Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А куда вы обращались? Куда то жаловались?Доброго дня! Проживаю в селі, подзвонили з почти що прийшов лист від СБУ ще не бачила його, але дуже хвилююся. Що це може бути?
Сходите и заберите, зачем гадать?Доброго дня! Проживаю в селі, подзвонили з почти що прийшов лист від СБУ ще не бачила його, але дуже хвилююся. Що це може бути?
Так на 1545 і одне жалоба в кіберполіціюА куда вы обращались? Куда то жаловались?
Сходите и заберите, зачем гадать?
Я піду, але там обід.Сходите и заберите, зачем гадать?
если оставили жалобу, то скорее всего ответ на нее, чего бояться- то?Доброго дня! Проживаю в селі, подзвонили з почти що прийшов лист від СБУ ще не бачила його, але дуже хвилююся. Що це може бути?
Де можна почитати ці теми? Я не знайшлаТут НАХХХ Амон, занимается. Уже были темы.
Заберите, прочтите, нам напишите, что сейчас волну поднимать и что-то выискивать?Де можна почитати ці теми? Я не знайшла
А давайте будем гадать...На ромашке,а что там? Отписка стандартная,или другая фuгня..Так на 1545 і одне жалоба в кіберполіцію
Я піду, але там обід.
Питаю можливо хто знає що це може бути
Ткните носом, сорриТут НАХХХ Амон, занимается. Уже были темы.
Ткните носом, сорриТут НАХХХ Амон, занимается. Уже были темы.