Лист -відповідь з НБУ

• Автор теми Автор теми DimaSp
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 14
  • Перегляди Перегляди 1K

DimaSp

Форумчанин
Дописи
24
Реакції
19
Бали
3560
DimaSp не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
От такой ответ. Главное что 700 с лих % это по закону. ...........
Ну мы брали 7000, от дали 8100 , - так что шарага идет дальше - в "лес"

Вкладення

исходя с ответа - шарага еще и должна)
Вы не внимательно наверное прочитали- это мы типа еще должны
Додатково Товариство повідомило, що станом на 11.01.2021 Ваша заборгованість обліковується Товариством на рівн і: 1983,4грн- по сплаті тіла позики,та 1031,42 грн- по сплаті процентів річних зг ідно з пунктом 5.6 Договору.
Вы не внимательно наверное прочитали- это мы типа еще должны
Ваші сплати за Договором відбувались наступним чином:1400 грн сплачено 26.11.2020, 550 грн сплачено 28.11.2020, 6200 грн сплачено 16.12.2020. Такимчином, загальна сума Ваших сплатза Договором,станом на 11.01.2021, склала8150 грн. Товариство зауважує, що пеня за Договором не нараховувалась.Товариство розподілило сплачені Вами суми коштів наступним чином: 980 грн –плата згіднозпунктом2.1 Договору;5016,6 грн –сума позики (тіло) згід нозпунктом1.2 Договору; 2153,4 грн–проценти річних відповідно до статті 625 Цивільного кодексу України(далі –ЦКУ), згіднозпунктом5.6 Договору
Додатково Товариство повідомило, що станом на 11.01.2021 Ваша заборгованість обліковується Товариством на рівн і: 1983,4грн- по сплаті тіла позики,та 1031,42 грн- по сплаті процентів річних зг ідно з пунктом 5.6 Договору.

Останнє редагування:
DimaSp, Вы пропустили часть о нарушениях)

Враховуючи, що згідно з пунктом 5.6 Договору Товариство нараховувало проценти за прострочення виконання Вами умов Договору (2153,4 грн сплачено Вами до 16.12.2020, та ще 1031,42 грн нараховано Товариством станом на 11.01.2021), вбачаються ознаки порушення Товариством законодавства України в частині нарахування платежів (проценти), сплата яких передбачена Договором за прострочення виконання (часткове виконання) споживачем зобов’язань за Договором, у період дії карантинних обмежень.

Да это все понятно.
1. Ваш первый пост-исходя с ответа - шарага еще и должна)
Я не понял про какой ответ идет речь ( мой или нбу)
2, Пунктом 3.6 Договору передбачено, зокрема, що при погашенні заборгованості за Договором, в другу чергу сплачуються проценти зг ідно з пунктом 5.6 Договору. Пунктом 5.6 Договору визначено, що сторони на підс таві статті 626 ЦКУдосягли згоди, у випадку прострочення сплати позичальником своїх грошових зобов’язань за Договором, позичальник зобов’язується на вимогу позикодавця сплатити 732 проценти річних від простроченої суми грошового зобов’язання.

Вот что огорчило - НБУ - совсем не смущает 732 % годовых:confused:

Скажите пожалуйста был займ в манивео теперь отдали талиону с ними я договорилась заплатить за тело половинку до 24 а остальную половину в марте сегодня я им набрала узнать не чего не поменялось они сказали что бы я половину уже завтра внесла и что им пришёл ответ на мою жалобу от НБУ только они её ещё не видели позвонила в НБУ сказали что ответа ещё нет завтра у меня срок розсмотрение это что у них там такое произходит???Кто может подсказать

Скажите пожалуйста был займ в манивео теперь отдали талиону с ними я договорилась заплатить за тело половинку до 24 а остальную половину в марте сегодня я им набрала узнать не чего не поменялось они сказали что бы я половину уже завтра внесла и что им пришёл ответ на мою жалобу от НБУ только они её ещё не видели позвонила в НБУ сказали что ответа ещё нет завтра у меня срок розсмотрение это что у них там такое произходит???Кто может подсказать
Не хочу Вас огорчать, но, по моему, Вас хотят кидонуть...

Останнє редагування:
Это у вас по Партнёр Финанс тоже сто это кредит кафе!!! Я писала не давно они мне совсем другой ответ написали ещё и расписали что когда я оплачивала. У вас скорее пролонгацией было мало.

Назад
Угорі