.

Неодноразово писали, що це може бути наслідком різного роду гарантійних листів та сплати за ними "із знижкою".
Спочатку невідомо що нарахували за кредитом, а потім списали. От тримайте "додаткове благо" і сплатіть податки.
А це говорить про те,що треба читати хоч інколи папірці,які нам приходять.Я не прочитала,точніше прочитала,але що таке умови прощення кредиту,не виникла в суть...І результат -оплата податку.Більше я на таких умовах не закривала кредити.

А це говорить про те,що треба читати хоч інколи папірці,які нам приходять.Я не прочитала,точніше прочитала,але що таке умови прощення кредиту,не виникла в суть...І результат -оплата податку.Більше я на таких умовах не закривала кредити.
Треба все враховувати. Із прощеної суми треба сплатити 19,5% податку.
Тому, за фактом, "прощається" 80,5% боргу.
А борг перед податковою - це не дуже приємна штука.

Треба все враховувати. Із прощеної суми треба сплатити 19,5% податку.
Тому, за фактом, "прощається" 80,5% боргу.
А борг перед податковою - це не дуже приємна штука.
От тому я і сплатила цей податок вчасно,без якихось затримок.Ну їх нафіг,ту налогову..2300 налогу,а проблем потім на 20000

Такое будет приходить если закроываешь к примеру за тело ?

Назад
Угорі