Лист з конфеденційною інформацією на чужу людину!!!

• Автор теми Автор теми Steb
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 10
  • Перегляди Перегляди 773

Steb

Читач
Дописи
10
Реакції
4
Бали
278
Steb не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Всім привіт) Прийшов лист на мою адресу з боргом у 5400грн, з печаткою підписом ітд, тіпа оплатіть до 25 березня бо подаєм в суд і блокуєм карти, забираєм майно. Але це не важливо, в листі чуже прізвище, Nпаспорта і індифікаційний код))))))))) Тобто всі дані взагалі невідомої людини. В мене тіло 700грн, відсотків десь 1500грн, я про це не парюсь, але у мене тепер є дані які я апріорі знати не маю і вони, я так знаю знаходяться під захистом))))) Що порадите???? Я просто в шоці з цього тк мої дані могли комусь відіслати!!!!!

Всім привіт) Прийшов лист на мою адресу з боргом у 5400грн, з печаткою підписом ітд, тіпа оплатіть до 25 березня бо подаєм в суд і блокуєм карти, забираєм майно. Але це не важливо, в листі чуже прізвище, Nпаспорта і індифікаційний код))))))))) Тобто всі дані взагалі невідомої людини. В мене тіло 700грн, відсотків десь 1500грн, я про це не парюсь, але у мене тепер є дані які я апріорі знати не маю і вони, я так знаю знаходяться під захистом))))) Що порадите???? Я просто в шоці з цього тк мої дані могли комусь відіслати!!!!!
Звикайте:dntknw:

Ваши данные не проблема найти кому угодно при желании) не волнуйтесь

Так ,я говорю не про то, що лист ітд, це ясно. В мене є повні дані людини, які вони не мають права комусь передавати! Я тепер можу сказати, якщо, я маю чужі дані, то і хтось має мої і я кредит не брав))))
Це лист з печаткою підписом, на мою адресу, але лівої людини

Так ,я говорю не про то, що лист ітд, це ясно. В мене є повні дані людини, які вони не мають права комусь передавати! Я тепер можу сказати, якщо, я маю чужі дані, то і хтось має мої і я кредит не брав))))
Це лист з печаткою підписом, на мою адресу, але лівої людини
Забыли где живём? :lol:

У-Україна, на самом деле обычная процедура, данные моего друга у которого висяки в мфо тоже мне присылали только это было пол года назад :(

І головне в листі пишуть тіпа ми прислали лист згідно закону про доступ до особистої інформації ітд, що вони там курять???

Я бы в таком случае позвонил бы везде где только можно. Написал бы жалобы всем инстанциям... Им бы после такого, думаю, будет не сладко... Тем более есть конверт и само письмо..
І головне в листі пишуть тіпа ми прислали лист згідно закону про доступ до особистої інформації ітд, що вони там курять???
Звоните на 1545говорите МФО прислала личные данные другого человека, хочу оставить на них жалобу, фото конверте и самого письма, при необходимости приложите...

данные моего друга у которого висяки в мфо тоже мне присылали только это было пол года назад :(
Ні, я розумію друга, кума, брата, але так)))) Просто імхо грамотний адвокат не то, що кредит спише, але і вони винні залишаться
Я бы в таком случае позвонил бы везде где только можно. Написал бы жалобы всем инстанциям... Им бы после такого, думаю, будет не сладко... Тем более есть конверт и само письмо..

Звоните на 1545говорите МФО прислала личные данные другого человека, хочу оставить на них жалобу, фото конверте и самого письма, при необходимости приложите...
Так сижу думаю, що робити. В мене самого є борг як ,я писав 700 грн просрочка 4місяці в сумі 2400 на кредиткасі, щоб гірше собі не зробити

Не зделаете, перефразирую одного киноперсонажа
Прпрпрпррр, так пукает нормальный человек..
Уухуухуух, а так будут пускать они после того того как за них возьмутся..
Да, и попробуйте найти этого человека в соц сетях опишите ситуацию, и пускай тоже жалобу на них аналогичную пишет, только от своего имени...

В мене чоловіка теж переселили ? а мені приходять листи зовсім на інших людей. Навіть не парюсь в склад а потім в топку.

Назад
Угорі