Юрій с
Форумчанин
- Дописи
- 74
- Реакції
- 13
- Бали
- 2565
Юрій с не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вам кредит або частину його тіла списували? За це податок платити треба![]()
Що це таке, скажіть, що з цим робити?
де тут про суд?![]()
Куди треба звертатися, треба справку про доходи брати?Вам кредит або частину його тіла списували? За це податок платити треба
Навіщо вона Вам? В листі написано про кредит, а не про доходи?Куди треба звертатися, треба справку про доходи брати?
ДякуюНавіщо вона Вам? В листі написано про кредит, а не про доходи?
Адресат на конверті ДПС?![]()
В листі все написано можете зайти на Електронний кабінет платника , подати декларацію, оформити там же звіт і глянути, які додаткові благ ви отримали і скільки податків потрібно сплатити![]()
Це лист з податкової Ви закрили якийсь кредит на умовах прощення кредитної заборгованості.Це вважається вашим прибутком.От з цього прибутку вам треба сплатити налог єд.податок здається і військовий збір...Я так один раз закрила кредит,теж така писулька прийшла,то я сплачувала все онлайн.Зареєструвалася на сайті податкової.Подала онлайн декларацію до 1 травня 23,і до 31 липня сплатила податок.![]()
Дякую!Це лист з податкової Ви закрили якийсь кредит на умовах прощення кредитної заборгованості.Це вважається вашим прибутком.От з цього прибутку вам треба сплатити налог єд.податок здається і військовий збір...Я так один раз закрила кредит,теж така писулька прийшла,то я сплачувала все онлайн.Зареєструвалася на сайті податкової.Подала онлайн декларацію до 1 травня 23,і до 31 липня сплатила податок.
Скажіть, а в цій декларації потрібно тільки свої доходи та майно вписувати ? Дохід неофіційний, майна нема, але в моїх найближчих рідних є майно на собі. Це якось впливає?Це лист з податкової Ви закрили якийсь кредит на умовах прощення кредитної заборгованості.Це вважається вашим прибутком.От з цього прибутку вам треба сплатити налог єд.податок здається і військовий збір...Я так один раз закрила кредит,теж така писулька прийшла,то я сплачувала все онлайн.Зареєструвалася на сайті податкової.Подала онлайн декларацію до 1 травня 23,і до 31 липня сплатила податок.
Майно ваших родичів, до вас, ніяким чином не відноситься.Скажіть, а в цій декларації потрібно тільки свої доходи та майно вписувати ? Дохід неофіційний, майна нема, але в моїх найближчих рідних є майно на собі. Це якось впливає?
Я не вписувала ні майно, ні доходи, ні зарплати своєї.Я тільки у розділі інші доходи вказала суму прощеного боргу і відправила декларацію.Майно родичів ,то вони будуть своє майно декларувати,ви ні,кого відношення не маєте до його.Ви тільки декларуєте суму прощеного боргу.Скажіть, а в цій декларації потрібно тільки свої доходи та майно вписувати ? Дохід неофіційний, майна нема, але в моїх найближчих рідних є майно на собі. Це якось впливає?
Ви укажете свої дані,де проживаєте по прописці.У розділі інші доходи вказувати суму прощеного боргу і воно автоматично повинно прорахувати відсоток для сплати,там же біля суми буде значок (і) і там будуть реквізити для сплати.Скажіть, а в цій декларації потрібно тільки свої доходи та майно вписувати ? Дохід неофіційний, майна нема, але в моїх найближчих рідних є майно на собі. Це якось впливає?
значок (і)
Біля сум,де ви вкажете суму єдиного податку і воєнного збору...Оффтоп
Как это развидеть?..))
А це говорить про те,що треба читати хоч інколи папірці,які нам приходять.Я не прочитала,точніше прочитала,але що таке умови прощення кредиту,не виникла в суть...І результат -оплата податку.Більше я на таких умовах не закривала кредити.Неодноразово писали, що це може бути наслідком різного роду гарантійних листів та сплати за ними "із знижкою".
Спочатку невідомо що нарахували за кредитом, а потім списали. От тримайте "додаткове благо" і сплатіть податки.
Треба все враховувати. Із прощеної суми треба сплатити 19,5% податку.А це говорить про те,що треба читати хоч інколи папірці,які нам приходять.Я не прочитала,точніше прочитала,але що таке умови прощення кредиту,не виникла в суть...І результат -оплата податку.Більше я на таких умовах не закривала кредити.
От тому я і сплатила цей податок вчасно,без якихось затримок.Ну їх нафіг,ту налогову..2300 налогу,а проблем потім на 20000Треба все враховувати. Із прощеної суми треба сплатити 19,5% податку.
Тому, за фактом, "прощається" 80,5% боргу.
А борг перед податковою - це не дуже приємна штука.
Такое будет приходить если закроываешь к примеру за тело ?Це лист з податкової Ви закрили якийсь кредит на умовах прощення кредитної заборгованості.Це вважається вашим прибутком.От з цього прибутку вам треба сплатити налог єд.податок здається і військовий збір...Я так один раз закрила кредит,теж така писулька прийшла,то я сплачувала все онлайн.Зареєструвалася на сайті податкової.Подала онлайн декларацію до 1 травня 23,і до 31 липня сплатила податок.