Vladyslav2707
Форумчанин
- Дописи
- 16
- Реакції
- 3
- Бали
- 278
Vladyslav2707 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
нічого, пугалкаДоброго вечора, отримав сьогодні такого листа на пошту, підскажіть що робити в даній ситуації?
зберегти папірець на випадок коли покакунькати захочетьсящо робити в даній ситуації?
Або в розтопку можна)зберегти папірець на випадок коли покакунькати захочеться
звичайна лякалка
Удобней, конечно, туалетной бумагой. Она все же как ни крути мягче, но по безнадеге и это пригодитсящо робити в даній ситуації?
Не знаю, как вы, но я такие письма папе на разтопку отдавала)))Доброго вечора, отримав сьогодні такого листа на пошту, підскажіть що робити в даній ситуації?
Як вже писали вище,дуже гарно на розпал піде. Або якщо вже зовсім прижме,то використовувати по прямому призначенню)))Доброго вечора, отримав сьогодні такого листа на пошту, підскажіть що робити в даній ситуації?
Залиште собі, після нашої перемоги, Вам дуже знадобиться для розпалювання дров чи вугілля на шашликщо робити в даній ситуації?
І як часто вони слали листи?Як вже писали вище,дуже гарно на розпал піде. Або якщо вже зовсім прижме,то використовувати по прямому призначенню)))
А якщо серйозно,то чергова лялалка. Отримував не один такий лист і абсолютно нічого не змінилося.
Саме від Тенго два листи отримував. А від інших десь більше десятка набралося.І як часто вони слали листи?
Бо я сьогодні перший лист для шашлика отримала, причому таке враження що у них печаль з фарбою в прінтері.Саме від Тенго два листи отримував. А від інших десь більше десятка набралося.
Мне раз 5 обещали прислать письмо разные МФО - не шлют экономят наверноеБо я сьогодні перший лист для шашлика отримала, причому таке враження що у них печаль з фарбою в прінтері.
Тяжкі часи у них настали.Мне раз 5 обещали прислать письмо разные МФО - не шлют экономят наверное
Саме "обідно" у мене змінена років як три адреса проживання, а ті шлють на старе місце.Я ось думаю набрати номер поштаря.Мне раз 5 обещали прислать письмо разные МФО - не шлют экономят наверное