Лист від майкредит

• Автор теми Автор теми marchelo5
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 18
  • Перегляди Перегляди 3K

marchelo5

Форумчанин
Дописи
20
Реакції
11
Бали
3560
marchelo5 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
відмови від оплати, згідно ст. 4 ЗУ «Про виконавче провадження», необхідна сума буде стягнута з Вашого майна та заробітної плати. На підставі ст. 5 того ж закону державний виконавець має право безперешкодно входити в приміщення, що належить боржнику, накладати арешт на майно, грошові кошти боржника, опечатувати, вилучати, передавати майно боржника на зберігання та реалізовувати його.

Згідно ст. 371 Цивільного кодексу України, у разі недостатності майна боржника, на яке може бути направлено стягнення, Кредитор має право пред'явити позов про виділення частки із майна, що знаходиться у спільній власності з боржником.

Доброго дня всім
Прийшов лист від майкредит
Комусь ще таке приходило?
Я розумію що скоріш за все просто страшилка,але все ж таки хотілось почути Ваші думки з цього приводу
Дякую!

я пока знаю одно. "Кредитор має право" не означает, что кредитор сделает, ибо успешность для него очень сомнительна

короче) "Кредитор мае право" означает, что кредитор Вас пугает)
когда кредитор не пугает, а делает, то знает что его действие точно принесет успех. например, вот это письмо Вам. он же не пишет "кредитор мае право" написать Вам такое письмо?) он просто пишет его))

На шостий день прострочки продали

Ви не сплатили позику!Ваш договір в компанії MYCREDIT ТОВ«1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ»,передано в ТОВ "КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ" згідно договору доручення №001-020120 від“02” січня 2020 р. Адреса м. Київ, вул. Липківського 45, 0634927755

Чекати дзвінків,погроз і іншого трешу?

Ви не сплатили позику!Ваш договір в компанії MYCREDIT ТОВ«1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ»,передано в ТОВ "КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ" згідно договору доручення №001-020120 від“02” січня 2020 р. Адреса м. Київ, вул. Липківського 45, 0634927755

Буквально пол часа назад пришло точно такое же сообщение. Сегодня седьмой день просрочки

у меня просрок где-то месяца полтора - два у них. никто никому не продал еще. ждут, миленькие денежек пока

відмови від оплати, згідно ст. 4 ЗУ «Про виконавче провадження», необхідна сума буде стягнута з Вашого майна та заробітної плати. На підставі ст. 5 того ж закону державний виконавець має право безперешкодно входити в приміщення, що належить боржнику, накладати арешт на майно, грошові кошти боржника, опечатувати, вилучати, передавати майно боржника на зберігання та реалізовувати його.

Згідно ст. 371 Цивільного кодексу України, у разі недостатності майна боржника, на яке може бути направлено стягнення, Кредитор має право пред'явити позов про виділення частки із майна, що знаходиться у спільній власності з боржником.

Доброго дня всім
Прийшов лист від майкредит
Комусь ще таке приходило?
Я розумію що скоріш за все просто страшилка,але все ж таки хотілось почути Ваші думки з цього приводу
Дякую!
Бред. Выбросите и забудьте

Мене майкредит продав фінансовій компанії управління активами, я так зрозумів ці також клепають

А вот по этому поводу уже можете начинать ежедневно мониторить себя в реестрах.

у меня просрок где-то месяца полтора - два у них. никто никому не продал еще. ждут, миленькие денежек пока
дождалась - прислали смс, что готовы простить часть процентов)

Мене також кредит боргу віддали. Ви не знаєте,це продали чи віддали на продзвін?

В мене також все в блок. Але сьогодні спілкувалась з представником кредит боргу,то сказала лібо тіло(а це 9000 тис) одним платежем лібо реструктуризація всієї сумми. Нарахували 22 600,проплат було на 9 з копійками.

10й день сегодня Ви не сплатили позику! Ваш договір в компанії MYCREDIT ТОВ«1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ», передано в ТОВ "КРЕДИТ БОРГ СОЛЮШЕНЗ" згідно договору доручення №001-020120 від “02” січня 2020 р. Адреса м. Київ, вул. Липківського 45, телефон 0634927755
Чего ждать?

Мене Майкредіт Дельта М чи то продали,чи то передали на продзвін.Дуже рада за них.Враховуючи те,що зарплати нема ще за червень,і скоро мають скоротити- я дуже цінне надбання)

На сьомий день прострочки скинули

У зв'язку з наявністю заборгованості перед ТОВ "1 БЕЗПЕЧНЕ АГЕНТСТВО НЕОБХІДНИХ КРЕДИТІВ" (ТМ "МyCredit"), у сумі 14558, Ваша справа передана в юридичну Компанію ТОВ "ДЕЛЬТА М ГРУП", яка представляє інтереси згідно Договору доручення № *** від 29.01.2018 року, для здійснення стягнення боргу. Термін для добровільної сплати - 24 години. 0800210005 або [email protected]

Назад
Угорі