Лист Лайм Кепітал

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 9
  • Перегляди Перегляди 2K

Поліна

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
325
Бали
1925
Поліна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня, підкажіть будь ласка, прийшов лист такий як має бути з маркою, відрізняється від макулатури інших МФО, на ім'я моєї рідної сестри, в якому вимога до мене про сплату кредиту в триденний термін.
Підпис наче ручкою, а печатка ніби ксероксна.
Як реагувати?

Вкладення

• IMG_20200403_175932.webp
    IMG_20200403_175932.webp
    351 Кб · Перегляди: 66
Доброго дня, підкажіть будь ласка, прийшов лист такий як має бути з маркою, відрізняється від макулатури інших МФО, на ім'я моєї рідної сестри, в якому вимога до мене про сплату кредиту в триденний термін.
Як реагувати?
В топку

Это готивочка.
Выбросить в мусор или вместе туалетной бумаги-дефицит всё-таки сейчас.
Там в конвертике ещё "заявление" в полицию должно быть.

Як реагувати?
Вы давали сестру, как контактное!? Это Готивочка. Ещё могут к ней приехать, тоже с письмом

Як реагувати?
Если коротко- Ни Як

Вы давали сестру, как контактное!? Это Готивочка. Ещё могут к ней приехать, тоже с письмом
Ні, вона ніде не вказана абсолютно.
Это готивочка.
Выбросить в мусор или вместе туалетной бумаги-дефицит всё-таки сейчас.
Там в конвертике ещё "заявление" в полицию должно быть.
Заяви немає, лише вимога про оплату і наслідки несплати.
Це просто попередження і нічого боятися?

Останнє редагування:
Як реагувати?
Выкинуть и ростоптать. Мне 3 месяца назад такая штука приходила и моей соседке. )))

Выкинуть и ростоптать. Мне 3 месяца назад такая штука приходила и моей соседке. )))
Мне кажется это Гоуфинго.Мне тоже пришло и сыну,причем вообще он живет не там ,где прописан.На мое имя.Я по сумме поняла,кто это.

Назад
Угорі